- Mobil flották
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Otthonra kicsit luxus, de kisirodai környezetben (vagy cégnek külső helyszínen) lehet értelme.
B.Cs.
-
atike
nagyúr
Szóval mi is ez? 5G router bazi nagy kijelzővel és androiddal...? Mire jó...?
-
vicze
félisten
"A Wi-Fi 6 hiánya kimondottan fájó és érthetetlen"
Úgy már érthetőbb lenne, ha megnézzük, hogy ez az eszköz közel 1,5éves és megjelenésekor még messze nem volt elterjedt. (mondjuk most se az) -
nagyúr
Elolvastam a tesztet figyelmesen. Érdekes termék, még lehet reszelgetni.
Az, hogy minden szar feltelepíthető rá - kissé kérdésessé teszi.
Egy jó kis kamera szoftver rá a remek polchátsói képekhet.
Ha belegondolunk, ettől még ez iszonyat drága.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Gerasz
aktív tag
Azt megértem, ha egy fűnyíróra vagy egy piszoárra androidos tabletet telepítenek, mert a tevékenység közben üdítő macskás videókat nézni. De arra a cikk nem ad választ, hogy egy routernél mi haszna lehet, érzésem szerint a szerző sem jött rá.
-
vicze
félisten
Nem kell belépj egy webUI-ba hogy beállítsd, ennyi.
Az ha már ott vót nem korlátozták le. Egyre általánosabb, hogy high end consumer routereken van valamilyen kijelző. Speciel ezen haszna is van.
Pont olyan ez mint az RGB...Prémium termék prémium árral, belefért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Androidos wifi-szerver, ha a szoftver tudja.
Nem derült ki.
Ha nem, akkor ÉN értelmeztem félre valamit.
És bocsánatot kívánok. -
moleculez
veterán
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Gondoltam olyan 80-90k megall
Majdnem...Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ez olyan mint a Google Nest Hub, Amazon Echo Show, Lenovo Smart Display.
Amolyan kis konyhai, haloszobai smart home center, par extra funkcioval, mint zenelejatszas, ebresztes, digital photo-frame, videotelefon. Mar regen nezek egy ilyet, pontosabban egy par kellene, a videotelefonalas a miatt a csaladba. Haloszobaba kisebb meretu, konyhaba, nagyobb meretu idealis, pl receptek nezese, fozocskes videok miatt. Csak ha nem epp olcso jellemzoen, meg nezni kell a szolgaltatasok elerhetoseget. Nalunk talan egyiket se forgalmazzak hivatalosan.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
t72killer
titán
4G-s hub-om van, szuperül teszi a dolgát - csak azt meg is érte megvenni, lévén nem csúcsteló árban adták.
Amit nem értek, minek egy kiszolgáló eszközbe csúcs-snapdragon ? Arra tudok gondolni, hogy ennek a modemje is jobb, de hogy a számítási kapacitás parlagon fog heverni, az tuti.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
enginev3.0
félisten
300ezer?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kchris78
veterán
szerintem abszolut nem keves az ac az 5Ghez. nyilvan nem a mostani -egyedul-logok-a-cellan-es-jon-a-gigabit marketing ertekekbol kellene kiindulni hanem amikor majd 2nel tobben is hasznaljak egyszerre az 5Gs szektort. anno a 4G is tudott 1-300mbiteket.. aztan kijott belole partiz mikor elkezdtek hasznalni az emberek.
-
donjohnson
addikt
hol lehet ilyen router-t kapni magyarországon?
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Schuler888
senior tag
A cikk olvasasa kozben, habar azt ereztem, ha mar egy snapi855-et beleraktak, egy jobb kijelzo illene hozza, de orultem hogy a hTC, ha mar (talan veglegesen) befurdott az okostelefon szegmensben, mas teren jo cuccokkal jonnek ki, es ez is tok innovativ cucc, de mikor a vegen jott a hidegzuhany, hogy 300+ felett van.. es most meg leirod hogy ez egy masfel eves cucc, hat... kicsit atertekolodott a kezdovelemenyem. A 20 eszkozos korlatozas tenyleg gaz.
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
kchris78
veterán
válasz Schuler888 #20 üzenetére
igen de szerintem egy 2 fos lakasban azert a 20 eszkozos korlat ha tenyleg valodi limitet jelent akkor ott vagy kutyumania all fenn vagy valami el van rontva.. en a TV-t, dolgozoasztalos szamitogepdokkolot, NAS es hasonlo dolgokat alap hogy fellogatom madzagra es stabilitas es sebesseg igy nem jelent problemat... eleg nagy limitaciot tud jelenteni egy AP-n megy parhuzamosan nagysebessegu le- es feltoltes is.. lehet hogy egy 100ezres cucc viszi de egy alap AP-t ami legtobb helyen van (nem beszelve a szolgaltatok ratyi eszkoezeirol) azert mar jol leterhel, novekedik a pingido, etc
-
Tengri
senior tag
"A tajvaniak újdonsága tulajdonképpen egy 5G-s okos központ, amit otthon és irodában is lehet használ, ráadásul akkumulátorról is működik."
Nekem olyan magyartalannak tűnik...
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra, vadonatúj
- Apple watch SE2 2022 44mm szép állapotú dobozos 12 hó szavatosság
- Apple Watch 7 45mm Silver Cellular Használt/1-3 hónap gar./p3817
- Garmin Fenix 7, 47mm eladó makulátlan állapotban, garanciával
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest