Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Az OmniVision lehet a Magic6 Pro főpartnere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez nagyon fapados...
Ilyet kár is kiadni.
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
csongi
veterán
A hardveres reszig olvastam.
Egyik gyartoval s8ncs versenyben.
Se a Redmi5, se Miezu ternekevel.
Ez felesleges volt reszukrol.
Koszi a teszet!!! -
Meizu m6 jobb vétel.
MM ben akciós[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON Custom
-
SkyLine3000
addikt
Kellenek az ilyen szarok, h legyen mit szidni.
-
Azt jól sejtem hogy ez a mediatek 6739 valami iszonyat módon gyenge?
4 magos 1.5ghz cpu még csak-csak.
De itt szerintem inkább a gpu ami gyenge.
-
dragonfx
veterán
totál okés ennyiért ez a kamera.
3gb rammal akár középkategória is lehetne."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
helixP
nagyúr
-
markknight
veterán
Régen még a sony ericsson k700-am csinált ilyen képeket
-
joey04
titán
hulladék
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
janeszgol
félisten
Hát kár érte. A kamera színvilága valóban jó, természetes. Kár a túlélesítésért. Az első képen van baj, de a többi nappali kép alapján egy kettest rá lehet írni a kamerára.
KIjelző: hát ezek a panelek valahogy nem jók. Az Y5 2018-at nézegettem és gyenge. Nem tudom, hogy tudnék-e rajta olvasni egy órácskát mondjuk.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
blackmoto
senior tag
Addig olvastam,hogy ez egy MediaTek procival szerelt telefonjuk.
-
vigyori78
őstag
MediaTek MT6739 / 2 GB / 16 GB
miért kell még ilyen telefonokat kiadni
-
neoforce
aktív tag
Hát ez gáz ..
-
janeszgol
félisten
De teljesen felesleges ez a cucc. Meg az Y5 2018, meg az Y6 2018 és ezek Honor megfelelői. Minek? Ott a P9 Lite Kirin 650-el ilyen áron. Adják ki rá az Oreot és kész. Ott a P9 Lite 2017. Arra is és kész. Teljesen felesleges rosszabb telefonokat kiadni. A rosszabbat értem hardverben, kijelzőben, kamerában.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Amúgy sanszos hogy itt Az Android 8.1 eleve sok ennek az Soc-nek.
Ha pl 5.1 vagy 6.0 lenne rajta, akkor lehet jobb lenne.
Dehát az meg kb 0 értelmű lenne. -
gthomma
senior tag
válasz
aprokaroka87 #21 üzenetére
Itt is csak az árral van a gond. Teszkóban 10 deka lecsókolbász mellé 1500 forintos lebeszélhetőséggel, remek ajánlat lenne.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
logitech1
tag
2gb ram vicc legalább raktam volna bele 3gbot.
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
-
lolal
senior tag
Ipari hulladék amit ha megvenne bárki is, csak a feje fájna tőle. Ez a "miért kellett" kategória ?
Kamera még csak csak valamicskét javít az összképen, de az összes többi lehúzza de nagyon csúnyán. Habár ha azt vesszük hogy a HTC Desire 12 -t is MediaTek MT6739 - vesztegetik, és az elvileg alsó közép kategória ráadásul 55.000 forintért akkor ez 35-40 ezerért jó áron van...Nil novi sub sole!
-
bepe79
addikt
válasz
logitech1 #23 üzenetére
3 GB RAM-ot alsó kategóriában (belépő szinten) ? A Sony legújabb felsőkategóriás csúcstelójában van 4 GB RAM.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Foremi
tag
Én nemrég vettem egy ilyen készüléket használtan, másodlagos telefonnak. A másodlagos nálam annyit jelent, hogy ezt fogom a legtöbbet használni, csak van egy drágább telefonom, amit féltek, ezért nem viszem ki munkába.
Nekem zenehallgatásra, interneten böngészni, Facebookozni, Messengerezni és YouTubeozni kell a telefon (a másodlagos), erre kiváló.
Két SIM kártyás, ez nálam fontos szempont, mert van egy DIGI-s mobilinternet kártyám. Tökéletesen működik vele, és nekem ez a lényeg.Amiben más egy drágább telefonnál, hogy ezen egy átlagos weboldal betöltési ideje 5-10 másodperc körül van, míg egy komolyabb telefonon ez akár 3-4-szer is gyorsabb lehet. Illetve Facebooknál kb. fél másodpercet "gondolkozik" az új tartalom betöltése előtt. Meg természetesen nem futtathatóak rajta nagy rendszerigényű játékok, de nekem nem is erre kellet.
Arra tökéletes, amire vettem, ráadásul az akkumulátor is elég jól bírja. A (komolyabb) játékokat leszámítva minden tud, amit a drágább telefonom (csak egy picit lassabb), viszont ha valami baja lesz, akkor sokkal kisebb a károm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez a Honor jelenlegi kínálatának legolcsóbb modellje. Nem a legegyszerűbb mobilok között indul harcba, hanem egy kategóriával fentebb, de nem biztos, hogy elég a tudása.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prince of Persia: The Lost Crown - Kipróbálhatjuk a megjelenés előtt
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest