Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lifer092

    senior tag

    Na, durván kb. ~ 3 hét használat után a következőket tapasztaltam.

    Sebességben verhetetlen, itt nem a szintetikus tesztekre gondolok, azok engem sosem érdekeltek hogy Antutuban 15 ezer ponttal kevesebb mint egy galakszi es nyóc. Hétköznapi felhasználásban, alkalmazások futtatása, indítása, gondolkodás nélkül és azonnal. Semmi lassulás, szaggatás sem menüben, sem alkalmazásokban. Játékokban is tökéletesen teljesít, pl. Real Racing 3 megy mint a szél. :)

    Akkumulátor idő tökéletes, esténként én alapból ultra üzemmódba rakom, úgy max. 1-2% -ot ha merül. Napközben melóhelyen mobilnet 2G-vel, messengerre az bőven elég, otthon pedig Wifi.

    Ha utazom akkor 3G/4G -automatikusra állítom a hálózatot, + zenehallgatás, esetenként játék, és Chrome megy közben. Így egy 2 órás vonatozgatás alatt ha elutazom akkor 99% töltöttségről kb. ~ 75% -ig merül le, ha nincs játék akkor 80%-ig.

    Hétközbeni messengerezés, 2G mobilnettel/otthon Wifivel, kb 25% fényerővel 1,5 naponta kell töltőre raknom. Általában én 40-45% körül már töltöm.

    Maga készülék fogása számomra pont tökéletes, nincs nagy kezem, mégis kényelmesen elérem a kijelző felső részét is. A csúszósság tok nélkül annyira nem vészes, de azért szeretett mászni a kezemben amikor telefonáltam. Tokkal ez már nem "gond". A telefonálás hangminősége is tökéletes, az előző Honor 4C telómtól sokkal-sokkal jobb a hangminőség hívásoknál. Idáig mindig kristálytiszta volt, majdnem mint ha stúdió mikrofonba beszélnének a másik oldalt. :)

    Az ujjlenyomat olvasó kegyetlen gyors, már-már azt hittem hogy csak be van scriptelve a feloldás. :DDD :DDD A kameráját teljesen még nem volt időm tesztelgetni, ezzel kapcsolatosan még részletes tapasztalataim nincsenek, de ami késik nem múlik. :) Pár képet már lőttem vele, de azok számomra gyönyörű minőségűek voltak. A Canon Powershot SX220HS kis kompakt gépemet simán alázza, azt már most leszűrtem.

    Melegedést nem tapasztaltam, nem különösebben vészes játékok alatt sem, pedig az RR3 elég telefongyilkos játék, de éppen csak langyos a teló hátulja. A 4C-m már medium grafikán leolvadt a kezemből. Messenger videóhívásnál sem okád tüzet, ott is csak langyos a hátulja, 4C -nél ez szintén gond volt, az szinte tűz forró volt. Idáig még nem sikerült előhoznom belőle a tűzokádó sárkányt, de szerintem nem is fog sikerülni különösebben. :)

    A képernyő fényereje tökéletes, a betekintési szög úgyszintén. Napsütésben is tökéletesen olvasható, és kellően erős fénye van, nem kell vakhangyáskodni közben. Egy biztos, gyönyörű, gyors és könnyen kezelhető. :)

    Aki gondolkodik ezen a telón, akkor szerintem best buy. :)

Új hozzászólás Aktív témák