Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FistXL

    aktív tag

    válasz novakalex #4749 üzenetére

    1. A nem használt előretelepített alkalmazásokat töröld

    2. Az automatikus frissítést kapcsold ki (én amikor megvettem anno elfelejtettem kikapcsolni és egy éjszaka alatt 40%-ról 20%-ra lement, volt is reggel anyázás...)

    3. Az intelligens képernyőfelbontást (amennyiben Oreo fut a telefonon) állítsd 1080p-re, mert ha lemegy 20% alá, leveszi a felbontást 720p-re és az összes háttérben futó alkalmazást újratölti és ez nagyon meríti a telefont (meg amúgy is, semmit sem javít az üzemidőn csak életlen lesz a kép).

    4. Ha gyorsítani akarsz a telefonodon, vedd lentebb az animációkat (ezt úgy tudod elérni, hogy rámész a telefon névjegyére és veszettül elkezded nyomni a build számot addig, ameddig ki nem írja, hogy "Ön mostantól már fejlesztő". Ha egyet visszalépsz, meg fog jelenni egy fejlesztői beállítások opció, ráböksz, kikeresed az animációkat és 0,5-re állítsd vagy 0-ra).

    5. Ha sokáig nem jön frissítés a telefonra, akkor nyisd meg a szoftverfrissítést és bökj rá a fenti három pöttyre, majd a "Legfrissebb teljes csomag letöltése"-re, itt néha szokott beadni frissítést (nekem így jött egy 3Gb-os biztonsági csomag és még 3Gb-ban külön az Oreo :K)

    Ja és ami a legfontosabb: Használj valami tokot, mert nagyon sérülékeny, inkább vegyél egy tokot 1-2 ezerért mint új hátlapot 11-ért... nem éri meg :D

Új hozzászólás Aktív témák