Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garold
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
5.1-en is jelentkezett a problémám, gondoltam egy füst alatt törlök mindent és frissítek is. Így ment egy wipe data/factory reset (power+hang fel) + frissen formázott memóriakártyáról ment fel 3 gombossal a 6.0 (B820).
A Google felajánlotta, hogy biztonsági mentésből visszaállít, de ezt mellőztem, és kézzel a playből szedtem le mindent. Egyedül a névjegyzékem lett a google szerverről letöltve.
Majd mivel jelentkezett a probléma továbbra is, ment még 1 wipe data/factory reset és kezdtem előlről a dolgot...és nem segített
5.1-re (B521) még nem próbáltam visszatérni.
-
Garold
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
PC-n Firefoxot használok, van még 2 táblagépem (Lenovo és Samsung) ami ugyanazzal a gmail-es acc-al működik, de ott nem jelentkezik semilyen probléma. 3 Pc-m van, egyik sem vírusos.
A Honorra is tettem már több vírusírtót is a play-ből, de egyik sem talált semmit.Pont ezért említettem meg haverom Samsung táblagépes esetét hogy ott sem törölte a vírust a wipe data/factory reset.
-
Garold
senior tag
Lehet hogy nem ideillő, de hátha tudtok segíteni:
Van egy L04-es Honor 6-om, ami valószínűleg bekapott egy vírust, ha megnyitok Chrome-ben egy weblapot random átirányít különböző oldalakra, hogy nyertem valamit, vagy töltsek a Play-ből egy ismeretlen vírusítót stb.
A megoldás érdekében próbáltam már menüből gyári visszaállítást, wipe data/factory resetet, és után sw frissítést android 6.0-ra 5.1-ről frissen formázott memóriakártyáról és pendriveról is, de nem segített. Csak és kizárólag Play-ből telepítek appokat, amit több 100 ezren használnak, de lányaim is hozzáférnek a telóhoz lehet hogy valamelyikük töltött le valami nyavaját.Van esetleg valakinek ötlete mit nem próbáltam még ki?
ui.: Egyszer hoztak hozzám Samsung táblagépet ami vírusos volt, gyári visszaállítás után is fel nem telepített appok ugráltak fel, ott a Smasung Smart Switch segített, nem tudom a Huaweinél van e hasonló.
-
Garold
senior tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Nálam megy az intelligens feloldás, igaz én nem három gombossal telepítettem, hanem ráfrissítettem az előzőre. Nálam az ébresztés nem akar menni a mibandon. Ha beállítom hogy 20 perc múlva ébresszen az megy, de ha több óra van a beállítás és az ébresztés időpontja között már nem ébreszt.

-
Garold
senior tag
L04 lolli alatt működik a dupla koppintásos feloldás, vagy csak én nem találom.
Az inteligens feloldást már sikerült belőnöm a MiBand karkötőmmel, de azt szeretném hogy a képernyő is feloldható legyen dupla koppintással ha a Band bt hatótávolságban van.
Az intelligens feloldás azért kell mielőtt valaki megkérdezné, mert a mobilt céges policy alapján kötelező jelzárral védenem. Ha ez nincs beállítva nincs céges levelezésem és VPN-em sem. -
Garold
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Kérlek akkor oszd meg velünk, hogy hogyan is működik...tényleg kíváncsi vagyok!

-
Garold
senior tag
Érdekes hogy OTA-n nem jelzi Lolli a frissítést, pedig többször is csekkoltam az után is hogy felkerült a hihonor.com-ra. Mindegy, már folyamatban van a helyi frissítés.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- Steam Deck
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még GPS-t sem keres. Újratelepítés megvolt, az alkalmazásokon belül is vissza ellenőriztem, hogy van mobilnet és GPS engedélye. A GPS működik a Here Mapsal tudok navigálni. Esetleg más ötlet?