Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
Az úgy korrekt...

Ha jól emlèkszem ő egyszer már visszatét indiai MM-ről Lollira, ezek szerint eladás előtt mèg felrakott egy eu-st is?Jó poén.
No mindegy...az alkalmazások menüben, ha kiválasztod a gmail-t nincsenek jogosultság menûpontok?
Megbízható alkalmazás, automatikus indulás rendszerrel,stb?
Illetve az alkalmazásváltóban adj neki lakatot egy felülről lefelé swipe-al.Az energiatakarékosság meg legyen teljesítményre állítva. -
tomcraft29
tag
dettó, B370 - B380 - B390-eket használtam nem volt velük ilyen probléma.
A beta Lollipoppok már más tészta - én ott tapasztaltam melegedést: B506, B511-nél is... (Sőt egyszer a B511-nél szinyatosan felforrósodott, bekapcsoló gombra nem reagált - csak akkor nyugodott le mikor kinyomtam a szemét telejsen és újraindult. Valami beakadt rajta, de nagyon). -
Black&White
addikt
Ha lesz is indiai LP (nekem nem sikerült megtalálnom ezt a nagy bejelentést, pedig kerestem), az több, mint valószínű, hogy csak B374-re (indiai EMUI3.0) fog jönni.
8352 doongoo
Persze, Bootloader nem zár vissza ROM frissítés miatt.
Szerintem nyomj egy unroot-ot, LP-re váltásnál simán soft brick lehet a vége.
Root az csak megfelelő TWRP kérdése.
Én nem váltottam még, tökéletesen megvagyok a developer ágon.
Egyébként a nagy részük megy, de több dologra nincs is szükség. -
eduba
aktív tag
Nem osztani szeretnélek, mert úgy látom megvan a magad baja.
De ha figyelmesebben megnézed a telefonodon a hátsó fóliát amikot kicsomagoltad, azon kifejezetten írják, hogy nem lehet használni semilyen átalakítót a sim-hez, csakis mikro sim-el működik a készülék, illetve csomagoltak hozzá egy kis műanyag lapcskát amivel ki lehet venni a sim-et és az sd kártyát.
Én a szervizt javaslom.
-
kmóricka
aktív tag
Én egyszer szívtam meg így egy p6al, valahogy sikerült erőltetnem a simet...nem is működött utána semmilyennel

De gariba kicserélte a tmobile a tálcát...csodálkoztam is, h nem szórakoztak...szerencsém volt, hisz tulképp én tettem tönkre, persze ezt nem erőltettem mondani
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)