- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
Lotusomega #54 üzenetére
Természetesen az új üzlet örömére rengeteg kedvezménnyel várjuk ügyfeleinket - kizárólag az Andrássy úti üzletünkben:
Május 8-13 között minden kiegészítőt 25% kedvezménnyel vásárolhatsz meg az Andrássy úton
Május 18-ától az első 100db iPod touch 8GB csak 29 990 Ft*
Május 18-ától május 31-ig minden Apple számítógép 0% THM-el vásárolható meg hitelre** -
.bableWes
őstag
válasz
Lotusomega #2 üzenetére
ezen már gondolkodtam. de én a létezés alapját nem értem.
a legtöbb háztartásba már van szgép és internet is. ha valamit meg akarok nézni, akkor azt megnézem otthon, ha esetleg még fontosabb akkor a suli/munkahely de végsö esetben internetkávézo.
most azért adjak ki~100et, hogy ha valami nagyon fontos akkor meg tudjam nézni? a legtöbb telefon képes már ezekre, szvsz én nem látom a létezésük értelmét. kérem ezért ne kövezzetek meg! -
Ulkesh
őstag
válasz
Lotusomega #2 üzenetére
"Egy bolond százat csinál alapon, dzsobsz bácsi táj-padját viszik mitn a cukrot, azt hiszi a többi gyártó ha csinál hasonlót akrko azt is vinni fogják, pedig ez tévedés, mivel nincs rajta a kukac rágta alma, ezért nem fog kelleni sok embernek"
Félig igazad van, de tudod nem a logó miatt veszik az iPad-et, hanem azért mer jó és kényelmes használni és ez egy dolog miatt van így, mégpedig az App Store miatt, ahol rengeteg olyan alkalmazás van, amitől az eszköz igazán használhatóvá válik.
Kiadhat egy másik gyártó 1000x jobb hardvert, ha nincs rá szoftver, amivel bármire is lehetne használni.
"Így akit nem vakított el teljesen az almás hype az nem vesz efféle kompromisszumos cuccokat.."
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy ez egy notebook billentyűzet nélkül és mindazt kellene tudnia, mint egy normál PC-nek. Nos nem, ha ilyen gépet adott volna ki az Apple, akkor meg is bukott volna vele, mint ahogy a MS is bukott a tabletPC koncepciójával.
Ez egy tartalom fogyasztásra való eszköz, olvasásra, netezésre, játékra stb. és konkrétan olyan alkalmazásokon keresztül amik erre az eszközre készültek és a kézzel való használatra vannak tervezve az utolsó pixelig, mégpedig úgy, hogy közben nem zavar a melegedő notebook háza, a ventilátor hangja és a kijelzőt sem kell mindig igazgatnom, hogy megfelelő szögbe essen, mert torzul a kép a csodás TN-film szeméten.
Én speciel már csak akkor kapcsolom be a desktop gépem, ha dolgoznom kell rajta, minden másra tökéletesen elég a deszka (valamiért nekem piszokul nem hiányzik a flash sem
). Pl. most is arról írok.
A netbookom használata (amit eladtam) sokkal több kompromisszummal járt.
-
KeNTaGoN
tag
válasz
Lotusomega #2 üzenetére
ezzel 1et ertek. a telo, ami a kezembe van, siman tud annyit mint 1 ien tablet, talan tobbet is.
emellet fele annyiba kerult es elfer a zsebemben.
igaz, nincs rajta alma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest