Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Tényleg, és a telefonra mennyi idő a gari?
Remélem arra 2 év...A lilulás miatt nekem is nagyon le kellene már adni, csak én sem szívesen
váálok meg ilyen hosszú időre a telefontól. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l
üzenetére
Az ARHD problémamentes, de nem a leggyorsabb, legsimább működésű rom.
Főleg igaz ez az új sense 6-os romokra. Hiába most a 70-es már az official, de mégis, valahogy nem az igazi.
Nekem az IC-ből most a 2.5.0-ás van fent +14.1-es elemtalX kernel (ami ugye nem a legfrissebb), de mégis köröket ver a friss ropogós ARHD-ra.Kép:
Igen, ez a lilulás...sajnos.
A tartalma....jól látom, hogy habcsók akar lenni muffin-os tepsiben?
-
markyy18
aktív tag
válasz
dani3l
üzenetére
Nekem kb. 1 hete jött meg a szervizből kamera lilulás miatt küldtem be. De írtam, hogy a telefon aksija furcsán merül néha több százalékot esik egyik pillanatról a másikra mégsem cserélték ki. Cseréltek kamerát és slussz. Sőt nekem is voltak kisebb hézagok (igaz nem zavar), azok meg is maradtak csak teletaknyolták ragasztóval. Szerintem végezhetnének jobb munkát is.
Én az itteni tapasztalatok alapján többet vártam.
-
poolzee
tag
szerviz tapasztalat:
ma vettem át a szervizelt htc one-omat!4 hete szervizbe adtam kamera lilulás miatt...2 hét múlva visszakaptam, minden jó volt kivéve nem működött a rezgőmotor, még aznap visszaküldtem szervizbe.
Újabb 2 hét múlva "elnézésképpen" a telefonban kívül-belül cseréltek MINDENT! (papírozva)
(Igaz hogy 4 hétig nem volt telom)Van egy új htc one-om meghosszabbított garival!
:-)
-
viktor82
őstag
-
saintex72
aktív tag
A T-nél van egy hónapon belül másodszor szervizben a telefonom. Először nem adtak cserét most egy desire 200-at adtak, de nem kötelesek.
Az én véleményem is az, hogy elvárható lenne főleg széria hibák esetén, mint a lilulás, hiszen erről abszolút nem a vevő tehet, a szolgáltató meg játssza le a gyártóval ha akarja. Az, hogy a hangszórókat nálam elcseszték az első javítás során megint nem az én hibám. Semmi garancia nincs rá, hogy ez nem ismétlődik meg akárhány alkalommal, akár vehetnék egy másik készüléket.
Így, hogy adtak egy cserét amivel a szokásos programok nagy része működik sokkal jobb szájízzel jöttem el és nem is került nekik olyan sokba. -
Jolet
őstag
A szerviz ellenőrzi, hogy van e lilulás vagy elfogadják bemondásra?
Én még nem tapasztaltam, igaz este sosem fotózom, de lassan lejár az 1 év és szeretném addig kicseréltetni, amit lehet benne... -
g.gergo
senior tag
Üdv,
A szokásos kamera lilulás miatt szervízbe adtam a telót. 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Lehet valahol nyomon követni a telefon útját, ill. a szervízben mindeféleképpen frissíteni fogják sense 6-ra, ha már rendelkezésre fog állni? -
Szpisti
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
Itt egyébként azt írják, hogy a vd6869 volt az első alap kamera és az ov4688 a későbbi és elvileg jobb fejlesztés, tehát akkor az "nyugodhat" meg lilulás ügyben, akinek ov4688-at ír a telefonja.
OmniVision announced a 4.0 MP CMOS sensor which matches the VD6869 specs identically, the OV4688, which has the same size (1/3”), resolution (2688 x 1520), pixel size (2.0 micron), and a line about sensitivity being 40 percent higher on the 2.0 micron pixels compared to OV’s 1.75 micron pixels. There’s still no real information about sensitivity or saturation, but I suspect that OV4688 might become an alternate supply source if ST can’t produce VD6869 in quantity.

120fps-es fhd videóra is alkalmas?
Jó lenne ennek a szoftveres oldali kihasználása. -
Nightfall75
tag
válasz
hurrikan
üzenetére
Apró megjegyzés a dupla ultrapixel kamerához: az M8-ban a hátlapi kamerák közül csak a 4MP-es fő modul az ultrapixel, a mélységmérésre használt segédkamera 2.1MP-es normál, hardveresen ugyanaz mint a tavaly M7 előlapi kamera. Szóval még több a közös pont a tavalyi és idei modell között. Jó hír viszont, hogy az M7-ből is lehet M8-at csinálni, csak át kell rakni a selfie kamerát hátra.

Forrás (második bekezdés) Ezt az infót nem nagyon olvastam máshol, szóval gondoltam érdekes lehet.
Tavaly megjelenéskor még az ST Microelectronics által gyártott ST VD6869 4MP-es ultrapixel kamerával szállították az M7-et, ez az a bizonyos lilulásra hajlamos modul. Az M8 már az OmniVision féle OV4688-as modullal jött, és akinek volt szervízben az M7 kameracsere miatt, az is ilyet kapott.
-
pg1966
senior tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Én ma kaptam vissza, kamera lilulás miatt adtam le 11 napja. Igaz, hogy a SIM-nél letört valószínűleg egy érintkező, ahogy a mikroSIM átalakítóval berakott kártyát kiszedtem, éreztem is, hogy akad, (de mit tudtam csinálni, ki kellett szedni), azért vittem be igazából. Lényeg, hogy ingyen javították, cserélték a kamera modulon kívül az akkut, a kijelzőt, a hangszóró rácsokat (a sarkai úgyis picit sérültek voltak, amióta leesett kőre), a fülhallgató csatlakozót, meg még egy rakás dolgot. Kívülről csak a hátlap maradt az eredeti, az meg úgyis tökéletes volt, felirat sem kopott le, szóval most mintha új lenne.
Ezúton is dicsérném a szervízt, tökéletes munkát végeztek, sehol semmi rés, elállás, karcolás,... -
Loboda
senior tag
-
Laurh
aktív tag
Szervusztok!
1 hete lettem én is tulaj, minden a legnagyobb rendben van telefonnal nyüstölöm rendesen első androidos telóm. (ios és bb-m volt előtte)
Jobban belemélyedvén a topikban sajnálatos módon én is felfedeztem egy hibát a készülékkel kapcsolatban. Egy apró hangyabokányi illesztési problémát a power gomb környéké ahol az alu rész illeszkedik a fehér részhez. (körübelül 1.5cm hosszúságban nem passzentos teljesen, talán egy penge beférne.)
Sztreccselek azon, ha ezt most leadnám szervízeltetésre 1 hónapra nem lenne telóm és nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy hibátlanul kapnám e vissza, mert olvasgatván a htc néha kanyhalós munkát végez a szervízre küldött készülékekkel. Ti mit tanácsolnátok érdemes ebbe a procedúrába belevágnom?Tudom, hogy nagyon egyénfüggő ez a "probléma" valakit zavar, valaki együtt tud élni vele, de picit most megkönnyebbültem, hogy leírtam eme sorokat.
Szerencsére lilulást és pixelhibát nem tapasztaltam.További kellemes vasárnapot mindenkinek!
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Most jött vissza szervizböl a telóm, lilulás miatt küldtem be.
A gond az hogy a kamera lencséje nem középen van ettöl eléggé bóvlinak néz ki, viszont nem lila és jók a képek. Ill a hangerő gomb mellett egy kb tizedmiliméteres távolság van a kijelző széle és az oldalsó müanyag között, ha megnyomom ropog. (utóbbival együtt tudok élni mert a tok pont lefogja)
Érdemes ezzel visszaküldeni? Lehet hogy jobban elmozdul a kameramodul?köszi a válaszokat!
-
Reddevil84
tag
válasz
PreryQtya
üzenetére
Én is most tervezem venni a vodánál! Már alig várom,hogy a kezemben legyen! Egyedül a kamera lilulás aggaszt egy kicsit,meg a rootnak kell utánanéznem még! Gari vesztés nélkül lehetséges? Tehát visszaállítható vagy nem? A régi desirem bármikor visszaállítottam minden gond nélkül
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
jozso1989
üzenetére
Ráfázni semmi képpen sem fogsz, a sense kiváló, nem lehet egy lapon említeni a sony vagy a samsung felületével. A frissítéseket megkapja, rendszerint az elsők között, maga a telefon pedig gyönyörű. Az egyetlen gyenge pontja a kamera, ami már ki lett tárgyalva százszor, alkalmi fényképezésre nekem tökéletes, aki a National Geographicnak akar fényképezni vegyem rendes fényképezőgépet. A lilulás csak régebbieknél jött elő, azok szervizelve lettek. Ezzel a telefonnal nem tudsz mellé fogni.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali.
Végül én is úgy döntöttem, nem tudok együtt élni a lilulással, ugyanis rendszeresen használom gyenge fényviszonyok között a kamerát. Szerintetek ha a hátlapon lévő repedésekre (a fehér sávokban) említést teszek, foglalkoznának vele, vagy erre tesznek magasról?
-
Kocsó
aktív tag
Sajnos nekem is elkezdte a lilulást már egy ideje de csak pénteken adtam le a szervízben. Szombaton telt le az 1 év bolti (olcsomobil.eu) garancia. Emiatt vált sürgőssé a javíttatás.
Sajnos azt mondták legalább 1 hónap, mire vissza kapom. Hát nem telt bele 5 perc mire már hiányzott a kicsike
De remélem javítás után sokáig fogom még nyüstölni
Sok nyuszit mindenkinek!
-
yodee_
őstag
Eldurvult a kamera lilulásom. Kénytelen leszek szervízbe adni a készüléket. A kérdésem az lenne hogy felirat kopás miatt cserélnek hátlapot? Függ ez attól hogy Mikori a készülék vagy nem foglalkoznak ilyennel?
Köszi
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Mennyi idő alatt jutott idáig a dolog? Nálam elejétől fogva kaka, de még mindig ugyanaz a helyzet. Most két hónapos. Nappal és átlagos fényben nyoma sincs a lilulásnak, csak sötétben. Gyenge fényben akkor jelentkezik, ha várok egy kicsit a melegedésre. Ha kamera indítás után pár másodpercen belül lövök egy képet, akkor többnyire vaksötétben is jó.
-
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
Most olvasom a kis történeted, szerintem csak kamuzik, pár napos tagoknál jellemző az ilyen. Kipróbálási gari volt, ha kell viszi, ha nem nem, fölösleges nagy ügyet keríteni belőle, mert jól működött a készülék.
Érdemes fotót csinálni egyébként eladáskor a dolgokról (szériaszámok és állapot miatt, nehogy szétszedjék, kicseréljenek valamit).
Úgyhogy korrektül jártál el nagyon, visszavétel felajánlással pláne, ezt nem fogadta el, onnantól kezdve nincs miről beszélni, mert ez alapján csak pénzt akar még kicsiholni.(#25613) The Nuke: nekem a kijelző közepén, fotózáskor van egy nagyon árnyaltabb színváltásom sötétebben, amikor több fényt kell beengednie (vörösebb-lilásabb folt, nagyon enyhe, mint egy 5%-os enyhe színátfedés, kb semmi), de az elkészült képnél sose jelentkezett (még). Azért fura, mert a széléről szokott kezdődni a lilulás. Valaki ilyesmit tapasztalt már? Még olvasni se olvastam belülről-kifelé lilulásról, annyi, hogy aggaszt, nehogy előjöjjön.
-
Nuada herceg
őstag
Fényes nappal készült kép.

Az egérpad tök fekete...Nem panaszkodom, tudom, küldjem szervizbe... Az is lesz lassan.
Csak azért durva, hogy mennyire el tud kanászkodni ez a dolog...
Az éjszakai lilulással megbirkóztam volna, de ez így már gáz... -
Szpisti
addikt
válasz
Stunts666
üzenetére
Gondolom ő inkább arra kíváncsi, hogy van-e olyan valaki aki még hónapokkal ezelőtt gariztatta le a lilulás miatt és a cserélt kameránál jelentkezett-e újra a hiba...
Mondjuk erre én is kíváncsi vagyok, hogy kell-e majd újra a lilulás miatt gariztatni, vagy se? Vajon ugyanolyan kameramodult tettek bele mint amilyen benne volt?
Mert én is gariztattam ugyanezért kb. másfél hónapja, de mintha jobb képeket csinálnék vele mint új korában... Vagy ezt csak beképzelem magamnak? -
Badboys
őstag
Köszi az infót akik válaszoltak el sem tudom képzelni akkor mi a bánatom van vele. Baromira nincs kedvem megint egy HR t nyomni. Pedig az elsőnél nem engedtem semmit sem vissza települni inkább mindent újra raktam.
Nem sokára én is adom szervizbe kamera lilulás 1-2 festék pötty hiány, nem tölt 100% ra egyéb nyalánkság. Talán utána meg javul.
-
lacos84
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő androidos vagyok a HTC ONE-ommal, imádom-szeretem, de pár hete azzal világol nekem a telefon, hogy van frissítés és frissítsem, de nem jön össze mert a vége mindig az, hogy a "letöltés sikertelen"... (nagyon jó a wifi kapcsolatom ez nem lehet baj, korábban szépen frissítgetett 4.1-től egész 4.3-ig) a jelenlegi verzió: 4.3/5.5 SWszám: 3.62.401.1 ez pedig amire frissülni akar, de nem tud: 4.19.401.11 (telenoros vagyok)Lilulás: hát azt nekem is kezdi, úgy vettem észre főleg akkor csinálja amikor sokat használom és már felmelegedett kicsit az egész teló, ha valakit érdekelne a sajátja miatt én idén márciusban vettem, tavaly májusi gyártmány, Kínai összeszerelésű.
Szervízbe küldöm jöv. héten a lilulás miatt és közben szurkolok, hogy kapjak új hátlapot is rá, mert a nulla perctől használt gyári tok szépen le is koptatta pedig nem pakolgattam ki és be a tokba, a másik kérdésem szervizes: mielőtt beadom szervízbe állítsam vissza gyári állapotba szerintetek vagy ott azért nem élnek vissza a privát adataimmal? ha igen mit tegyek, hogy visszakapva a készüléket ne kelljen elölről kezdenem a teljes személyre szabást? Elnézést kérek ha ezek túl alap kérdések, de bevallom, hogy én nem vagyok az informatika bajnoka egyszerűen csak azért van ilyen profi telefonom, mert beleszerettem a kinézetébe :$$$

-
CptAdamica
veterán
HUTCHDB, B@ldrick
Köszönöm! Ez a lilulás hogyan mutatkozott meg, már kezdetektől jelen volt, vagy pár hónap után jött elő? Nekem elvileg kedden érkezik a HTC One-om, kíváncsi vagyok mire számíthatok, sajnos nagyon peches vagyok IT cuccok terén, remélem ebből kimaradok, majd megnézem a gyártási szám alapján mikor készült.
-
CptAdamica
veterán
Akinek előjött a kamera lilulás, Ő mikor vásárolta a készüléket, mennyi idő múlva jött elő? Ez tipikus első hónapos széria hiba, vagy még a később modelleknél is fent áll?
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Januárba volt szervizbe az enyém, azóta nem jött vissza a lilulás!
-
Nuada herceg
őstag
Most lőttem pár képet csak úgy unalomból,
és észrevettem, hogy már nagyon durván lilulnak a képek.
Ami aggasztó, hogy eddig csak tök sötétben, vagy félhomályban lőtt ilyeneket.Most pedig fényes nappal van. Igaz borongós idő, de akkor is teljesen világos
van a szobámban...Valami hozzáértő szem megnézné?
mondjuk nem hozzáértő is látja a lila tónustAzt mondtam, hogy emiatt nem küldöm szervizbe, de ez így már elég zavaró,
lehet az lesz a vége.Szervizelés után visszatért a lilulás, bizonyos idő elteltével?
Vagy így már jó lesz a kamera ameddig a telefon bírja? -
Ritka90
csendes tag
Sziasztok!
Rászántam magam, hogy kamera lilulás miatt szervizbe adom a telefonom.Kérdés, dobozával együtt vigyem be a Té-be? Vagy h kellene leadni?
Ha igényelek csere telefont, akkor Té-be adnak normálisat?Köszi!
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Én igen! Tavaly szeptemberbe. Első alkalomkor bő 3 hétre jött vissza, akkor 2 nappal később küldtem vissza, ekkor 14 napra jött vissza. Itt azonnal visszaküldtem át se vettem. Ezután 10 napra jött vissza de itt már leveleztem az ügyfélszolgálattal, hogy ez tarthatatlan. 3 esetre lett minden hibátlan, Kamera lilulás volt a hiba, és Budaörsön adtam le.
-
Steve1207
veterán
Nos, van itt olyan, aki nyitotta htcdev-en keresztül a gari rovására és megbánta? Gondolok itt olyanra, hogy előjött pl a kamera lilulás. Egyáltalán hoz annyi javulást manapság a gyárihoz képest, hogy érdemes legyen?
Ami még felvetődött bennem, hogy az új ANO is hasonló lehet majd védelmileg, mekkora az esélye, hogy arra lesz S-OFF és így ezen is működhet? Nem lennék ideges, ha bejelentés után egy héttel lenne rá lehetőség...

-
Gulyopapa
addikt
válasz
Laca1212
üzenetére
A kamera már a legelejétől rossz volt ( lilulás és no fókusz ), csak gyűjtöttem az erőt.

Tegnap kellett volna egy "normális" fotót csinálnom valamiről, telefonnal ( nem kellett fényképezőgép minőség ), és égtem mint a Reistag, mert nem volt hajlandó messzebbre fókuszálni mint 1 m.
Úgy hogy tegnap elegem lett és ma beadtam. Ennyi a történet.
Remélem hogy hibátlanul jön vissza. -
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Visszatértem már gyárira. De azzal is csinálja.
Meg nem a facebook appal van gond, hanem a SENSE félével. Mer mielőtt kidob, azt írj ki, hogy "facebook sense hitelesítési probléma" ha leokézom kidob.
Majd ha visszalépek akkor kidob PC-ről is. Ilyenkor a névjegy szinkronok is elszállnak és szinkronizálhatok újra mindent. Érdekes hibajelenség. Főleg azért, mert senki más nem tapasztalja.
Van hogy egész nap nem csinálja aztán meg 4-5óra alatt 3-4x. Próbáltam gyalulás után, full gyári rendszeren is. De úgyis ugyan ez. Tehát az is kicsukható hogy egy általam használt app okozza a gondot.Más:
Ma egy kicsit okosítottam a telefonomat.1. Megoldottam, hogy tokba berakáskor, és kivételkor automatikusan záródjon illetve feloldjon a képernyő.
Ehhez az app akit érdekel: SmartScreen
(magas energia fogyasztás)2. Megoldottam a hangerő gombbal történő képernyő feloldást.
app: PoweButton to Volume button
(nagyon alacsony energia fogyasztás, vagy inkább nulla)3. Megoldottam, hogy ha a fejemhez emelem a telefont híváskor, automatikusan fogadja a hívást, ha rázom elutasítsa:
app: SmartPhone
(nagyon alacsony energia fogyasztás)4. A közelítés érzékelő kétszeri, háromszori, vagy négyszeri megérintésével történő ébresztés:
Tap-tap app
(közepes energia igény)Utóbbinak sok értelmét nem látom.
Azt gondoltam a kijelző tap tappogatásával ébred de nem. Akkor meg már könnyebb a hangerő gombbal.InFRaReD
-A kihangosítás BUG gyártótól és android verziótól független bug. Jelen van Sonykon, Samsungokon, Motorolákon, LG-ken is, 4.1-től egészen a 4.4.2-ig. Valamelyik nemrégiben frissült Google alkalmazás binárisai okozzák a gondot.
-A lilulás pedig a HTC One első szériás kameráinak típus hibája. Garanciában cserélik. A szerviz papíron a kamera neve Ultrapixel2 -
saintex72
aktív tag
válasz
Crymic
üzenetére
Több mint fél éve használom eddig egyszer sem fagyott le v. akadt meg. Támogatottság, 4.4.2 van rajta. Van, hogy hetekig nem indítom újra csak ha néha eszembe jut, kb. ios élményt adja vissza nekem csak az android előnyeivel. A kamera is elég számomra lőttem vele egy két jó képet. Mostanában kezdett lilulni, de nem úgy mint a többieknek hanem szép tigris csíkos képeket csinál, fekete, lila színben :-). ISO 100 - on még sötétben is tudom használni, nappal tökéletes. Ha ez nem lenne, akkor nyugodt szívvel ajánlanám, így neked kell eldöntened, hogy el tudod e fogadni, ha lilulni kezd. Gariban javítják a lilulást.
-
Greg-77
aktív tag
Ma végre átvehettem a készüléket a T-től 25.-én adtam be és ma 12.-én került hozzám. A munka lap szerint 14-db alkatrészt cseréltek a kameramodul és a heaset-el együtt!
Kamera lilulás miatt adtam be és headset jobboldala némult el. Kissé megijedtem mikor körbe vizsgáltam, ugyanis bal felső szélét mintha odaverték volna és az alumínium szépen felgyűrődött. De szerencsére nem, egy pici sziló szerű anyag maradt ott, gondolom ragasztó. Ami rögtön le is jött ahogy megsimítottam. Makulátlanul adtam be a készüléket és úgy is kaptam vissza nincsen kameralilulás és kaptam egy vadi új csomagolt headsetet három gumival. Le a kalappal nagyon megvagyok elégedve, pedig nagyon fáztam az egész dologtól.
[ Cserélt alkatrészek] -
FGyula30
aktív tag
Azt kell mondjam, h a kihangosodást(google bug) és lilulást(előfordult többeknél) leszámítva, még mindig ez a legjobban kezelhető, legjobb hangú, legdesign-osabb mobil droidfronton. Nem vennék mást ebben az ársávban most sem.
-
NandorHUN
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez tetszik, de sajna nem ilyen lesz, szerintem az M7 jobban néz ki mint a M8.... helykihasználása, és perem is semmivel nem lett jobb, kamera meg 5 MP wtf HTC? One is tökéletes lenne, csak az a fránya 4MP képeknél eléggé visszaüt, én is már vitetném szervizbe megint lilulás miatt, csak egyenlőre nem tudom nélkülözni hetekre
-
Greg-77
aktív tag
válasz
Szpisti
üzenetére
Na ez nagyon jó hír, nekem is a héten kellett volna megérkeznie szintén lilulás miatt adtam be. Remélem nekem is makulátlan lesz a készülékem. Jövőhéten én is bemegyek hátha nekem is elfeledtek szólni. Mi lehet ez a bug, hogy ennyi féle telefon pár hete magától kihangosodik? Nagyon különös.
-
Szpisti
addikt
Ma telt le a 15 nap, vettem a bátorságot és bementem a T-be (Duna pláza), bár nem küldtek sms-t, gondoltam lesz ami lesz. Hát úgy hozták ki a raktárból a telómat, mintha teljesen természetes lenne, hogy ott van. Szerintem elfelejtettek sms-t küldeni. Szvsz. Kamerát cseréltek (lilulás miatt adtam be). Ami érdekes, amikor tavaly májusban megvettem, volt felül és alul pár tized milliméter hézag a "hangszóró rács" alu-lemeze és a műanyag keret között, de emiatt nem is reklamáltam akkor és most se. Viszont most úgy kaptam vissza, hogy egy mikron hézag sincs, olyan mint amilyennek lennie kellett volna új korában is. Szóval a szerviz minősége kitűnőnek mondható... Sehol semmi nyom.

Végre itt a drágaszágom... Egy Xperia X8-assal szenvedtem ezalatt a két hét alatt, (vagy tíz féle főzött rommal) még egy-két nap és földhöz vágtam volna... Most olyan érzésem van, mintha nagyobb lenne a One-om mint valaha volt... és milyen smooth...
Akinek baja volna a One-nal, hogy laggol, szívesen kölcsönadom az X8-at egy két hetes kurzusra. Utána nem mond többé ilyet... -
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Sajnos nekem is elkezdte a lilulást. Pedig eddig azt hittem hogy az enyém "tökéletes" példány

Mivel tavaly áprilisban vásárolták és egészen eddig semmi gondom nem volt.
Leellenőriztem a HTC-nél és azt írták hogy IMEI szerint az angol O2-nek adták el a telefont.
A www.olcsomobil.eu oldalon lett vásárolva, nem tudom, hogy ilyenkor mi a célszerűbb, oda vissza vinni vagy egyből a hivatalos leadóhelyre? -
spawn21
veterán
válasz
Tiger.
üzenetére
hangosítsd csak a hangszórót, gyilkold meg

Ezért most sokan meg fognak haragudni, de ha otthon hallgatod oké, igaz ott nem kell a full hangerő, de aki utcán bömbölteti a szerencsétlen telefonját. megbüntetném, vagy kivenném a kezéből és falhoz vágnám a
telefont.a.sebi: javítják . Nem haldoklik
A kamera lilulás, előfordul. De javítás után vagy megszűnik, vagy minimalizálódik -
Valkűr
addikt
Lehet lerágott csont, de akkor sem normális a lilulás, és igenis szoktak este fotózni. Én például a város fényeit is leszoktam, de nem lehet, mert tiszta lila az egész. És amiért ez az egész bosszantó, annak az az oka, h senki sem ismerte be, h gyári hiba, az lett mondva, h szoftveres és majd ad ki a gyártó erre javitást. Én türelmesen vártam, ellenben mire megjött a szoftver, ami mint kiderült szart sem ér, mert nem az a baja, a garancia lejárt a telefonra. Most itt állok mint egy fax egy olyan telefonnal amin a kamera rész szinte használhatatlan xar. Fizessek én a szerviznek akik munkája kérdés egy olyan gyári hibáért ami nem miattam keletkezett, csak mert lejárt az egy év garancia.Hol itt az igazság egy olyan telefonért cserébe amit az év telefonjának tituláltak, és amiért 150 ezret pakoltam le az asztalra!?
Ez a kép a nappaliban készült az előbb automata ison, a másik meg ISO100-on. Ha ez valakinek használható akkor eladó a telefonom. Mert ez egy kalap xar ahogy van. És itt nem arról van szó, h milyen a minősége, mert ez messze meghaladja ezt a szót. Megjegyzem a szobában világos van, nem sötét.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Tiger.
üzenetére
Vagy gyárilag is van benne igaz nem tud annyit mint az említett Call Meter.
Beállítások > Egyéb > Használat > PercTigerteam: nem akarok beszólni meg semmi, mert szerintem is elég nagy hiba ez a lilulásos dolog, de mikor megvetted gsm boltban 1 év semmit nem érő garanciával akkor ezt a dolgot te bevállaltad.
-
szekra
addikt
válasz
hurrikan
üzenetére
Ja.. Azt hittem legalább valami szép képet mutat amit sikerült lőnie. Ez így már lerágott csont, sok embernek nem lilul full sötétben, de egyébként is jól le lett mindenki
ugatvaszólva, hogy korom sötétben nem kell fotózni.
[link]Juliuska: semmi köze nem volt az írásomnak a képlopáshoz, csak a postodból nem jött le, hogy ez egy sötétben fotózott kép lesz amit a lilulás miatt lőttél. Azt hittem, hogy az én készülékemben van a hiba, hogy nem jelenik meg.
-
csacsi67
addikt
Itt egy leirás a gariról mint irtam is már s-off-olt rootolt készüléket adtam be , igaz a készülék HTC mini , gyártási hiba áll fen a készülékeknél simán cserélték egy ujra nem foglalkoztak semmivel. [link]
Hasonló eset mint a kamera lilulás csak itt a készülékház reped tömegével.
-
Loboda
senior tag
válasz
yodee_
üzenetére
Tudtommal akinek cserélték, eddig nem jött vissza a lilulás!
Reménykedem benne hogy ez így is marad!Érdemes a HTC-től lekérdezni a készülék garanciáját, hátha van rá gyári két év!
(#22987) Gulyopapa:
Hivatalos Samsung Márkaszerviz és Mintabolt
8200 Veszprém, Kossuth u 8. Bástya Üzletház, félemelet
nyitvatartás: H-P:9-18, Szo: 9-13Tudok én kedves is lenni!

-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans
üzenetére
Ha csak takarítóként is dolgoznék valamelyik központban egy ilyen után minimum kitagadnám!

Ha már a lilásnál tartunk. Nekem nem tűnik lilulósnak, se vakuval, se nélküle, viszont! Ha világosabb helyet nézek akkor némely esetben lilásabb a kijelző közepe. Nagyon kis árnyalat és főleg sötétben (szerintem átlag halandó észre se venné). Az elkészített képnél nem jellemző, hogy lenne jele, esetleg kinti néhány fényviszony zavajra meg sötétben és akkor lilásabb a fény. Próbáltam kicsit bemelegíteni a környékét, de egyáltalán nem változott semmit.
Arra akarok kilyukadni, hogy így kezdi a lilulást vagy ez teljesen "normális"? -
becenevem
aktív tag
válasz
spawn21
üzenetére
Kicsit hülyül a telefonom. Ha én tárcsázok, automatikusan kihangosít minden hívást.

Fáj a fülem.
Újraindítás nem segített.Néha a zárolt képernyőn megjelenik egy fekete háttér az óra és az időjárás alatt, de azonnal el is tűnik. Kb. 0,43102 másodperc. Váltakozó, hogy mikor csinálja.
Ha valamelyik program, amelynek vannak widgetjei, frissíti magát, akkor a widgetek megduplázódnak. Mindegyiket ki tudja rakni. Ha újra indítom a telót, rendben jön.
Nálam olyan lilulás van, hogy az érett padlizsán hozzá képest hófehérke. Nappal tökéletes, de este felé, amikor mér kezd sötétedni, akkor használhatatlan. Persze nem sokat fotózok, még nem gariztatom.
-
Szpisti
addikt
válasz
kdennis
üzenetére
Abszolút nincs túlhisztizve, az én telómmal vaku nélkül már a villanyfényes lakásban nem lehetett épkézláb képet csinálni, de videózni sem lehetett a csúnya lilulás nélkül...
Múlt hét csütörtökön adtam be emiatt gariba a Duna Plázában lévő T-be... Ősz óta lilul, még megvártam a frissítést, hátha, de nem...
Ez még istenes...
-
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Igen úgy értem hogy a kamera lilulás túl van hisztizve. Minden optikai eszköz magas ISO-ra állítva zajos lesz. Ennyi erővel abba is bele lehetne kötni hogy teljesen sötét szobába full fekete háttérképnél nem teljesen fekete a kijelző.
-
Ununqatrium
aktív tag
Szerintetek a HTC be fogja ismerni valaha, hogy a kamerás lilulás hardveres gond? Mert jó néhány hónapja semmilyen hivatalos információt nem közöltek ezzel kapcsolatban, miután a 4.3 nem hozta meg az általuk ígért javulást e téren. Vagy csak én nem tudok ezzel kapcsolatos hírről?
Lehet, hogy felesleges volt, de úgy döntöttem, írok a HTC-nek egy e-mailt ezzel kapcsolatban, ugyanis hosszú ideje úgy tesznek, mintha nem lett volna ez komoly szériahiba. Kíváncsi vagyok, reagálnak-e, és ha netán igen, akkor mit. -
migabi24
nagyúr
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Az enyém 4.1.2-vel került hozzám, 3 frissítést kapott, és nem változott a lilulás, volt aki gariztatta és kamera, alaplap csere után jó lett
-
Greg-77
aktív tag
Na ma beadtam szervizbe, rászántam magam, kamera lilulás és a jobboldali fülhallgató hallgatott el. Remélem ugyan ilyen makulátlan állapotban kapom vissza, mert olyan mintha a dobozból most vettem volna ki. Nem a 2-hét javítási idő érdekel, hanem, hogy ugyan így kapjam vissza. Bár a legutóbbi szerviztapasztalatok egészen jók voltak ahogy olvasom. Reménykedek!

-
yodee_
őstag
Hali!
Több hívás elején, illetve közben is visszakérdeznek a partnerek mert nem hallanak rendesen. Ez hálózati gond vagy valami hardver gond lesz? Térerő rendben van végig. Kamera lilulással az én tapasztalataim pedig, hogy csak addig lila amíg nem fényképezek. Ha elnyomom a képet semmi jele a lila résznek. Persze nem fekete képet küldeni készítek hanem normálisat. Többieknek is így van?
Köszi
-
Mano66
senior tag
Na ment az én ONE-m is garanciális javitásra (Euro Park T-szerviz).Kamera lilulás,Hátlap kopás,Be kapcs.gomb ferdülés.Hiába adtam le ma csak hétfőn van kiszállítás a szervizbe.
-
Szpisti
addikt
Na ma beadtam a kicikémet a Duna Plázában lévő a T-Pontba a kamera lilulás miatt. Egy olyan ütött kopott, karcos Galaxy Minit akartak adni cserének, amin még a képernyőt is alig látni, úgyhogy inkább nem kértem...
Egy Xperia X8-assal szenvedek, de szerintem holnap szerzek valami mást. Két hétig nem bírnám... -
Juliuska
senior tag
válasz
markyy18
üzenetére
Akkor ezek szerint tök' feleslegesen okosítottam fel az Lg gazdiját...?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami a garanciát illeti...érdekes témát hoztál most elő. Az én egyetlen félelmem, nem a kamera lilulása, vagy a közelségérzékelő nyugdíjba menetele, hanem az, h leejtem...enginev3.0: jó a kérdés, de szerintem, nem elég lényegre törő
Csodával ér fel egy jól feltett kérdés. Helyesen ugyanez: miért, otthon ki a főnök...? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Steve1207
veterán
Mint rendszer egyértelműen letisztultabb, szebb, jobb, mint a samuké. Engem őrületbe kerget a samsung rendszere, egyszerűen átláthatatlan pl a beállításokban, fölöslegesen bonyolított, mindemellett nagyon csúnyának tartom (mind az elemek kialakítása, mind a színvilág, pedig már kicsit javult a korábbiakhoz képest).
IR: LG televízó és Samsung házimozival gond nélkül kommunikált kapásból. Egy Thomson tévé úgyszintén, viszont volt egy kis szutyok távirányító nélküli, se márkát se semmit nem találtam róla, így még jel alapján beálligatni se volt lehetőség. De ha nem is alapból a távvezérlőről "lecopyzni" a jeleket sok esetben megoldható.
BF: bőven elég, RSS-t tudsz hozzáadni, ha kell (én vártam ezt a funkciót, de nem használom azóta se). Külföldieket viszont használok, ott úgy is gyorsabban vannak fent a hírek
Alapból magyar tartalom egyelőre az Index, Dívány és SportGéza, ami untig elég néha olvasgatni.Plusz egy: tegnap betrollkodtam a HTC fb oldalán poénból, elvégre mindeni tud a lilulásról és értették a poént; ez plusz pozitívum, felfogás terén is

-
szabo.norbi
tag
Sziasztok! KÉPEz a kamera lilulást mi eredményezhette? Ma cseréltem el a Galaxy S4-emet mikor hazajöttem akkor vettem észre, hogy ez van, de néha nem látszik ez a lilulás. Gariban cserélik? Ha igen, akkor mi a menete? (T-mobile)
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Akik gariztatták a lilulós kamerát régebben: még mindig nem tért vissza a lilulás?
Sajnos az enyém ott tart hogy egy 15 perces videó vége már 85% rózsaszin köd! -
Gulyopapa
addikt
Az a helyzet hogy ez a lilulás létező probléma de nem kéne túldimenzionálni.
A sötétben való, vaku nélküli fotózásról meg annyit ( 35 éve fotózom ) hogy ott még néha a több száz ezres dslr-ek is elvéreznek jó ( fényerős ) objektív nélkül.
Ez a telefon ilyen lett. Ezt kell szeretni ... -
Mano66
senior tag
Na az enyémet is elérte a kamera lilulás.Pedig max. ha 15-20 képet csináltam vele.
Nem tudom,hogy le merjem adni szervizbe?Lehet még várok vele hát ha más is előjön.Igaz a Beats felirat is lekopott,de az nem zavar. -
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
Követem és a 20-ből 2-3 ember jelezte, h szépen lett megjavitva. A többség panaszkodik a szervizes munkákra. Arról nem is beszélve, h hónapokat vár az ember, vagy heteket mire visszakapja a telefonját. Mellesleg én követem a külföldi oldalakat is, ahol a csere után is azt mondják ugyan úgy elindul a lilulás néhány hét, hónap aktiv használat után is. Voltak képek is ahol mutatta, h ugyan azt a modult csak újat tesznek bele. A kamera chip van közel ahol túlmelegedhet, a kicseréld modulon ugyan ott van, ezt átépíteni nem lehet utólag, tehát kapsz egy ugyan olyan gyári hibával küszködő modult, ahol előfog jönni a hiba újra és újra.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Én is igy vagyok vele, a kamera liluláson kivül semmi baja a telefonnak, nem kockáztatom meg a javitást azzal, h vagy elgányolják az egészet xarul lesz összetéve és hónapokat várok rá, vagy esetleg jó lesz. Este amúgy sem fotózom, ha fotózom is akkor ott van valami fény amire fókuszálva nem fog lilulni.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
hpnx7400
üzenetére
A legtöbb esetben ez a lilulás nem jelentkezik épp eszű használat közben. De garanciális probléma, szóval cserélik a kamera modult ha mégis előjönne. Valaki soha nem találkozott vele, akár régi akár újabb volt, én sem találkoztam vele, pedig 3 készülék is van a környezetemben, szerintem most már nem jellemző.
5-10 perc leddel világítás után sötét képet csinálsz vaku nélkül, elvileg így lehet előhozni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan
üzenetére
hurrikan és (#21359) hpnx7400 !
Nekem most 2013. november 17-én gyártottam van.
Ez, - mint ahogy írtam - nem lilul.
Én az itteni komment alapján írtam, hogy ha úgy van, hogy a frissítés után kezdett el lilulni, + a korábbi saját telefonom alapján (ami kb. 3 hónapig volt meg és nem lilult) gondolom azt, hogy ez nem hardveres gond.
Mondjuk az is elgondolkodtató, hogy a mostanában szervizben járt készülékeknél cserélték automatikusan kérés nélkül a kamera modult, és aki lilulási hibával küldte be javításra, annak is cserélték és ezáltal megszünt a hiba.... -
hpnx7400
csendes tag
válasz
hurrikan
üzenetére
Sziasztok,
Épp One készülék vásárlás előtt állok (végre) ... Mindenképp új készüléket szeretnék venni, de sokat olvastam a fórumon a kamera hibáról (lilulás) illetve cseréről. Ez az összes gyártási szériát érinti, vagy az újabbaknál ez már nem gond? (serial alapján gondolom)
Köszönöm a válaszokat!
-
hurrikan
addikt
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Elég sok One-os ismerősöm van, az egyiknek pont egy hete jött vissza szervizből, kamera+alaplap csere történt lilulás miatt. Azóta nem lilul neki. Meg itt is jelezték ugyan ezt többen.
Hogy akinek cserélve lett a kamera+alaplap annak nem lilul azóta. Tehát akkor kizárt a szoftveres gond.One Miniben, Max-ban sem jelentkeznek a gondok pedig a ROM 90%-ban ugyan az. Főleg a max-ban.
Kétlem hogy ha azokban nem baszták el a szoftvert akkor ebben igen és azóta sem tudták javítani..... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75
üzenetére
Nem az verzió " ugrásra " gondoltam, hanem a lilulásra.
Az első (nyáron vett) one-omban nem lilult a kamera ez tuti.
Több hónapon keresztül semmi jele nem volt ennek.
A mostani készülékem nem lilul, így szoftver frissítés előtt, de kérdés, hogy update után mi lesz.
Épp ma jelezte itt az egyik fórumtárs, hogy a frissítés után jött elő a lilulás. (Red Bull fan)
Ha ez így van, akkor ez NEM harveres gond. -
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Túl nagy ugrás nem volt a verziószámban. Egy nagyobb rendszerfrissítés esetén eleve módosulni szoktak a főbb szoftverek már csak az új rendszerrel való kompatibilitás miatt is.
Sajnos amit sokan vártak, hogy majd 4.4 után megoldódik a lilulás, nem jött be, de ezt már lehetett sejteni régóta, hogy a probléma hardveres. A HTC persze cseréli garanciában a kameramodult, újabban már külön kérés nélkül is a szervízbe küldött példányoknál, viszont felmerül a kérdés, mi lesz 2-3 hónap múlva? A most liluló kamerák is bírták az elején néhány hónapig, csak azután jött elő a hiba.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
szegto
üzenetére
Haver nokia lumia 720-asára akartam NFC-vel képet küldeni de sehogy sem akart összejönni

Meguntuk, inkább átküldtem Gmail-en
tudom, hogy valahol le van írva, de hátha gyorsabb itt: milyen körülmények szükségesek a kamera liluláshoz? Csak mert kíváncsi vagyok, hogy nálam is produkál-e ilyet

-
SeatLeon08
tag
Előjött nálam is a lilulás. Ha beküldöm szervizbe, akkor miket cseréltethetek rajta?
Kijelzőn van egy apró hajszálkarc, beats felirat félig lekopott, kamera már normál lámpafény mellett is ronda.
-
hurrikan
addikt
Erre én is kíváncsi voltam miért nincs. Köszi az infót. Én csak ezt hiányoltam.

Viszont legalább a billentyűzettel felmerült gondokat javították. Így újra használatba vettem a gyári billt.
Visszakerült a telefon billentyűzet kiosztás is.Amiket eddig én észrevettem:
-kisebb design változások (fehér akku ikon, böngésző)
-változások a menüben, (nyomtatás funkció, vezeték nélküli/egyébnél választhatsz alapértelmezett SMS appot)
-új hely szolgáltatások azaz GPS menü
-pár új funkció a hozzáférhetőség menüben
-gyári böngészőben megszűnt a Flash
-rendszer sebesség javulása, látszólag üzemidő javulás is
-hangszóró mintha picit halkabb lett volna kb. 4.2-es szintre állt vissza
-szoftverfrissítések menübe bekerült az alkalmazások frissítése is
-ART környezetet nem kaptunk, ahogy sajna az új kamera funkciókat sem
-a kamera távolra fókuszálási gondjai megszűntek és gyorsabb a fókusz
-élénkebbek a színek fotózáskor (nem a lila)És részemről ezzel kifújt.

A kamera lilulás sajna maradt. Tehát szerviz lesz. Ideje az alaplap+kamera cserének.
A Flasht-t én nem sajnálom, de az ART-ot igen. A ConCorde TAB-om is megtáltosodott tőle.
-
pg1966
senior tag
Viszont maradt a kameránál a lilulás.
-
Zirowe
nagyúr
-
Steve1207
veterán
Nos kis beszámoló részemről HOX után:
Kicsit keskenyebb, kicsit hosszabb, de baromi jó a fogása ezáltal. Nálam úgy érzem ez a max, amit még telefonként elviselek, de nagyon kényelmes használni az előző után, pedig azzal se volt sok bajom e téren. Anyagminőség szintén nagyon űber, a fémházas dolgok, hogy hidegben odafagy a kezed egy nagy baromság. Hangminőség továbbra is elsőrangú.
A Sense pedig eljutott egy olyan szintre, hogy öröm használni (sima 5-nél volt elég sok minden, ami hiányzott, itt kb nyoma sincs már).
Kamera se rossz, részletek azért elvesznek a pixelharcosok mellett, de összességében elég szép képeket készít, ha nem nagyítgatjuk. Hibával azóta se találkoztam, se illesztési, se lilulás. (FA - ez nem tudom milyen gyártósor, októberi készülék)
Üzemidő is eléggé jó, valahogy fura is, hogy nem kell végre figyelnem, hogy ne használjam annyira
Átlagos használattal megvan simán az 5-6 óra kijelzőidő.HOX-ról váltani akartam mindenképp, persze így nem kellett tovább rajta agyalnom. Nexus 5 és G2 volt az utolsó körben a lehetőség, de a Nexus felvételi hangminőségben elhasal nagyon (AOSP felülettel nem sok bajom lett volna), mérete zavaró, G2 pedig a hátlap minősége és szintén fizikai nagysága miatt esett ki (meg az LG UI akármennyit fejlődött még mindig olyan innen-onnan szedett, összhangtalan).
Root és xda-zás se hiányzik, teszi a dolgát így is szépen. Egyelőre nagyon megvagyok elégedve, meg is lep, hogy ennyire, mert eléggé szemet szúr minden kis hülyeség általában.
-
Szpisti
addikt
Még annyit, hogy:
nem általános hiba a lilulás, azaz csak a készülékek pár százalékánál jött elő, de mindenképpen garanciában javítják, ha hardveres hiba... (én még megvárom a következő szoftverfrissítést...)
Ezért azt mondom, ne általánosíts. Kifogtatok egy lilulós készüléket. Ez van. Gari ha van, megoldhatjátok. Ennyi. -
HUTCHDB
nagyúr
ÉN:
"Ez az előbb felvetett lilulás is egyeseknél van, de megtennéd, hogy egy olyan képet betennél ide, ami lilul, és E MELLETT ÉRDEMI dolog is van rajta?
Nem lesz ilyen.
Ha sötétben fotózni kell, akkor eleve gond van, de ha mobillal belevágunk, akkor legalább vakuval tegyük."TE:
"Egy szóval SEM említettem a kamera által készített képek minőségét ,nem azzal van bajom.Hanem azzal a jelenséggel,hogy gyengébb (nem sötétben) fényviszonyok mellett belilul az egész."ÉN:
"Nem értem, akkor ha nem a lilulas miatt írtad, hogy nem kellene a one, akkor mire értetted?"TE:
"Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene."Össze vissza beszélsz...
-
Sragi
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene.Ezt mondtam
Ez már nálam bőven elég ok.Bocs ha ezzel beletaposok a lelkébe valakinek.Szerintem félre értetted.A lila hiba miatt nálam kasza lenne.
A Sense felület,hogy jön ide?
Nem akarok dörgölni semmit sem
Csak kijelentettem,hogy nekem ez már egy ok ami miatt nem kellene. -
HUTCHDB
nagyúr
Lehet, hogy nem vennél, de már van egy....."Barátnőmé a ONE" írtad egyik hozzászólásodban.
A kamerával kapcsolatban millió meg egy negatív jelzést kapott a one, de ebből a HASZNÁLATOT ÉRINTŐ hiba alig van.
Ez az előbb felvetett lilulás is egyeseknél van, de megtennéd, hogy egy olyan képet betennél ide, ami lilul, és E MELLETT ÉRDEMI dolog is van rajta?
Nem lesz ilyen.
Ha sötétben fotózni kell, akkor eleve gond van, de ha mobillal belevágunk, akkor legalább vakuval tegyük.A kamerával kapcsolatban én úgy fogalmaznék, hogy annak minősége elmarad attól, amit összességében a one tud!
Ettől függetlenül véleményem szerint jó képeket csinál.
Igaz nem jellemző rá a túlszaturáltság, de ha az adott tárgy mellé tesszük a képeket, igen megnézném melyik királynak kikiáltott ANDROIDOS telefon állna helyt. -
NandorHUN
addikt
Na emberek szerintem megerősítést nyert, hogy a kamera lilulás a kamera melegedésével függ össze, mivel véletlen vakut égve hagytam 10 percre( zseblámpa miatt) a telefon felmelegedett, utána löttem néhány képet rendes megvilágításnál és vörösebbek voltak , mint valaha (fénytől függetlenül)...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Vivira
üzenetére
Én tavaly augusztusban vettem a one-t. Azóta semmi de semmi hibát nem tapasztaltam vele.
Jah kivéve ezt az éjszakai tök sötétben lilulást a kameránál.De külsőre belsőre nagyon rendben van. Nekem azóta is tart a szerelem,
hihetetlen telefon.
Szervizről tapasztalatból nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt vele gondom, ahogy említettem.
Állítólag az első szériákkal voltak sűrűbb hibák, a későbbiekben belejöttek a telefon gyártásába.
HUTCHDB:
4. One? Ezért megy csődbe szegény HTC.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Kamera lilulás miatt adtam be és headset jobboldala némult el. Kissé megijedtem mikor körbe vizsgáltam, ugyanis bal felső szélét mintha odaverték volna és az alumínium szépen felgyűrődött. De szerencsére nem, egy pici sziló szerű anyag maradt ott, gondolom ragasztó. Ami rögtön le is jött ahogy megsimítottam. Makulátlanul adtam be a készüléket és úgy is kaptam vissza nincsen kameralilulás és kaptam egy vadi új csomagolt headsetet három gumival. Le a kalappal nagyon megvagyok elégedve, pedig nagyon fáztam az egész dologtól.

A kamera lilulás, előfordul. De javítás után vagy megszűnik, vagy minimalizálódik
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csodával ér fel egy jól feltett kérdés. Helyesen ugyanez: miért, otthon ki a főnök...?

Nem tudom,hogy le merjem adni szervizbe?Lehet még várok vele hát ha más is előjön.Igaz a Beats felirat is lekopott,de az nem zavar.