Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
shanya83
tag
Olyan dolog fordult ma elő velem, hogy a számítógépre rádugom a telót és nem látszódnak a fájlok... Esetleg valakinek van rá valami ötlete?
-
shanya83
tag
Ma tettem fel az MM-et, de amit nem tudok megoldani, hogy USB meghajtó is megjelenjen, mint opció, ne csak a "fotók és Fájlok", hol kell beállítani, hogy a fentebbi képen is látható a 3. lehetőség is megjelenjen "USB meghajtó"?
-
shanya83
tag
nekem B527 van fent, akkor vissza kellene mennem B521-re vagy simán mehet a frissítés?
-
shanya83
tag
Az SMS beállításoknál be van állítva, pontosan, nem tudom milyen betűkészlet, talán valami olyan, hogy egyszerűsített betűkészlet, amiatt váltja át ékezet nélkülire, legalábbis valami ilyesmire emlékszem. Amúgy ha ékezetes betűket küldesz, az nem 1 karakternek fogja számolni, hanem kb. 3-nak.
-
shanya83
tag
válasz
Nagyfejű
üzenetére
Hálózatot, nekem is eldobja (L04 és Voda), de csak akkor, ha huzamosabb ideig beszélgetek (10-15 perc), és közben vonattal megteszek jó pár km-et. Ami érdekes, hogy amíg telefonálok, nem szakítja meg a hívást meg semmi, de ha leteszem akkor nincs hálózat. Nem mindig fordul elő, de elég gyakran ahhoz, hogy feltűnjön. Amúgy türelmes vagyok, ha ez valami szoftver akkor várni kell a frissítésre ha meg hardver hiba, akkor megy vissza a boltba.
-
shanya83
tag
válasz
theooracy
üzenetére
Az előttem szólóhoz én is csatlakoznék a Sygic tekintetében, bár vannak érdekes gondolatai, néha, mondjuk ebből egymás után kettő is
. De ettől függetlenül frankó is progi, vagy még a Navigon, bár egy kicsit lassabb, kevesebb információt mutat vezetés közben, "bökni" kell a képernyő ici-pici "i" gombjára, hogy előugorjon még pár infó. A Sygic mellett szól, hogy rengeteg dolgot lehet beállítani. Amúgy sztem mind a kettő jó. "Herét"
még nem próbáltam. Végszükség esetére, ha van mobilnet még a Gogli térképe is jó. -
shanya83
tag
Valakinek volt már olyan, hogy a telefonálás közben mindent hallott, viszont a másik fél semmit? Valószínű, hogy mikrofon halt meg?
Volt már restart, leállítás, gyári visszaállítás, de semmi, ugyanúgy szar....
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgatós találkozó
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De ettől függetlenül frankó is progi, vagy még a Navigon, bár egy kicsit lassabb, kevesebb információt mutat vezetés közben, "bökni" kell a képernyő ici-pici "i" gombjára, hogy előugorjon még pár infó. A Sygic mellett szól, hogy rengeteg dolgot lehet beállítani. Amúgy sztem mind a kettő jó. "Herét"