Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
Juliuska
üzenetére
Szóval:
Végül rájöttem, hogy most érek rá feltenni, igy még kora délután letöltöttem, ami kb. 7 percembe került, a telepités és utána az optimalizálás, valamint a factory reset kb. egy óra alatt megvolt.
Reset előtt a hTc-fiókba lementetettem az adatokat, majd később mindent visszaállitott, szóval a telefonom pont olyan, mint a frissités és a gyári visszaállitás előtt, csak a szoftververzió és néhány animáció a különbség.

A sebességgel eddig sem volt semmi bajom, igaz én energiatakarékos módban használom (a négy pipából csak az adatkapcsolat alvó módja nem aktiv, arra folyamatosan szükségem van), de érezhető az előrelépés, mégha minimálisan is. Nem placebo, tudom, mennyivel reszponzivabb lett a telefon.
Ami még pozitivum: Memória-kezelés. Mint emlitettem, ugyanazokat az appokat visszarakta magától, és mig korábban 800-900 Mb között volt a szabad RAM használat közben, most 1,1, és jóval többmindent bir a multitask.
A multitask képernyő először idegesitett, mert csak 1-2 másodperc után jelent meg az alkalmazások jobb felső sarkában a bezárásra szánt "X", de aztán rájöttem, hogy user error, és működik oldalra csúsztatással is a bezárás.

Hivások, naptár, sms-ek, minden működik egyelőre hiba nélkül, reméljük igy is marad.

Összességében abszolút elégedett vagyok, pedig mikor a Google bemutatta ősszel ezt a verziót a Nexusokon, nem tetszett kinézetileg.
Szerencsére a hTc újfent bizonyitotta (számomra), hogy a legjobb Androidos gyártó. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szerencsére a hTc újfent bizonyitotta (számomra), hogy a legjobb Androidos gyártó. 
Nekem még 2 óra, mire hazaérek...