Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • dr.Dave

  újonc

  Mindig nyitott voltam az új feltörekvő márkákkal kapcsolatban a piacon. A Honorral ugyan így indult a kapcsolatunk. Honor 6...4 évig együtt. Ekkor éreztem először azt, hogy ez a márka kielégíti minden kívánságomat. Mikor itt volt az ideje a váltásnak nem volt kétséges számomra a márkahűség fogalma. Egy újabb megbízható társat választottam, Honor Play. A Honor számomra a hűséget jelenti a felhasználókkal.
  Gyermekkorom óta imádom a tech kütyüket, de még nem volt lehetőségem ilyen jellegű eseményen részt venni, tehát ez lenne az egyik legizgalmasabb pár napom az évben. A kérdésre, hogy mit csinálnék egyértelműen az a válasz, hogy élvezném az eseményt és töviről hegyire végig tesztelném a telefont :)
  Szeretek videókat készíteni és vágni, ezért mindenféleképpen készítenék egy rövid filmet az utazásról és az eseményről, amelyett Youtube-on, Instagram-on és Facebook-on közzé tennék, hogy minnél töb emberhez eljusson. Emellett nagyon preferálom a Live közvetítéseket, ezért biztosan élnék a lehetőséggel social media platformokon :) ! (Természetesen biztos, hogy személyesen is elmesélném mindenkinek ezt a hihetetlen kalandot :D )

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák