Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika8.8
csendes tag
Tényleg, kicsit benéztem
Csak azt nem értem, hogy ha felvásároltak két olyan gyártót is akiknek az órái nagyon hosszú üzemidővel rendelkeznek (2016 októberében vásároltam egy PTS-t és azóta is folytonos bt kapcsolattal 10 napig bírja), miért nem gyártanak ők is egy hasonlót. Biztos vagyok benne hogy rengeteg Pebble tulaj arra váltana amint cserére kerül a sor. Sokkal jobban járna a Fitbit is, mert azzal az 50 dolláros kedvezménnyel pl engem nem győztek meg
-
balika8.8
csendes tag
Nem minden e-paper megjelenítő e-ink, de minden e-ink e-paper. A Pebble nem e-ink kijelzőt használ
Amúgy tudja valaki hogy mi fog történni miután lejár a támogatás Fitbit részéről? Szerverek valahol valamilyen formában maradnak és pl. továbbra is lehet majd időjárás értesítést kapni a telefonos applikáción keresztül vagy teljesen offline-ba kerül a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A FitBit meghosszabbította a Pebble okosórák terméktámogatását és a szolgáltatásokat, amely így nyár közepéig biztosított.
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Minden megváltozik a Pixel 10 házában
- One mobilszolgáltatások
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Nem magyar kiosztású Apple Smart Keyboard folio 12,9"
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Galaxy S25 Ultra Tactical aramid tok
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ÚJ! Xiaomi Pocophone POCO F1 kijelző és érintőpanel
- ÚJ! Legjobb minőségű HB336481ECW akkumlátor Huawei P9/P9 Lite/P10 Lite/P20 Lite
- Samsung Galaxy S21 FE fekete tokok (új)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest