- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Nálam is volt már a G2. Nem jobb fényerőben egy szemmel sem, sőt, a One-nak volt nagyobb fényereje.
Kikapcsolt energiatakarékos móddal tuti hogy a One a fényesebb. Ráadásul én a színeket is a One-on láttam jobbnak. Nade kinek mik a jobb színek...Itt is egészen minimális fényerő különbséget mértek, igaz, a G2 javára de az a 30cdm kb. annyi mint a méretnél 1mm. Max a nagyobb kijelző miatt tűnhet jobban fényesebbnek.
Viszont kontrasztosságban itt is a One-t hozák ki győztesen. Azaz az SLCD3-at.
Összességében leginkább a mérete miatt hozták ki győztesnek a G2 kijelzőjét. -
enginev3.0
félisten
Na ebben például már lehet valami, mivel a wp-nél is azért valamennyire megvan kötve hogy milyen hardver legyen a telefon alatt
Bár azt nem tudom hogy nincs-e olyan androidos telefon ami hasonlít hardverben egy wp-s telefonra, hisz a wpnél csak olyan dolgok kötelezőek, mint az 5 vagy 10 ujjas multitouch, 1GB ram vagy több (azt hiszem), kamera gomb (helyettesíthető), szerintem az hogy mindbe snapi 600nak kell lennie vagy hasonlók, ilyen megkötés nincsen(#16841) hudyfiu@ Ha viszont tényleg csak a pénzben van a gond, akkor nem értem hogy nem sikerült egy kis csapatot összeszednie, szerintem a legtöbben betársulnának mellé
Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz a jövőben
-
Nuada herceg
őstag
Ja, nem szeretném.
Nekem tökéletes a sense, teljes mértékben meg vagy vele elégedve.A "nem értek én ehhez"-t, arra írtam, hogy....
Először írtam vagy egy fél oldalnyi hozzászólást, okoskodtam össze meg vissza,
de aztán átjavítottam a kommentemet míg lehetett arra...
Mondom jobb a békesség. -
Xaels
félisten
Valamennyit számít, de itt nincs olyan komoly mechanika mint egy Lumia920-ban. Itt csak kéttengelyes megoldás van ami az apróbb elmozdulásokat tűrhetően kezeli, de a tapasztalatom az, hogy nem árt ha stabil pózt vesz fel az ember vagy megtámaszkodik. Szvsz még mindig könnyen bemozdul éjszakai módban vagy ISO100-nál.
[link] csak egy kép.
-
BenHans
addikt
-
Ed Parker
nagyúr
nem tudom,majd most kiderül.
ráírtam a szervízlapra hogy mit javítsanak,házcserét is kértem.
az apple pl nem javít,ő rögtön cserél.
a htc nem tudom ilyen esetben hogy jár el,gondolom van egy értékhatár ill. javítási idő,amikor már ésszerűbb új készüléket adni,mert a belerakott alkatrész és a munka többe lenne.(#14829) Gulyopapa:nem tépem a hajam
nem volt 200k a telefon,picivel több mint 150.
ma vettem egy lumia 625-öt,azt mivel ha házat nem cserélnek,akkor megy vissza és az megint 2-3hét,és 6 hétig semmiképp sem akarok okostelefon nélkül maradni.
azt max eladom.talán ha kapok egy újat,eltűnnek a gondok.
-
Badboys
őstag
Június óta van meg a telefon sem egy akadás,lassulás vagy egyéb probléma zökkenő mentesen teszi a dolgát. Első pillanattól Nlkin tokba fólia a kijelzőn gyakorlatilag makulátlan. Mivel a Nilkin a fölső éleket nem takarja így fostam,hogy az élek kopni fognak,de nem teljesen épek. Gyári 4.2.2 semmi bajom vele. Volt sok androidos,de ez az első ami 100% os teljesítményt ad kihangsúlyozom számomra.Nem baszirgálom és teszi a dolgát. Nincs újra indítás nincs semmi igaz kétszer újra indítottan mert eltünt a számok körül a kék keret ennyi volt a gondom összesen. Most vennék telefont megint One lenne.
-
N4ri87
senior tag
Van rajt biztonsági zár. A viber tudom, hogy felébreszti a kijelzőt, de más nem. Az is bosszantó, de az főleg, hogy bele nyúlok a zsebembe, ha csörög és vagy leteszi, vagy felveszi magától.
De próbáld ki. Lezárt képernyőn bármilyen mozdulatot csinálsz, feloldja. Pedig sokkal jobb lenne, ha a feloldás a piktogram felhúzására korlátozódna, úgy, mint iOS-en.
-
Xaels
félisten
"Az alkalmazások alján ott díszeleg az a fekete sáv három pöttyel a közepén, hogy lehet tőle megszabadulni?: 4.2-es frissítés után a Settings / Display, gestures & buttons / Home Button menüpontban a 2. lehetőséget válasszuk. Ilyenkor a Home gomb hosszú nyomása fogja kiváltani a menüsávot és a Home gombon felfele húzott ujjunkkal tudjuk a Google Now-ot elindítani."
-
-
Laca1212
őstag
Jó kapcsolgatást akkor. Mindenki ízlése szerint csinálja...
Bár úgy tudom, ha a telefon készenlétben van(nincs tapizva, zsebben), akkor energiatakarékos mód nélkül is alapra teszi a procit. Minek is pörgetné a semmiért? Kijelző fényerőről meg ugye nem beszélünk ebben az esetben. Viszont ha használom, akkor nehogy már ne lássam rendesen a kijelzőt, meg akadozzon a teló, mert a procik vissza vannak fogva. Ha csak egy sms-re használom épp, akkor se akadjon. Ugyanis pont ettől több a telefon, mint egy alap vagy középkategóriás akármi. 2g-3g állítgatással meg nem jelentős a spórolás szvsz. A másik meg, ha valaki beállítja, hogy alvó módban kikapcsolja a wifit. Oké, spóroljunk...nade a wifi kevesebbet fogyaszt mint a mobilnet... Oké, kapcsoljuk ki mobilnetet is, de akkor meg az okostelefont fosztjuk meg az okosságától? Szvsz el kell fogadni, hogy ezek ilyenek...reggel levesz a töltőről, este feltesz...ennyi. Már rég nem Nokiák, amik elmentek 1 hetet telefonálással együtt.
Peace! -
Nuada herceg
őstag
Az oké, hogy lassabban töltenek. Elfogadható.
Na de amikor rajta van a töltőn a telefon, és nyomkodom,
és esik a töltöttségi szint, akkor az már azért mi?Akkor nem ülhetek egész nap a telefon előtt, még ha töltőn van sem,
mert 1 idő után lemerül úgy is, és kikapcsol. Vagy mi.
Ez azért elég gáz... (szerintem)Bár mondjuk akkor amikor töltöttem, usb hosszabbítón keresztül töltöttem,
szóval lehet az is közrejátszott, de lehet semmi köze hozzá.
Majd kitapasztalom, még nagyon új ez a szerkezet nekem. -
F_Gergely
őstag
A szürkénél, legalábbis nálam, nincsen külön bevonat a kereten. Nem tudom ez a takarítás mennyi ideid fog működni, biztos lesz egy pont amikor már elkezd beszürkülni a fehér, hiába takarítja az ember.
Sajnos itt magát a felületet rontotta el a HTC. Maga az aluminium nálam egyébként hibátlan, kopásnak semmi jele. Csak ez a fehér keret ami picit bosszantó, de továbbra sem bánom hogy nem a feketét vettem, fogtam kézben nekem az túl fekete -
Spy89
aktív tag
Általában csak akkor használom a mostanit is amikor nincs más eszközöm. Alapvetően egy külön fényképezőt szoktam ilyen célokra használni.
A HTC alapvető előnye nálam a Samuval szemben a visszafogott szoftver ( UI/Sense ) kinézet - nem annyira csicsás szerintem mint a Samué - na meg persze már ezt szoktam meg a mostanival is. -
Xaels
félisten
Elvileg amikor megnyitod a Highlight videót akkor jobb fent a 3pontos menüben van olyan, hogy Select Content. Ott elvileg ki lehet választani mik kerüljenek bele, de nagyon nem tudom ellenőrizni mert nincs akkora Eventem amiben jócskán több anyag lenne mint az ott választható 13 és rendszerint beleteszi a többit is.
-
g0n21
senior tag
Szerintem a highlight videó, és a zoé együtt (!) Egy hatalmas találmány. Zoét önmagában csak a sequence shotra lehetne használni, de a highlight videóval egy zseniális dolog.
Előző hétvégémről olyan videót csinált, hogy ezerszer jobban összefoglalja azt az egy-két napot, mint bármilyen összevágott videó.. http://db.tt/nSC0FqKa
Ugyanazokból a képekből, két verzió...párom, és keresztfia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest