Hirdetés
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles zoomkamerával készül a Xiaomi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
Méretig olvastam, batár ez is
Amúgy elmegy….Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Plug Life
senior tag
720p 😂
-
janeszgol
félisten
Ez sajnos bukta. Egyedül az üzemidő az, ami jó. Apropó. Miért kéne együltő helyben megnézni azt a 20-22 órás anyagot. Ez egy mobil kedves tesztelő. Mobil.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz bollokcs80 #5 üzenetére
Nem volt kéznél senki más. Remélem, nem egy társkereső oldalon vagy kamu Facebook profilon látom újra magam Mindkettőre volt nem egy példa
Non omnis moriar.
-
Solten
őstag
Ekkora kijelzohoz ilyen gyer felbontas... Bravo...
Saor Alba
-
razorka777
veterán
Már lassan 6 giga ram az alap ebben a kategóriában, erre itt meg 4.
Vicc ez a telefon.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
=Mentor=
őstag
Honor az új HTC? Vagy így akarják hihetővé tenni, hogy a Huawei-től függetlenek? Sorra dobják ki a szutyok , vagy árazás miatt versenyképtelen telókat.
-
Kronos3000
senior tag
Szép a cica a videóban. A kijelző és a kamera eléggé szerény, az árához képest. Amúgy elmenne.
Wasabi...
-
Sakee
csendes tag
Tavaly március óta tolok melóban egy PocoM3-t.
90hz kivételével kb ( s a kisebb gyártástechnológia miatt a proci jobb,de a video ugyanaz) ugyanaz a két teló,sőt. Poco fullhd, UFS,sztereó és 192Khz kimenet is. Akkor ez őszintén mire jó ? Ja az 43K volt. S bírja.Sakee
-
Pécsi gyerek
addikt
Üdv skacok Én pár napja használok egy x7-est. Ingyen vót a yetteltől (Kb 11 ezres előfizuhoz "már" ingyen adják) Egy Motorola moto X4-est váltott. Na a motorola az nagyon tetszett több mint 4 évig használtam,semmi baja soha,gyors vízálló stb. Sok helyen olvastam hogy nincs ebben Nfc,meg Fm rádió, pedig van 😃 Szilikon tokot viszont nem adtak a yettelnél hozzá Olvastam máshol hogy csak 512 gb-ot támogat sd kártyába itt meg 1 tb van írva,passz még nem is néztem a dobozán se meg Értesítő sávra sok megoldás lehetséges, pl allul elhúzod az ujjad a kezelő gomboknál egy pillanat alatt megvan,és akkor egykezes használati módban simán eléri az ember A másik meg én go launchert használok vagy 8 éve azon mindent is beállíthatok elrendezhetek Ezek a gyári dolgok csak azért vannak hogy legyenek Amúgy egy teljesen használható masina,a kijelzőjétől féltem mert az elődnek kb 460 ppi-s volt ennek meg 260 ppi körül,de azt kell mondjam észre sem veszem a különbséget A kamera tényleg szar de úgy sem hiszek abban hogy mobillal kell fotózni Egy olcsó fényképezőgép a megoldás... Az ára kb most 75 ezer azt viszont sokallom kb 50 nek kellene hogy legyen,de hát ez van ilyen időket élünk De ingyen nekem szuper Az akksi meg bírja hál istennek mert a motorola már hamar lemerült a kis 3000- es 4 éves akkujával. Eredetileg a moto G60- ast akartam csak az közben elfogyott yettelnél meg plusz 26 ban lett volna. De idáig nem bántam meg ezt a honort. Ha bírja akkor csak 2 év múlva cserélem le az újabb ingyen kapottra
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Pécsi gyerek #16 üzenetére
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
papg79
tag
Sziasztok. Ilyen telefonom van, és az a gond vele, hogy mikor újraindítanám, nem indul újra, hanem fekete képernyő fogad, és hiába nyomom a bekapcsoló gombot, csak rezzen egyet. Csak úgy tudom bekapcsolni, hogy egyszerre nyomom a hangerő le és a bekapcsoló gombot, akkor belép valami kínai nyelvű menübe, ott rányomok az elsőre, akkor elindul. Most jött ki hozzá egy frissítés, gondoltam, ha azt telepítem, akkor talán elindul, de miután lefut a frissítés, kér egy újraindítást, és nem tud újraindulni, mert a fent említett probléma fogad. Tudnátok tanácsot adni, hogy lehetne ezt a hibát javítani? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung LCD és LED TV-k
- 200 megapixeles zoomkamerával készül a Xiaomi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft