Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
kmóricka
üzenetére
Azért nem tudom ezt alátámasztani, mert több telefonomon is tökéletesen működött a viber, tehát nem az a rossz! Egyébként engem abszolút nem zavar a dolog, csak mint észrevételt írtam meg.
Nálam is futott már el 2 napot, de én sokat nyomkodom egész nap, tehát egy nap szokott kijönni!
Ami egyébként nem rossz, mert az előző telóm pl. délután már könyörgött töltőért, a Honort meg még így is sokszor 20-30% -nál teszem este töltőre!
A hátlapra meg ahogy kivettem a dobozból, máris ment a mellékelt fólia, nem véletlenül!
Előre meg TG.Az értesítési sávnál mire gondolsz? A belassítási effektre az elején? Az direkt olyan ám, hogy dizájnös legyen!

-
nickedez89
senior tag
válasz
kmóricka
üzenetére
Hali! Igen nálam is felforrósodik rendesen, főleg ha alacsony százaléknál mondjuk 10% alatt dugod be tölteni!
Olyankor szívja a naftát rendesen magába!
Véleményem szerint nem kell vele foglalkozni, mondhatni "üzemszerű" a jelenség !
Becksman: Akkor ez úgy néz ki külön "feature" -nek számít!

-
petszol
tag
válasz
kmóricka
üzenetére
Szia.
Hát mai nap letörtek nem kicsit a telef.s-nál.
Kiderítették,hogy miközben a honlapon még megtalálható az ajánlatban, a készülék már 06.25-e óta ha jól emlékszem már kivezetésre került és ezért már nem kapható náluk!!!
[link]
Üzleti kedvezményes készülékcsere programban amúgy sem lehetett volna megvenni csak lakossági ügyfeleknek!!!
WTF!!!
A több éve hűséges előfizetőt miért kell ezekkel a dolgokkal szívatni?
-
-
gulyasa
őstag
válasz
kmóricka
üzenetére
Én viszont inkább azt vettem észre, hogy ha az csengőhang az SD kártyán van, csak addig marad annak az egyénnek a csengőhangja, amíg újra nem indítod a telefont valami miatt. Onnantól az alap csengőhangot kapja az egyén is.
De ha felmásolod a kártya belső memóriájában lévő ringtones mappába a hangfájl(oka)t és onnan tallózód be beállításkor, akkor újraindítás után is megmarad(nak) a beállított egyéni csengőhang(ok).
-
Skynet258
veterán
válasz
kmóricka
üzenetére
Mert az okos kis kínaiak odaírják mindenhova, hogy a hülye vásárlók elhiggyék és megvegyék.
Ebay-en minden genuine.
A lentebbi linkelt tok egyébként már képről látszik, hogy műbőr... Ettől még lehet jó, de a bőrhöz sok köze nincs.Bár genuine.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Óvatosan a pár dolláros Qi töltőkkel mert hazavághatják a telefon töltőáramkör részét. USB-ről működni fog, de a Qi rész hamar megadja magát, legalábbis olvastam pár ilyen esetet.
Én is inkább vettem egy ilyet, bízom a márkában, bár kicsit drágább. -
kmóricka
aktív tag
-
fury71
aktív tag
válasz
kmóricka
üzenetére
Én egy hónapja vettem még 100-ért Talkband B1-el. Azóta elcseréltem a B1-et.
Eddig jó, csak nálam is jelentkezett a hívás bug.
Mind kimenő és bejövő hívásoknál 3-4 perc elteltével elkezd recsegni, szaggatni, mintha a másik fél egy csőben beszélne, nem értek semmit.
Frissítve még nem volt.
H06-L04 EMUI 3.0 B370.
Mi lehet a gond, mert nagyon zavaró vagy frissítenem kéne? -
svgyula
addikt
válasz
kmóricka
üzenetére
Szia! Csak egy kérdés a záridővel kapcsolatban: kézben tartva képes vagy 2mp zár idő-ig mozdulatlanul tartani a telefont
Ezt viccnek szántad meg a 10mp-es záridőt is ugye? Ilyen nagyságút a csillagászati távcsöveknél használnak ott is komoly óraműves követőrendszerrel 
egy kis információ -
nickedez89
senior tag
válasz
kmóricka
üzenetére
Hali!
Az expozíció nálam egy csúszka segítségével állítható -2 és 2 értékek között, mely alapesetben 0 -án van!
Ezen kívül telítettség, kontraszt, fényerő állítható még ugyanilyen csúszkával, illetve ISO értékek 100,200,400,800 és automata értékekben. Fehéregyensúly állítható még a következőképpen: automata, izzólámpa, nappali fény, fénycső, felhős.Amennyit eddig beszélgettem vele kb. egy óra több emberrel, mindenkivel kiváló volt a hangminőség, viszont max. hangerőn, mert alatta picit halk... nekem.
Remélem segítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- LG OLED TV 55CS6LA
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyesével tudok csengőhangot megadni, de nem értem, minek akkor a hívócsoport, mert abban semmi beállítási lehetőséget sem találok. 

Ebay-en minden genuine. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)