Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
válasz
Black&White
üzenetére

-
zola-
őstag
Szoval, ha visszaolvastok tudjatok,hohy a munkam miatt nem tudom hasznalni a telot a gmail szinkronizalas es gordonsamway kollega miatt. Ezert eleg olcson megvalok tole. Priviben kereshettek. Amugy makulatlan telefon. Bocs az offert.
-
zola-
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
A teljesítmény meghatározáson kívül semmit sem tudok állítani mert nincsennek ilyen funkcióim. Lakatot sem tudok rá tenni.

-
zola-
őstag
válasz
csapee
üzenetére
Nem lehet visszamenni. Nem megoldott még. (úgy tudom)A munkaköröm megkívánja, hogy azonnal reagáljak emailekre és nincs kapacitásom percenként feléleszteni a telefont. Gordonsamway kollegától vettem, aki elfelejtette közölni velem ezt a csekélységet! Különben meg sem vettem volna!
-
zola-
őstag
válasz
csapee
üzenetére
A rootoláson kívül amit tudtam az összefoglalóból megcsináltam. A B805 romomnak az a legnagyobb baja, hogy a fele funkció sincs meg benne mint a leírásban. A probléma ott gyökeredzik, hogy védetté sem tudom tenni a gmail alkalmazást mert nem szerepel a listában. Próbáltam külön APP-ként telepíteni de nem lehet. Próbáltam más email klienset de az sem megoldás mert a gmail szerverről kéri le ami nekem nem megy.
-
zola-
őstag
Szoval akarhogy allitom be a gyari levelezot akkor sem kapok emailt. Probaltam 5percre tenni ahigy irtatok de nem mukodik sehogy sem. Adjatok mar tippet mit csinaljak vele.
-
zola-
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
C803at honnan tudom leszedni?
-
zola-
őstag
H60-L04 telón B805 ről hogy tudok visszaállni B550 vagy B525 re ha nincs B803 csomag?

-
zola-
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
adatkapcsolat állandóra van. A google szolgáltatások szintúgy nincs benne a védett alkalmazások között, úgyhogy ezt sem tudom védetté tenni.
-
zola-
őstag
Segítsetek légyszi, 6.0 alatt a gmailt hogyan tudom szinkronizaltatni vele? Ugye nem tudom védettnek berakni mert nincs az alkalmazások között.
-
zola-
őstag
Sziasztok. 6.0-rol hogy tudok visszaallni 5.1re?
-
zola-
őstag
válasz
hetfield88
üzenetére
B370 romot használok és egyáltalán nem melegszik.
-
zola-
őstag
Sziasztok. Ha jol ertelmezem akkor az H60-L04 telomra amin a b370 rom van, OTA-n megjon a lollipop?
-
zola-
őstag
Tudom, hogy nem egészen itt a helye, de nekem van egy eladó Honor6 edigitalos fehérben.....mivel most az edigitalnal sehol nincs készleten.

-
zola-
őstag
válasz
Shingen
üzenetére
A P8 lite egy tipikusan középkategóriás telefon.....KB 8éve adok veszek telefonokat és ez az értékelésemből is meglátszik...
Szóval én mindig azt vallottam, hogy inkább kell venni egy régebbi megjelenésű telefont ami a csúcskategóriába készült mint egy friss középkategóriásat....Amúgy azt el kell hogy mondjam ilyen élességű és színekben gazdag kijelzőt már nagyonrég láttam mint a honor6-ban van. Le a kalappal. -
zola-
őstag
Siman ki tudom szedni egy tűvel a simet. Visszanyomtam es megneztem tenyleg megy e.

-
zola-
őstag
Sziasztok. Hogy kell kivenni a sim kartyat a keszulekbol? Nano simem van es atalakitoval van benne ,es eleg feszes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő