Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junior11

    veterán

    válasz Aryon87 #1538 üzenetére

    Megnyomkodtam mindkettőt, de csak rövidebb ideig. Az S7 kijelzője nekem jóval szebb volt, beéghet, ez tény, ha nem vigyáznak rá. H9 mellett ott volt még a P10, annak is kicsit szebbek voltak a színei és a fehér nem volt olyan piszkos, mint a H9-en (gondolom IPS Neo vs LTPS miatt). Ott van még az emui agresszív memóriakezelése, mely állítólag orvosolható beállításokkal, mégis volt rá jócskán panasz a H8 topikban is.
    Nagy előnye számomra a dual sim viszont, ahogy a P10-nél is, de az még nekem drága, bár amúgy sem sietek a vásárlással. Valamint ott van még H9 esetén az emmc tárolóhely, kérdés, mennyivel lassabb valós használat során az S7 és P10-zel szemben, ahol UFS van, appok megnyitása során ez érezhető vagy csak másoláskor? S7 az Oreo után már gondolom csak bizt. frissítéseket kap, míg a H9, mivel újabb, esélyes lehet az Android P-re is, bár a Huawei-nél sose tudni, mi lesz.

    Lacno Tudom, ott az S7-et javasolnák. Nem akarok vitát szítani a 2 telefon között, csupán érdekelnek a vélemények, tapasztalatok, gyűjtöm az infókat, elvégre nem kevés zsé egy új teló, legalábbis számomra.

    [ Szerkesztve ]

    The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

Új hozzászólás Aktív témák