Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, viszont ota nem húzza valamiért le.
Change log van hozzá ? -
Black&White
addikt
H60-L02/L12 6.7.1->6.7.16 Developer OTA Update: LINK
-
Kbali
nagyúr
válasz
rubitomi
üzenetére
Az itteni beírás alapján nyomtam egy frissítés keresést a Hi-Care app-ban, ami frissítette magát, hogy utána a Frissítő app-ban is megtalálja a 860-at

Este leszedtem, felraktam simán update-tel - egy-két alkalmazás engedélyt kellett beállítani (pl.: a Waze-tól elvette a gps hozzáférést), de megy, működik. Hosszabb távú tapasztalatok majd kiderülnek. -
ruskop
senior tag
Az aktív tok használatánál a "kis ablak" háttérképét meg lehet változtatni?
-
-
rubitomi
csendes tag
Hát jó lenne látni, valamilyen hivatalos formában, hogy mi célt szolgál a 830, vagy éppen a 860...
-
Vitya103
tag
6-os developerrol is sima rollbackkal lehet vissza menni lolira?
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Hát azt nem tudom hogy b820 megkapják e
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Nekem b521-re adta a b860-at
-
nickedez89
senior tag
válasz
ruskop
üzenetére
Az utolsó hivatalos EU-s lolli rom tudtommal a B521!
A legfrissebb elérhető rom pedig a B820 MM rom!
Erre jött most ha jól értem a többieket a B860 OTA update HiCare appon keresztül!
A többiek talán meg tudják mondani neked, hogy a B820 -on már jó a névjegyek kezelése?
De ha nem, akkor is érdemes lehet frissítened.Nagyfejű: Akkor a B860 lolli update vagy mi?

-
Nagyfejű
aktív tag
796MB és elég lassan jön le most tart 18%nal
-
Nagyfejű
aktív tag
De ha elmondom hogy hol keressem hogy kell akkor kimentem szivesen
-
Nagyfejű
aktív tag
Fogalmam nincs azt honnan kell kimenteni....
-
Nagyfejű
aktív tag
Én most telepíteni a b860 kíváncsi leszek mit tud......
-
ruskop
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Szia! Köszönöm válaszodat.
Sd-ről nemigen megy a frissítés de a belső tárhelyről megy pedig úgy csináltam mindent ahogy leírtad.
A történet annyi, hogy amikor megvettem a telót akkor még valami 4.x rendszer volt rajta és felfrissítettem B521-es 5.x-re. Aztán néztem ezt a névjegyes mizériát és gondoltam akkor visszalépek egyet a firmware-k között. Na most feltettem a B500 rollbacket az simán felment (ezt ajánlja az összefoglaló is) és utána próbáltam a B370-et. Na azt már sehogy sem engedte. Nem tudtam visszafelé menni. Na aztán inkább visszatettem a B521-et és inkább átírtam a neveket, hogy normálisan mutassa a névjegyzéket. Egyébként mi a következő EU-s firmware a B521 után ami még 5.x-es lolli rendszer amiben ez a névjegyes bug javítva lett? Esetleg nem lehetséges az, hogy azért nem tudtam másik firmware-t feltenni mert az nem C900-as volt hanem valami C432? Bár nem tudom ,hogy mit jelentenek ezek a C számok. -
Szeeet
csendes újonc
válasz
nickedez89
üzenetére
"Ha nincs helyi frissítés menüpontod akkor a tárcsázóba írd be: *#*#2846579159#*#* és upgrade!"
Nem hoz fel rá semmilyen menüpontot

szerk: Ezzel bejön a menü de azt írja no upgrade file *#*#2846579#*#*. dload mappában ott van az update.zip
-
nickedez89
senior tag
válasz
ruskop
üzenetére
A névjegyek rendezése ismert hiba sajnos, használj másik dialer -t pl. TruePhone -t play áruházból.
A frissítésnél pedig mindig a "dload" mappába kell pakolni amit letöltesz, teheted belső tárhelyre is mert sokszor nem megy sd-ről valamiért!
Az UPDATE.APP az mindig full rom, tehát teljes rendszer.
Az UPDATE.ZIP pedig ota frissítés amit nem szabad kicsomagolni, hanem így zip-ként kell a dload mappába rakni és ugyanúgy helyiként frissíteni!Ha nincs helyi frissítés menüpontod akkor a tárcsázóba írd be: *#*#2846579159#*#* és upgrade!
Rollback-et miért raktál fel? Miről mire akarsz "frissíteni" ?
-
svgyula
addikt
Üdvözletem az Uraknak!
Találtam ma nyomkodás közben egy "opciót" amit eddig csak ha jól emlékszem mókolással lehetett beállítani.
Arról van szó, hogy melyik sim legyen 4G képes. ezt most egy kattintással át lehet állítani bármelyik kártyára.
Nem mindkettőre egyszerre! De így is egyszerűbb mint a rendszer file-kat kellene b@szogatni! -
Nagyfejű
aktív tag
Sima!!!!!NEM FEJLESZTŐI!!!!!
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!Hi careban van romfrissitő és ma jött h60-l04 re b860 rom....😊ja és emui 4.0ir......
-
Ricardo
titán
Szerintetek van rá esély, hogy megkapjuk az EMUI 4.1-et? Az új droidról (Nougat) már álmodni sem merek

-
ruskop
senior tag
Nem tud valaki egy érthető és pontos leírást a frissítés menetéről? Követtem az eddigi leírásokat de semmi. 19%-nál mindig azt mondja, hogy failed. De csak a frissítésnél mert pl. a rollback file-t elsőre felteszi de onnan megint nem enged semerre lépni.
-
ruskop
senior tag
B521 van a telefonon és a névjegyzékben nem lehet átállítani, hogy a vezetéknév vagy a keresztnév legyen elől a megjelenítéskor. Folyamatosan a vezetéknéven van és nem lehet módosítani. Ez mitől lehet?
-
elroysk
tag
válasz
csonkadavid
üzenetére
az oroszok kaptak meg de van benne eu regio is, siman 3 gombossal telepitettem. B830 , kicsomagol majd dload mappabol telepit.
-
Szeeet
csendes újonc
Sziasztok!
B535-ről frissítettem B807-re helyi frissítéssel, azóta el is tűnt az a funkció. Hogy tudnám visszahozni?
L12-esem van. -
ruskop
senior tag
Ma szereztem egy ilyen telót és próbálom felfrissíteni, de nem igen működik. Az SD kártyára dload mappa majd abba az Update.app filet kell belemásolni? Valahol azt írták, hogy valami zip-et kell a dloadba. Most akkor melyiket? Ráadásul ahányszor újraindítom a telefont akkor mindig eldobja az SD kártyát. Három kártyát kipróbáltam s mindegyiknél ezt csinálja. Legyetek oly kedvesek írjátok le, hogy pontosan hogy is kell frissíteni. Tudom ott az összefoglaló de azt követtem és nem működik. Helyi frissítésnél valami errorral kidobott.
-
Willie
őstag
Érdekes, nekem gond nélkül elfogadták a számlát. Ott akkor sajnos valószínűleg valamit elrontottak, ugyanis tudtommal mindig is 2 év garanciát adott az Extreme Digital a Honor 6-ra.
Remélem, hogy hamar elkészül a készülék, elvileg már a mai napon felkerül a márkaszervizbe. Bejelentettem az akkumulátor mellett a foltos kijelzőt is. Bízom benne, hogy jól megcsinálnak mindent.
-
szendo777
tag
Tudja valaki hogy B535-ről hogy lehet developer ágra váltani?
-
imis
senior tag
válasz
Willie
üzenetére
Mi is az ediginél vettük és a garancián 1 év volt, ezért nem foglalkoztam vele. Valószínűleg a víz kicsit rásegített, de már előtte is volt jelzés az akkura.
Én a speedshoptól rendeltem akkut 6ezerért és kicseréltem itthon, kicsit feszegetni kell, de egyébként csatlakozós. -
szegto
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Speedshopban vettem, ugyhogy akkor oda viszem, az van a legközelebb.
Köszi -
Willie
őstag
Sziasztok!
Nekem is bedöglött az akkumulátor.
Már régóta számítottam rá, de ma végérvényesen megadta magát. Már 4 órát sem bírt a kijelző HD-ben lolli alatt. Ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint imis-nek is tette, csak nekem nem ázott be. Töltőről működik, nagyon lassan tölti, kb 10 perc alatt megy fel 1%-ot, viszont amint lehúzom folyamatosan újraindul és csak akkor áll helyre, hogyha rádugom a töltőre.
Mindenesetre megpróbáltam legyalulni, feltettem a MM-ot, de ez sem hozott megoldást.
L04-es edigis, 2014. áprilisában vettem, tehát még áprilisig garanciás. Mennyi idő alatt fut át a javításon? Gondolom akkor járnék a legjobban, hogyha személyesen vinném el a márkaszervizbe. A lila foltos kijelzőt is cseréltetném már egyúttal. Mire számíthatok?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
sadista
csendes tag
Sziasztok!
Kinek van még H60-L04-es HONOR 6-al 4G problémája? Képtelen a 4G-t érzékelni, még ha az LTE Cat6-ot bekapcsolom akkor is. Egyébként Miskolcon próbáltam ki, de ott se képes fogni a Telenor hálózatában. -
nickedez89
senior tag
-
szegto
senior tag
Üdv.
Hol érdemes leadni a telót szervizeltetni Budapesten vhol belvárosban?
Kb mennyi idő a szervizelés?
Aki tud infot megköszönöm.
-
Nagyfejű
aktív tag
Honor 6 van már ota 6.0frissitès?Nekem nagyon nem jön....
-
Throme
veterán
válasz
fant0mi
üzenetére

elmennek a p*csába.Ja netes képeken látom, hogy a kamera opció pont a némítással kezdődik, csak nekem nem adja meg ezt a lehetőséget.
Következő frissítés tudhatja már ezt a komoly opciót, vagy úgy kompletten az L04 ilyen hülye?
kösz!
#13930) bandi0000: ez a verzió már MM igaz? Én nem szívesen mozdulnék kitkatről, mert ezt a marhaságot leszámítva nincs vele gondom.
-
Throme
veterán
válasz
fant0mi
üzenetére
Néztem én ezt a menüt, de mute (halkítás vagy hasonló) nincs.
3 csoport van itt, "Kamera", "Videó", "Egyebek"
Ez utóbbi:
- hangerő gomb (mit csináljon hangerő gomb lenyomásakor pl nagyítás, fókusz, videó...) szóval ez nem némít...
- gps címke
- elsődleges mentési hely
- dupla hangerő gomb lenyomás az azonnali képkészítéshez
- alapértelmezés visszaállításaA "Kamera" opción belül sincs halkítás.
A build száma L04 és a vége B114
4.4.2 droid van fent a telón. -
Throme
veterán
A gyári fényképező app-ban hogyan lehet kikapcsolni az expo hangot?
Kitkat.kösz!
-
szendo777
tag
Developer verziónál hogy lehet kikerülni a telefonkeresőnél a huawei azonosító megadását? Nem enged tovább.
-
Keszgreg
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy ha hívást kezdeményezek vagy fogadok viberen vagy face messengeren, csak kihangosítva hallom a beszédet. Találkozott már valaki ilyen problémával?
-
bandi0000
nagyúr
-
treelux
újonc
Sziasztok!
Jelenleg H60-L04-es Honoromon a B527-es Lolli van. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e updatelni a B820-as MM-re? Páran azt mondják, hogy MM-nél melegszik a telefon jobban és gyorsabban merül az aksi. Nem tudom, hogy ezek igazak és az appok sd-re áthelyezésére van e lehetőség?Előre is köszönöm a válaszaitokat.

-
Vitya103
tag
Rá jöttem. Hogy faszsag amit írtam elsőnek a 6.2.1kell ami még loli developer igaz? Az simán fel megy a B535re igaz?
-
imiadmin
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ha így jön ki új developer frissítés, biztosan nem lesz gyári MM az L12-re?
-
Vitya103
tag
Developer ágon a kijelző idő meg van 3 óra körül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - OFF topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2015 lett volna