- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
Szóval azt mondod, hogy ha nincs más gyártónál ugyanolyan termék, akkor nekem meg kell venni, mert nincs más? Ahaha. Szóval mivel teszik olyan jól használhatóvá a rá létező alkalmazások az iPad-et?
(#15) dawheeler: A puzzle is multi touch stb. Fail. Viszlát! Mellesleg pörgő processzort még nem igazán láttam.
-
Szabesz
őstag
"[...]mutass egy alkalmazást[...]"
Vagyis miért lenne jó választás az iPad, milyen extra szolgáltatást tud nyújtani.
Ehelyett idevetettél szavak sokaságát a teljesség igénye nélkül. De hogy melyik az, ami kiemeli az iPad-et az átlagosság süllyesztőjéből (vagyis ami nincs konkurenciánál), azt nem mutattad meg.Az Androiddal meg nem tudom miért dobálózól, egy szóval nem hoztam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest