Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
Méretig olvastam, batár ez is
Amúgy elmegy….Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Plug Life
aktív tag
720p 😂
-
janeszgol
félisten
Ez sajnos bukta. Egyedül az üzemidő az, ami jó. Apropó. Miért kéne együltő helyben megnézni azt a 20-22 órás anyagot. Ez egy mobil kedves tesztelő. Mobil.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Nem volt kéznél senki más. Remélem, nem egy társkereső oldalon vagy kamu Facebook profilon látom újra magam
Mindkettőre volt nem egy példa
Non omnis moriar.
-
Solten
addikt
Ekkora kijelzohoz ilyen gyer felbontas... Bravo...
Saor Alba
-
-
razorka777
addikt
Már lassan 6 giga ram az alap ebben a kategóriában, erre itt meg 4.
Vicc ez a telefon.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI6 & Galaxy A70& Redmi Note 9 pro
-
=Mentor=
őstag
Honor az új HTC?
Vagy így akarják hihetővé tenni, hogy a Huawei-től függetlenek? Sorra dobják ki a szutyok , vagy árazás miatt versenyképtelen telókat.
-
Kronos3000
senior tag
Szép a cica a videóban. A kijelző és a kamera eléggé szerény, az árához képest. Amúgy elmenne.
Wasabi...
-
Sakee
csendes tag
Tavaly március óta tolok melóban egy PocoM3-t.
90hz kivételével kb ( s a kisebb gyártástechnológia miatt a proci jobb,de a video ugyanaz) ugyanaz a két teló,sőt. Poco fullhd, UFS,sztereó és 192Khz kimenet is. Akkor ez őszintén mire jó ? Ja az 43K volt. S bírja.Sakee
-
Pécsi gyerek
addikt
Üdv skacok
Én pár napja használok egy x7-est. Ingyen vót a yetteltől (Kb 11 ezres előfizuhoz "már" ingyen adják) Egy Motorola moto X4-est váltott. Na a motorola az nagyon tetszett több mint 4 évig használtam,semmi baja soha,gyors vízálló stb. Sok helyen olvastam hogy nincs ebben Nfc,meg Fm rádió, pedig van 😃 Szilikon tokot viszont nem adtak a yettelnél hozzá
Olvastam máshol hogy csak 512 gb-ot támogat sd kártyába itt meg 1 tb van írva,passz még nem is néztem a dobozán se meg
Értesítő sávra sok megoldás lehetséges, pl allul elhúzod az ujjad a kezelő gomboknál egy pillanat alatt megvan,és akkor egykezes használati módban simán eléri az ember
A másik meg én go launchert használok vagy 8 éve azon mindent is beállíthatok elrendezhetek
Ezek a gyári dolgok csak azért vannak hogy legyenek
Amúgy egy teljesen használható masina,a kijelzőjétől féltem mert az elődnek kb 460 ppi-s volt ennek meg 260 ppi körül,de azt kell mondjam észre sem veszem a különbséget
A kamera tényleg szar
de úgy sem hiszek abban hogy mobillal kell fotózni
Egy olcsó fényképezőgép a megoldás... Az ára kb most 75 ezer azt viszont sokallom kb 50 nek kellene hogy legyen,de hát ez van ilyen időket élünk
De ingyen nekem szuper
Az akksi meg bírja hál istennek mert a motorola már hamar lemerült a kis 3000- es 4 éves akkujával. Eredetileg a moto G60- ast akartam csak az közben elfogyott yettelnél meg plusz 26 ban lett volna. De idáig nem bántam meg ezt a honort. Ha bírja akkor csak 2 év múlva cserélem le az újabb ingyen kapottra
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Pécsi gyerek #16 üzenetére
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb versenyző a százezer forint alatti kategóriában, ami egyszerűbb és kedvezőbb árú ajánlatok híján manapság a belépő szint szerepét is betölti. A készülékek eléggé hasonlóak, de némelyik azért ki tud emelkedni. De nem az X7 az.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Max Kék 128GB K511
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Gold 128GB K510
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Mini Piros 64GB K509
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K508
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Kék 128GB K506
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen