Sohasem fogom megérteni, hogyan tud egy napról napra öregedő készülék drágulni...
___"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban.___________ _______________Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."________________________
Sohasem fogom megérteni, hogyan tud egy napról napra öregedő készülék drágulni...
___"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban.___________ _______________Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."________________________
....na meg hogy a P8 Lite-ot reklámozzák a tévében ezerrel... Huh. Mondjuk gondolom jó lenne ha megvennék a készleteket, de akkor is...
Jeee 10. Bár mire odajutok tavasszal addigra lehet le is veszik...
PSN ID: Lord_Machine_X ///
Kapásból 10 ezerrel drágább a Honor8 kártyásan mint a T-Mobile kártyás. Elvileg függetlenek ezek a telók.
Van ara a HTC10 -nek :/
P10 képeim: https://flic.kr/s/aHsmfB9T9s
Nekem is az tűnt fel egyből, szép kártyás ára van.
kengyel
Pixel vajon lesz szolgaltatoinknal?
P10 képeim: https://flic.kr/s/aHsmfB9T9s
Az jó lenne.
kengyel
Durva, hogy bármennyire is drága a Telekom, még mindig ők a legolcsóbbak a 3 közül... Pláne így, hogy 5500 körül lebeszélhetek 2k forintot + jár 5GB net (konkrétan korlátlan, csomót youtube-ozok + net és még egyszer sem fogyott el a keretem). És még a készülékek is olcsóbbak.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
144p-ben?
"Minden, aminek kezdete van véget is ér Neo."
1080p
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
Jo hir hogy HTC 10 bekerult a kinalatba az egy jo keszulek ,az a szerencsetlen Iphone 6s szepen tartja az arat de ki az a bolond aki azt megveszi ennyiert amikor van i7 hasonlo arban szinte?
Hát ez az
Pedig csábít a cucc,bár nem tudom mennyire lett jó ez a 10-es.
Kipróbálnék egy HTC-t már de mikor én vettem nem volt a kékeknél.
Sőt ritkán is tartanak a szolgáltatók.
Az a helyzet főnök hogy helyzet van,nem is hogy helyzet szinte már szituáció.....
Jöhetett volna korábban is a HTC 10, G5 mellett még azt néztem, simán nyert volna
Samsung Galaxy S9+, Nintendo Switch
Még csak pletyka, de eladó a HTC.[link]
[ Szerkesztve ]
Én is szemeztem már vele, de nem tudtam, hogy ez már ilyen ívelt kijelzős....
Honor 8 ugyanúgy függetlenül ennyibe kerül.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. Xiaomi Redmi Note 4 & Redmi 4X & MI A1 B20. Logout összehasonlítás.
A Samsung Galaxy S6 EDGE ára biztos jó? Mert sosem láttam ennyiért :/
Bizony, az tényleg annyi, a letölthető árlistában nézd meg. Netshopban meg szintén Blue L csomaggal 0 forint, mert még a 9 990-et is elengedik és ajándék vezeték nélküli töltőt is kapsz hozzá.
Blogbejegyzés HTC-vel és Honorral erősít a Telenor