Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Üdvözletem az uraknak! Ma megjött OTA frissítés 6.7.1 Hirtelen csak annyit vettem észre, hogy az intelligens vezérlés már nem angol hanem magyar ismét. Azt előzőnél azt nem fordították, legalább is nekem az egész angol volt(még jó, hogy nem kínai maradt
) -
Becksman
őstag
Köszönettel vettük megkeresését, mellyel lehetőséget biztosÍtott arra, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk az Ön számára.
Levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy bejelentése nyomán megbÍztuk szervizpartnerünket a termék bevizsgálásával, melynek során
felmérik a készülék állapotát és tesztelik annak működését a gyártó által előÍrt szigorú paraméterek alapján, illetve az Ön által
megjelölt problémára fókuszálva.
A bevizsgálást követően társaságunk döntést hoz az ügyében, mely során figyelembe vesszük az Ön kérését illetve a vonatkozó
jogszabályokat is.
Törekszünk arra, hogy a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozzuk a készülék nélkülözése miatt, ezért a bevizsgálás néhány munkanap alatt
végbemegy.Kérjük, hogy az alábbi linkre kattintva válassza ki a tartózkodási helyéhez legközelebb található leadó pontjaink egyikét, ahol átveszik
a készülékét és továbbküldik azt központi szervizünkbe:http://szerviz.huawei.hu
Tájékoztatjuk, hogy a bevizsgálás eredményéről Írásban fogjuk tájékoztatni Önt.
Együttműködését előre is köszönjünk!Üdvözlettel,
Huawei ÜgyfélszolgálatTegnap ezt a levelet kaptam az ügyfélszolgálattól. Most nagyon filozok mi legyen. A telekom is ugyanoda küldi a készüléket igaz? Sajnos a közelemben nem nagyon van ilyen átvevőpont...Tiszaújvárosba tudnám átvinni a telekomba.
-
plck
tag
-
Vitya103
tag
Valaki tudja esetleg hogy a zseb módot rá lehet e varázsolni az android 4.4.2 emui 3ra? Mert nem találom sehol
-
imis
senior tag
Van egy kis gondom. 04es telefon, ha elindítok egy programot, újra indul a telefon és csak a honor feliratig jut ha töltőre dugom elindul. Mindegy, hogy hány % az akku, újra raktam háromgombossal, egy napig semmi gond, most megint elkezdte.
-
Samanbacsii
őstag
Találtam egy ilyet... Mi a véleményetek róla?
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok, vásárolt már vki Alin kijelzőt? Vagy egyéb "költséghatékony" forrás? ...

-
Figur10
tag
Sziasztok.
Szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek a H60-L02 illetve L12 akkumulátor fedele megegyezik-e a H60-L04-esenek a fedelével?
Esetleg rendelt-e már valaki, ha igen honnan? (link)
Köszönöm. -
tsabo_84
csendes tag
Sziasztok!
H60-L40-re B310-es EMUI 3.0-ás ROM-ra feltehetem 3gombossal az L04C900B521-et? A frissítő nem ajánlja fel fura mód, nem talál frissítést, ezért tervezem a 3gombosat. Köszi. -
Meghivott
addikt
Üdv, Vibernél (üzenet) nem villan a led.
Van rá megoldás? -
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki tapasztalt hasonlót, hogy a Facebook Messenger xaraxik?
Néha van hogy csak úgy magától kilép... valamint a kis buborék is hol megjelenik hol nem... vagy megjelenik aztán egyszer csak eltűnik.
Gondolom h Messenger bug, de lehet ezen vhogy segíteni?Üdv.
-
vzomby
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Lassan kilenc hónapos stock L02 használat óta először úgy gondolotam, hogy átmegyek developerre, de este kómásan sikerül sikeresen félreolvasnom a 6.6.1-et 6.1.16-nak

Előtte standard OTA frissítésen kívül semmit nem raktam fel, így persze bootloop a linkelt az eredmény.
Bár tudom, aki nem ért hozzá ne csinálja, de most már valahogy helyre kell halásznom a telefon, kaphatnék egy kis segítséget? Leszedtem a Multitoolt, de most már nem akarom mégegyszer elb*ni.
Röviden kaphatnék segítséget mi a teendő ilyenkor?
Köszönöm szépen -
Becksman
őstag
na 3. szervizből jött vissza a honor 6om. Új imeit is kaptam ez azt jelentené hogy a telefont cserélték? (leirásba alkrész csere van csak)
-
bullw
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Igen. Ez alapján csináltam. Először abban írtam át, ami az összefoglalóban szerepel. Aztán mivel úgy nem ment, próbáltam a többivel is, mivel anno a Push üzeneteknél is ezekkel bajlódtam egy sort, és akkor is próbáltam mindegyikkel.
Igen, téma miatt ilyen a kapcsoló. A néhány poszttal feljebb lévő és jól lefikázott Honor Worldöt használom pár hónapja, az ilyen
Közben sikerült. Az egyiknél kimaradt. Pont azt nem írtam át...
-
ADAM1337
nagyúr
Nekem L12-n sikerült B532-vel, de csak annyi hogy az lesz a 4g/3g foglalat amelyiken az alapértelmezett mobiladat van, ergo együtt megy a két kapcsoló.
Tehát egyszerre nem lesz mind a 2 4g képes, sajnos, vagy hogy az egyiken mobil adat 3g-vel megy másikon meg 4g hivás, sajnos.Most perpill 1 sim van a telefonba, G4-re váltás miatt. ez lehet marad külön céges telefonnak.

(#13762) Shingen én nem mikróznám eléggé mérgező a dolog, az S-line tok nekem is lötyög kicsit mármint laza inkább úgy fogalmaznék, de ezek a verusok meg jobbak, és az sline tok még a fóliát is elnyomja sajnos.
-
bullw
tag
Hali!
L02-nél B535ön sikertült valakinek a 2 slot közötti 4G váltás?
Mindegyik local.prop-ban beírtam az adott sort, de nincs olyan 4G választó kapcsoló...
Köszi! -
Shingen
addikt
Hali!
Szilikon tok nem illeszkedik jól a telora.
Kicsit lötyög rajta.
Van vmi sufni megoldás?
Vki mondta a szilikon tokot meg kell kicsit mikrozni aztán a hűlésnél jobban összemegy
-
imis
senior tag
Le tudná szedni valaki az "egészség" apk-t, szeretném rátenni az eu-s verzióra.

-
7Heads Drago
veterán
válasz
ADAM1337
üzenetére
Arról olvastam én is, csak azt nem tudtam hogy megy e vele, mivel nincs a támogatási listán a honor 6.
Van a havernak is, csak nem tudtuk még kipróbálni.
Mennyiért adod?
korion: olvasgass vissza sztem.... Akik összevissza trükköznek vele, azoknak talán jó. De ha annyira jó akkor mi ek trükköznek? De a legtöbben próbálnak visszamenni 521re.
Egyenlőre sztem semmi olyant nem ad a 6-os droid amit 5.1 en nem lehetne, és lét kérdés lenne. -
korion
senior tag
sziasztok!
megjöttek a Honor6-ra az android frissítések?
milyen a telefon?
megér 50 ezret?üdv!
-
7Heads Drago
veterán
Hogy tudom a telo képernyőjén lévő online tv adást átküldeni tv-re?
Focit kellene nézni majd rajta -
Szmoki
senior tag
Sziasztok!
A mai nap eljutottam végre oda hogy rootoljam a telefont, ezzel nem is volt semmi gond az összefoglaló alapján csináltam
Viszont a legfőbb indok amiért erre vetemedtem az a xposed framework. Felraktam a legfrissebb stabil verziót de akárhányszor telepítem azt írja, hogy nincs aktiválva. Bepipáltam a resource hook-ok letiltása opciót, ugye ekkor semmilyen témamódosító modul nem fog működni de még a minminguard, tinted statusbar, app settings, advanced power menu ilyenek sem működnek.
Valakinek valami megoldása?
Köszi
UI: 4.4.2 EMUI 3.0 L04 -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Már nem kell semmilyen mókolást végezni a frissítéseknél(helyire sincs szükség!!) Jön minden rendesen OTA-n. A 6.2.1-óta csak 1db helyi frissítésem volt a 6.3.16. azután szinte azonnal jött 6.6.1. ma reggel pedig jött a 6.6.16. Úgy látszik visszaálltak a régi rendszerre.
-
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, nem tudom egyedi-e a problémám, nekem a Wifi jel erősség nagyon gyenge, másoknál még erős, nálam már alig vagy nincs Wifi jelem. Tipp, javaslat bárkiről?
Köszi előre is. -
Vitya103
tag
válasz
Black&White
üzenetére
És gondolom ezt nem. Is lehet vissza állítani mi?
-
Vitya103
tag
Multi toolban a gapps a Google alkalmazások?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, felrakom aztán meglátjuk, reggel óta nem volt restartom.

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Root jogom van, logokat meg egész nap nézek, szóval annyira nem veszett fejsze az ügy.
Mik a szükséges progik, hozzá ?
Mert utána járok sd-re ha kiírja egy dump logba az tökéletes idővel nekem. -
Black&White
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Nehéz lesz kideríteni, mert max logokat tudsz nézegetni, amihez root jog kell. Aztán persze olyan logcat alkalmazás kell, ami ki tudja írni vhova a az eseményeket, mert rebootnál a logok törlődnek.
Aztán ha mindezen túl vagy, még értelmezni is tudni kell az így kapott bejegyzéseket, ami néha esélytelen (mert csak egy általános információt kapsz), vagy komolyabb felkészültséget igényel.
Szóval nem lesz könnyű dolgod.
-
Yuri_1
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
A készülékeink látom egyformák, csak Te még Lollin nyomod, az enyém már MM abból is a developer.
Nem szeretnék hülye tanácsokat adni a "stabil" ROMmal kapcsolatban, mert én már az ős lolli óta developeren vagyok. Nem mondom, hogy nem történt random újraindulás, főleg egy-egy nagyobb frissítés telepítése után, de egyáltalán nem jellemző. Szerintem nem hardver gond, az esetek többségében a szoftver bolondul meg, sőtt én még itt nem is nagyon olvastam hardveres problémát, főleg nem az L02-L12 párosnál. -
ADAM1337
nagyúr
Egy Aida Hőfokos képet valaki tud felrakni nekem üres appokkal, és lehetőleg normális körülmények között.
pl nálam most 24fokos klímánál így fest:
Próbálok a random restartok okára rájönni.
-
SperS
csendes tag
Sziasztok. Lassan egy éve van edigis honor 6-om. A fórumot végigolvastam, sokat tanultam belőle, minden ROM verziót OTA, vagy helyi frissítéssel aktualizáltam. Soha nem csináltam még fr-t, mert nem kellett. Tervezem hamarosan felrakni a MM-ót. Előre csak azt szeretném megkérdezni, hogy az ablakos tok esetén a 6-osnál is kisebb a kiírás, mint az 5-ösnél, vagy újra jó, mint KK-n?
Ha van elütés, akkor bocs, mobilról vagyok... -
ADAM1337
nagyúr
Elkezdett a telefonom random újra indulgatni tegnap kezdte.
Munkában semmi háttér alkalmazással ment.(H60-L12 B532 rom)
3-4x újra indult utána jó lett.
Ma kb mire beértem vagy 10x újra indult aztán ment eddig most megint 2x újraindult.
Nem telepítettem semmit rá azóta se elötte ami okozhatta a hibát.
Mivel tudom meglesni mi okozza ?
Láttam egy activity launcher-t írtak hogy azzal lehet nézni.Érdekelne, mert eddig stabil volt nagyon a telefon, pont ezért lesz ez a céges, és privátnak az LG G4.
-
Black&White
addikt
H60-L02/L12 6.6.1->6.6.16 Developer OTA Update: LINK
-
plck
tag
Garancia vesztés nélkül megoldható, hogy kivegyem valahogy, azt a hangerőkorlátot vagy mit? (L04B521)
-
huntamas
csendes tag
Szerintem ez már jó aksiidő: B521 aksiidő

-
Teseract
tag
Sziasztok,
H60-L04-en (B370) a naptárban valamit varázsoltam, mert a napok számai alatt kínai karakterek jelentek meg.
Nem találom, hogy hol tudom ezt visszaállítani.
Van ötletetek? -
Vitya103
tag
válasz
Black&White
üzenetére
csak a szememet szúrta ki

Mi lenne velünk nélküled el se tudom képzelni

-
Vitya103
tag
doongoo:
-Töltsd le és rakd el a belső tárhelyre valahova:HwOUC.apk
-MultiTool-lal felrakod a v3-as TWRP-t.
-Bootolj TWRP-be.
-Mount menüpontban jelöld be a System partíciót.
-Vissza főmenübe, majd Advanced /File Manager
Itt tallózd be a HwOUC.apk-t majd Copy
Elmész a System/App/HwOUC mappába majd beilleszt.
Már nem emlékszem, de ha kérdi, felülírod.
-Vissza az Advanced menüpontba majd Fix Permission.
-Reboot, majd Root kérdésnél
O
-6.3.1 Stock Recovery: LINK
bemásolod a MultiTool mappába, ahol az adb.exe is van.
Shift+jobb egér: parancsablak nyitása itt.
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices
fastboot flash recovery RECOVERY.IMG
fastboot rebootProbálom ezt a shift+jobb egér: parancsablak megnyitása itt de win8-nál nem jön ilyen rész hogy tudom másképp be rakni a multi tollba?
-
Vitya103
tag
válasz
Black&White
üzenetére
köszönöm ne haragudj hogy béna voltam

-
Black&White
addikt
válasz
Vitya103
üzenetére
Itt a direkt link: B850 Stock Recovery
-
Vitya103
tag
válasz
Black&White
üzenetére
itt találnomn kéne valamit amit le tudok tölteni mert amire át dob oldal regisztráltam olyasmi mint a mega de nem találok semmit amit le tudnék tőlteni
-
plck
tag
Na B521-gyel mar tenyleg megvan a 4 ora kijelzo ido. Erre fajt a fogam regota

-
Vitya103
tag
mert gondolom b823 stock recoveryvel meghal a telefon igaz?
-
Vitya103
tag
mert ugye meg csináltam hogy legyen helyi frissités rész de ugye csak gyári recoveryvel lehet meg csinálni a helyi frissitést
-
Vitya103
tag
b850hez nincs stock recovery a multi toolban?????

-
Vitya103
tag
válasz
Black&White
üzenetére
ezt 3 gombossal lehet ?
-
svgyula
addikt
válasz
fant0mi
üzenetére
Szia! Szerintem elbeszéltek egymás mellett! Az akkumulátor kapacitásának átírása volt a kérdés.
Aztán valami mókolás lett a vége.
Ezen a hasonlító képen ment az első kérdés. Amúgy a "herélt" l04 azért mostoha gyerek mert míg az L02-ben 2db rádiós egység van ami ugye állandóan műxik(dual aktive) addig az L04-ben csak 1db és az is más típus a "falusi"(B20) LTE miatt. Ezért az EU verziónak lényegesen több üzemidőt kellene produkálni mint az L02-nek, de mintha nem lenne sok különbség közöttük......
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)