Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nundee K.
tag
-
tgeri
tag
Üdv Mindenki!
Segítsetek, mert szétb@sz az ideg! Szerencsére semmi komoly, de amilyen apróság, annyira tépem azt a kevés hajamat, ami van...
Adott egy L04 B527-tel. Amikor feltettem B527-et, kerestem, hogy hol tudom beállítani az forgalmi mennyiséget, hogy pl. 1,5GB-nél szóljon, hogy fogyóban van, meg ugye ahol be tudom lőni, hogy nálam mikor van a hónapforduló.
Nem találtam sehol, és aztán fel is adtam, mert azt gondoltam, hogy nincs ebben ilyen (final, official rom, semmi trükk, itthon vásárolt a készülék.)
Egészen a mai napig szép nyugodtan éltem az életem, amikor is előjött egy értesítés, hogy fogyóban az adatmennyiség. Amikor ráböktem, akkor jutottam a mellékelt képen is látható ablakhoz, ahol ott van, amit kerestem. Kiléptem belőle és átnyálaztam az egész kurva BEÁLLÍTÁSOK menüt, de sehol nem találom...
Csak a figyelmeztetés értesítősávján való kattal lehet oda lejutni, amúgy az valami fejtett ablak?!?
Help!
TG
UI: Mondtam, h apróság...

-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Akit érint/érdekel egy információ. Tegnap újraraktam az egész rendszert. Vagyis a Developer ágon.
Az android 6.0-ról az OTA-EMUI 4.0_H60-L02-L12_6.2.1_6.3.16 simán vissza lehet 3 gombossal menni a 6.2.1-re. Ezután mivel ez 5.1 visszaraktam a fent említett frisstést újra a még meglévő "helyi frissítéssel" SD kártyáról! Ezután igaz, hogy eltűnt a "helyi frissítés" lehetősége és újra 6.0 lett. DE a "legfrissebb teljes csomag letöltése" már azonnal látta a 6.6.1-et és letöltötte, fel is rakta. De ez nem a belinkelt pár MB-os csomag hanem ez 1,14GB! A letöltés sebessége nem volt lassú a netem sebességéhez mérten. Eddig nem találtam semmilyen anomáliát a saját használatommal! Az Email jön mint a gmail mint céges. Pár (nekem) új beállítási lehetőséget találtam, a jogosultság kezelőben meg az alkalmazásoknál. -
pistuka25
csendes tag
Tiszteletem
Fel tudnátok dobni valahova a b820 rollback filet mert folyton megszakad, illetve 1 napot ír letöltésnek... Előre is köszönöm 
-
törölt tag
Lassan másfél hónapja van Marshmallow a telómon, az újítások miatt legszívesebben maradnék is 6.0-án, viszont az akksi idő tényleg elég kiábrándító így fontolóra veszem hogy visszaálljak-e én is Lollipopra. Olyan kérdésem lenne hogy van-e valamilyen megoldás arra hogy root nélkül a 6.0-ás gyári alkalmazásokat Lollipopra fel lehessen rakni (ha nem is mindet, legalább 1-2-t)? Mert a Lollipoppos tükör és böngésző alkalmazásokat gond nélkül tudtam telepíteni Marshmallowra, mivel azok ugye kikerültek az új verzióból így alapból nem voltak telepítve, viszont előre telepített alkalmazásokat hogy lehetne, lecserélni, felülírni?
-
huntamas
csendes tag
Ez volt MM alatt:
-
elroysk
tag
Lehet hogy ezert bir kevesebbet az MM? Valahogy csokkenteni kell az uzemidot hogy el tudjak adni az ujabb modelleket?!...
-
bandi0000
nagyúr
arra van lehetőség, hogy bizonyos alkalmazások ne jelenjenek meg az éppen futó alkalmazások közt, és vagy egy alkalmazást annyira levédeni hogy a futó alkalmazások között ha látszik ha nem ne tudjam bezárni?
-
Nundee K.
tag
válasz
Nundee K.
üzenetére
No, csak összejött a B521 a B820-ról...(L04)
1. A @devil2k által megadott rollback file-t tegyük a belső tárhelyre (dload mappa, benne UPDATE.APP), tel. kikapcs. és 3 gombos módon flash-eljük.
2. Boot-olást követően B800-on leszünk, töröljük a korábbi dload mappából a file-t, rakjuk bele a B521-et tartalmazó UPDATE.APP file-t.
3. Tel. újra kikapcs., 3 gombos flash és néhány perc múlva készen vagyunk.
Nálam SD-ről em indultak a flash-ek, ezért javaslom, hogy a dload mappát a belső tárhelyen helyezzétek el.
Egy kicsit szájbarágós és hosszú lett, sorry érte.

devil2k : ugyan, jó pap is holtig, tudod.

Nem is tudom miért gondoltuk néhányan, hogy egy régebbi file-t frissítőként ismer fel a telefon. -
-
plck
tag
válasz
devil2k
üzenetére
Az miért van, hogy felrakom SD-re a rollback fájlt, de ha elindítom a frissítőt semmit nem látok, úgy értem nem tudok semmit frissíteni mert a legfrissebb van fennt (B820).?
Az alapértelmezett tárhely SD kártya vagy belső memória legyen?
Szerk.: Megpróbáltam 3 gombossal is felrakni a rollback-et, de csak a Honor logóig jutottam.
-
Vitya103
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Esetleg tudni mint javítottak b850hez képest?
-
Pystyke
tag
Na, nem akarom elkiabálni, de talán megoldódtak a melegedési gondjaim...
Ugyan háromgombossal újra raktam az egészet...
(az 5-ös nem akart felmenni rá...) majd csináltam egy gyári beállítások visszát is...
De ami szerintem fontosabb volt, az alapértelmezett helyett bekapcsoltam a képernyőkímélést, és
Intelligensre állítottam az energia-sémát... -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én pedig senkivel sem szeretnék ellentétekbe bonyolódni, csak annyit szerettem volna érzékletetni, hogy nagyon elvált (soha nem is volt) egymástól az európai és kínai verziók "támogatása". Anno úgy indult a topik, hogy nemhogy MM de még Lolli kiadása sem lesz várható ( a vészmadarak szerint) a Huaweitől.
Namost ennek ellenére 6.0-nál tartunk "stabil" developeren (is)
A lakásfelújításkor készült fényképekhez meg csak annyi, hogy a legrosszabb kép is aranyat ér ilyenkor
Én is végigfényképeztem a villany-, víz-, klímaszerelést, burkolást stb. Némelyiket már használnom is kellett
Úgyhogy HAJRÁ nem irigyellek 
-
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Nem, ez, vagy a korábbi MM alapú Developerek semmivel sem bugosabbak, mint a Stabil, vagy a Lolli alapú társaik.
Viszont annyit megkockáztatok, h kevesebb SoT jön ki velük, sztem a fényképező gyengébb, illetve ez az utolsó nekem akksi feltöltésnél sem jeleskedik.
Az első kettő lehet csak egyéni, mert pl most nem használok adblock alkalmazást, míg a fényképezőgéppel rengeteg olyan képet csinálok, amit máskor nem, lévén lakás felújítás project fut.Most sok a beltéri, homogén téma, ami néha röhejes eredményt hoz.
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
OK, és gondolom nem igazán tapasztaltál te sem gondot a developer ágon, ugye?
-
doongoo
addikt
A két link mondjuk eléggé zavaró itt. Az elsőt kapásból dobhatjuk is szerintem, általános kérdésre túl általános válasz (kb. mintha a gyakorikérdéseken tennéd fel). A második már közelebb áll a huaweihez, de MIUI szemszögből nézi a dolgot és arra igaz is. Ugyanakkor a Honornál is ez alapján lehet kb. belőni a dolgot. A developer ágon jönnek először az újdonságok és reszelik őket addig, amíg végül bekerülnek a stabilba is (vagy nem), de közel sem arról van szó, hogy ez egy bughalmaz lenne...
Black&White legutóbb még bétán volt tudtommal (ha emlékeim nem csalnak), nem developeren, de az megint más tészta -
Ceree
senior tag
válasz
Yuri_1
üzenetére
Tenyleg no offense, de ha en tevedesben elek, akkor szerinted ki talalta ki es milyen cellal, hogy legyen kulon developer ag?
Hirtelen ezeket talaltam erre valaszul:
[link]
[link]+ (#13640) Black&White
Sajnos mar oregszem, es egyre kevesbe szeretek mokolni. Anno a SE butateloimat flasheltem, moddoltam is, de egyetem alatt volt ra idom es kedvem is. Mara ezekbol van a legkevesebb. Sajnos, mivel vannak random hibajelensegek amiket tapasztalok neha(pl.: (#13609) ADAM1337) elobb-utobb valamit lepni kell, de en nagyon szeretnem, ha stabil agon jonne el a megoldas, egyszeruen, gyorsan, mint a meseben. -
huntamas
csendes tag
Őszinte leszek. Minden fő verziónak örültem, eddig. Úgy vártam őket mint valami Messiást... Most már kezdek kiábrándulni ezekből az újdonságokból. Az MM ről a véleményem: eltartott egy ideig míg rájöttem mi hol van és gyakran meglepődtem, hogy miért kell ennyire össze - vissza kutyulni a beállításokat ... Még most is pár hét vizsgálódás után ha keresek valamit eltévedek és mérgelődök egy sort mi a francnak van így elrejtve az összes. De tuti csak nekem tűnik ez ilyen furcsának? Gyorsabb lett-e? Nekem a Honor 6 eddig is az volt és az előző rendszerrel is szépen működött. Memóriáját sem tudtam soha telepakolni, de lefagyás sem történt. Miért raktam fel akkor a 6-ost? Mert az ember mindig jobbat szeretne és kíváncsi milyen lehet a következő... Ha az aksiidő jó lenne talán még meg is tartanám de a a régi megszokott dolgok beállításokban elérhetőségekben ... hiányoznak.

-
Nundee K.
tag
-
huntamas
csendes tag
válasz
devil2k
üzenetére
Hálás köszönet tőlem is mert pár hete olvasgatok, keresgélek ilyen ügyben én is. UA a problémák és látom több helyen is panaszkodnak elég sokan, hogy az MM valamiért zabálja az aksit értelmetlenül. Semmi app vagy beállítás szerintem nincs a dologban. Persze lehet, hogy akad néhány tulajnál ilyesmi is de én amióta fenn van az MM már vizsgáltam mindenhogy és többszöri factory reset után fél napig kb jó utána meredeken esik lefelé az aku .... Ha semmit nem használod akkor is kijelzőre 99% ot ír ... szerintem ez nem normális... Ha nem változik nem áll be a helyzet akkor repül vissza a B521

-
7Heads Drago
veterán
Huawei telohoz rendelt már valaki kijelzőt kintről?
Kellene egy megbízható forrás...
Van egy sárga csíkos kijelzőm.
g6-os -
Pystyke
tag
Hölgyek, és Urak!
Van rá lehetőség, hogy a 6-os androidról visszatérjek az 5-ösre?
Nagyon hamar merül a telefonom, és forrósodik...
az 5-össel nem csinálta...
Meg valahogy a fényképeivel sem vagyok kibékülve...
és a gps is alig talál jelet... -
Yuri_1
tag
Tévedésben leledzel. Mint többen leírtuk már, a fórumról már rég eltűnt "kedves" kollágának köszönhetően összkeverték a számtalan kiadású készüléket, ahogy itt ma is nagyon sokan összekeverik a stabil illetve dev rendszereket. Szóval csak azt akarom mondani, hogy az tévedés, hogy a KK, Lolli, MM developer azért dev mert a hibák javítására van kiadva és "fejlesztői kiadás". A saját készülékem 2 éves lesz augusztusban és még NEM futottam bele hibába, a lolli óta deven.... üdv !
-
Vitya103
tag
Gyári vissza állítást csak gyári recoveryvel lehet?
-
Ceree
senior tag
válasz
fant0mi
üzenetére
Az, hogy paran leirjatok, hogy a developer "stabil", nem vagyunk sokkal elobbre, max annyit tudunk, hogy van par ember aki meg nem futott bele hibaba. Nem veletlenul fut 3 agon a szoftverfejlesztes... Ha a developer mm rom 100%-os lenne, reg kiadtak volna stable agra is...
-
imiadmin
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
L12-re nem lesz soha? Ezt honnan lehet ilyen biztosan tudni?
Valahol ítrák? Hol? Bús panda lettem...
-
Zophia
csendes tag
sziasztok lenne problémam,frissítettem 535-re ami jó is volt,majd onnan 823-ra.Kiírta h succesfully,újraindult a teló,de azóta is csak a bekapcsolásig jutott, Honor kijelzőig,és onnan nem megy tovább(csak azt mutatja,de nem indítja a rendszert),viszont melegszik,tudna vki segíteni? hogy tudok vissza lépni 535re?help
-
Bóti
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi!

-
Aladdin81
csendes tag
-
Bóti
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Úúúúúú, nagyon köszi!

Előző tulaj adott hozzá egy aliról rendelt új kijelzőt is, de az halott volt... így ez lett volna a következő kérdésem.

Illetve, mivel a külseje is megsérült a telónak, nem tudtok jóféle alumínium keretes tokot rá?
-
Pityu89
senior tag
6.0 án nem lehet visszavarázsolni az internet sebesség kijelzést? (L04)
-
Shingen
addikt
Hali!
Pl. messengerben, hogy lehet kikapcsolni, hogy a billentyűzet feldobjon szavakat mikor gépelsz?
Telo beállításai között kell keresni?
Köszi -
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Bocsesz, már rájöttem... A franc se tudta hogy le lehet húzni, alapból nem látszik a csúszka.
-
7Heads Drago
veterán
B521 nél hogy tudom a parancsikonokat variálni? Hotspot ikon kéne valahogy nekem oda. Vagy az asztalra....
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
imiadmin
üzenetére
Nekem nincs infóm pedig követem a huawei forrásait, (L12 tulaj, bár engem az anomáliák kiküszöbölése érdekelne, inkább)
Néha vannak érdekes bugok, rányomok egy alkalmazásra, insta face waze mail, és amint felhozza a következő gomb/link lenyomására instant bezárja és ezt 10x megtudom ismételni míg újra nem indítom.(alk kezelős bezárás se változtat rajta)
Igaz ez kéthetente kb előfordul, de akkor is zavaró. -
imiadmin
őstag
Ismét bedobnám az örök kérdést:
lehet valamit tudni, hogy L12-re mikor jön a stock marshmallow?
köszi..

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi belépő szinten
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

csak egy baj van nekem h60-L02 van és nem hiszem hogy egy az egyben jo a modositás nekem amit be linkeltél

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Úgyhogy HAJRÁ nem irigyellek