Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
TS580
csendes tag
Fentebb linkelt xda fórumban jelzett alkalmazás megmutatja van doze mod vagy nincs.
Lehet ,hogy a nem nemzetközi változatokban van de én erőssen kétlem mivel a sensor támogatás hiányzik, a másik modul a google play services,na most hajól tudom a nem nemzetközi változatokra ezt utólag kell feltenni... -
HoaryFox
őstag
Zip fáljt kicsomagol, supersu zipet telefonra, majd reboot fastboot-ba, batot elindít, először a supersu zipet próbálja feltolni, de úgysem fog sikerülni neki, skip. TWRP flash, boot bele, supersu amit előbb telefonra tettünk feltelepít, majd system reboot. S lőn root

Tévedések és elírások jogát fenntartom, csak saját felelősségre!

-
-
TS580
csendes tag
Mint már írtam ebben a telefonban -h60-L04C432B820- nincs doze mod,valószínűleg más verziókban sem,sajnos.Ennek alapján nem várható nagy változás a fogyasztásban.
-
HoaryFox
őstag
Na, hogy én is írjak már 1-2 gondolatot a B820-as FW-ről L04-en:
- Rendszersebesség: nem vettem észre eget rengető különbséget, de mintha egy kicsit gyorsabb lenne Lolli-nál, lehet csak placebo. Stabilitásban is jobb.
- Akksi: kb. semmi különbség, reggel leveszem töltőről, estére olyan 30-40% marad nekem sok zenehallgatással, némi böngészéssel 4G-n / WiFi-n, nagyon kevés játékkal (1-2 HS kör).
- Külön örömöm, hogy végre találtam működő root-ot hozzá, idegesített a csökkentett hangerő
Ami eddig nem tetszett: nincs hálózati sebesség kijelzése, intelligens feloldás hol működik, hol nem.
-
diskrisk
csendes tag
sziasztok, megdöglött az akksi a telómban.
kérem ajánljatok ennek cseréjével foglallkozó szakembert/szervizt.
köszönöm
-
gulyasa
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Sajnos nem segített.
Valami miatt az összes Google cucc (Google Play szolgáltatások, áruház, Gmail, Chrome, stb.) mind csinálja.
Van hogy már az indításuk után 1-2 másodperccel jön a hibaüzenet és leállnak.
Sosem volt probléma velük - 1-2 héttel ezelőttig. De hogy mi történt? Nem tudom...Valami egyéb ötlet?
-
b.peti93
csendes tag
válasz
Tibi1967
üzenetére
Üdv!
Nekem a kínai piacos (L02) telefonomon volt elöl hátul fólia. A hátsó alatt volt vonalkód matrica meg pár piktogram a fólián, elöl viszont teljesen jó a fólia. A hátsó elég gyorsan megadta magát és karcolódik is a hátlap hiába tárolom zsákban, plusz az előlapi fólián is vannak kisebb karcok. Egy temperált "üveg" (valójában polikarbonát) mindenképp javasolt, én épp most rendelek egyet aliexpresszről 1500 forintért.
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok! Edigis telefonra felraktam a B820at.
Nem tudom kikapcsolni a képernyőzárat. Rendszergazda, adattár, vagy szabályzat letiltotta. Hitelesítési adatokat töröltem már, nem segített az sem. Mit tudnék még tenni?
-
Tibi1967
csendes tag
Hali!
Tudom hogy hülye kérdés, de gyárilag van fólia az elején?
-
Liliom9
tag
válasz
Vitya103
üzenetére
Szia!
Attól függ most milyen rendszeren vagy.
Rollback csomag kell mind a 4.0 to 3.1, a 3.1 to 3.0 és a 3.0 to 2.3 verziókhoz is. És persze sorrendben.
Pl. EMUI 3.0 to 2.3
De persze a telefon típusodnak megfelelőt kell megkeresni mindből.
-
svgyula
addikt
válasz
YerbaMateo
üzenetére
Szia! A "nova" helyett próbáld meg a "next" launchert nálam ez van évek óta, itt is lassan két éve gond nélkül működik az üzemidővel sincs gondom. Az igaz, hogy nekem nem az "unios herélt" verzió van, mert lehet az ill. a kiadott ROM hibája is.
#13366) Vitya103
Mindenki tudja csak drága! Az új készülékkel azt adják!
Ha felballagsz ide megtalálod az összes kiadott frissítést és teljes ROM-ot. Nem tudom most mid van fent de eggyel visszafele mindig kompatibilis a rendszer vagy van az a rollback frissítés amivel(a nevében benne van!) az előző verzióóra visszarakhatod. Nálam az első 2,3 EMUI nem volt igazán jó egyszer teljesen elment a hívás lehetősége is nem tárcsázott! Én biztosan nem tenném vissza! -
YerbaMateo
csendes tag
válasz
poirot
üzenetére
Már majd' másfél éve megvan a Honorom (H60-L04), magával a készülékkel teljesen elégedett vagyok, de az EMUI nekem sem igazán jön be. Nemrég én is felraktam a Nova Launchert, ami hibátlanul működött, viszont az üzemidő ettől kb. a felére csökkent (azonos használat mellett). Újrahúztam a telefont (B820 ROM, FR előtte-utána) és a teljesen szűz rendszerre újra felraktam a Novát, de továbbra is úgy merül tőle, mint a nyeletlen balta, a gyári launcherre visszatérve viszont visszaáll a szokásos üzemidő. Nem tudom, mitől van ez, más telefonokon eddig nem tapasztaltam ilyesmit.
(A következő telefonom valószínűleg nem Honor/Huawei lesz, mert bár szimpatikus készülékeket gyártank, de az EMUI-val nem igazán sikerült megbarátkoznom.)
-
elroysk
tag
Keszitettem egy kisebb mod csomagot az uj B820 rom-hoz amely bekapcsolja a hivasrogzitest, bovitett kepernyomentes, betutipus valaszthatosaga, halozati sebbesegkijelzes, "csak LTE" valasztasi lehetoseg es max. hangero enyhe novelese. Telepitesehez nyitott bootloader es twrp szukseges de root nem.A mod telepitese utan nem ajanlott esetleges hivatalos frissites telepitese, teglasitas lehet a vege! A mod innen letoltheto es twrp-bol telepitheto.
-
Vitya103
tag
Tényleg senki nem Tudja hogy lehet emui 2.3ra vissza jutni?
-
plck
tag
Csak nekem nem látja a PC az SD kártyát? Illetve látja, csak azt mutatja, hogy üres

-
Beca1990
senior tag
mennyi most az új Antutu-val a készülék pontszáma?

egyébként megéri most újonnan venni ilyen készüléket? (80e)
-
poirot
őstag
válasz
Szkipi
üzenetére
Pont ma raktam fel a Nova-t, alapértelmezettnek.
Nos, nem a Nova-nal kell váltani, hanem a rendes alap beállításoknál.
Tehát
Beállítások / Alkalmazások / Legalul a Speciális-ra katt / Alkalmazások konfigurálása/ Alapértelmezett alkalmazások / Alkalmazásindító / Nova launchert választod.
Ugye milyen egyszerű ??!!

-
Szkipi
tag
Én is Honor 6 tulaj lettem

Viszont lenne is egy kérdésem, milyen launchert tudnék rátenni ha egyszer nekem nem tetszik ez a "mindentkirakokafőképernyőre" dolog?? A Nova launchert nem tudom alapértelmezettbe tenni, csak villan egyet a képernyő és semmi.
-
Janije24
csendes tag
Üdv!
B820 root van már??
-
Vitya103
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor hogy?

-
Black&White
addikt
Bocs, ott nem.
-
Vitya103
tag
Valaki ötlet? Emui 3.0-ról hogy lehet 2.3-ra vissza menni? ott is rolback vagy simán fel rakom a 4.4.2 emui 2.3-at?
-
gabor20
tag
Ez ugye nem csak szerintem egy nagyon jó vétel? [link]
A 2 év gari gyári gari? Valakinek van edigitalos tapasztalata? -
Ricardo
titán
A mai nappal beléptem a Honor 6 userek táborába.
-
-
He-Nike
aktív tag
-
doongoo
addikt
válasz
He-Nike
üzenetére
Pedig ott van az összefoglalóban:
"Fontos lehet még: csak gyári Recovery használatával, eredeti rendszerfájlokkal (gondolok itt build és local.prop-ra pl.), ill. lefagyasztott alkalmazások nélkül garantálható a sikeres frissítés!"
Lépésenként:
először visszaállítani a gyári prop fájlokat
aztán mehet a gyári recovery (a fent lévő romhoz tartozó) visszatétele
utána mehet SuperSU alkalmazáson belülről a teljes unroot
aztán egy újraindítás
és végül csak a fentiek után mehet a frissítésa bootloader maradhat nyitott, az itt nem oszt nem szoroz
-
Vitya103
tag
Emui 3.0-ról hogy lehet 2.3-ra vissza menni? ott is rolback vagy simán fel rakom a 4.4.2 emui 2.3-at?
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném felrakni a L04 telómra az új stabil b820romot.
Viszont jelenlegi b521romom rootolva, bootloader kinyitva, build prop átírva és a gyári recovery is lecserélve.
Kérdésem, hogy felrakhatom 3 gombossal a b820 romot, vagy kell előtte valamit buherálnom?Köszi
-
gulyasa
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Nem oldotta meg a törlés és újratelepítés, ugyanúgy kilépeget azóta is.
Az a helyzet, hogy nem csak egyedül a gmail kliens csinálja, hanem hasonló hibaüzenettel a google play szolgáltatások is leáll.
Már nagyon zavaró, hogy ilyenkor többször is előugrik az ablak az üzenettel (pl. "Gmail alkalmazás leállt") és két gombbal ("Jelentés küldése" és "OK").
-
7Heads Drago
veterán
válasz
doongoo
üzenetére
Hát az ilyennel én úgy vagyok mint a winnél is. Ha felraksz egy szűz wint, meg felraksz egy másikat ami frissíti magát, érdekes módon mint kettő meghal, és a frissített lassabb is bekapcsolási időben, mint a másik. És a frissítés miatt rengeteg időt elvesz a gép a usertől.
-
doongoo
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Azért van olyan is, hogy biztonsági rések befoltozása...
-
gulyasa
őstag
Valaki találkozott már azzal a "jelenséggel", hogy a gmail app a legváratlanabb pillanatokban egy hibaüzenettel leáll, mindegy hogy éppen egy levelet nyitok meg olvasásra vagy éppen egy emailt írok éppen...? :\
A beépített email kliens nem produkál ilyet.
-
Szkipi
tag
Sziasztok.
Épp ilyen készülék vásárlása előtt állok Honor 6 H60-L04, mik a valós tapasztalatok, aksi hogy bírja? -
Vadmeggy
aktív tag
Egy gyors összefoglaló a 820as MM-ról.
Akkuidőben nincs jelentősebb javulás, első nap 4.5 óra kijelző idő jött ki, de azóta visszaállt stabil 3-ra. Picit jobbra számítottam.
Sebességgel nincs bajom, sőt. Érezhetően gyorsabb lett, de hónapok után derül ki, hogy tudja e tartani ezt a sebességet belakva is. A memóriakezelés jobb lett, végre nem lövi ki a védett alkalmazásaimat és azonnal visszatölt.
Stabilitás:
Na itt sajnos vannak gondok. Egy hét alatt többször lefagyott, volt hogy eltűntek a vezérlő gombok, többször újra kellett indítani. Messenger sokszor eltörik és nem tölt be. Az értesítések se jöttek meg mindig azonnal, bár az esetek többségében működött.Nem tudom egyértelműen ajánlani a rendszert. A stabilitási gondok nagyon lerontják az összképet 5.1.1hez képest. Pár hétig még fenthagyom, esetleg egy 3 gombossal megpróbálom mégegyszer újratenni, de ha nincs változás megyek vissza 521-re (ha lehet
) -
fant0mi
őstag
válasz
Yuri_1
üzenetére
Ez valoban mehet osszefoglaloba, szuper megoldas, csak kicsit kell trukkozni. Mar en is 6.5.16-on vagyok. Koszi!
Mas: ha radugom a telefont a gepre, mar nem latja, mint meghajtot. Csak Photos vagy Files tipusu csatlakozast lehet valasztani. Ez masnal is igy van? Vissza lehet varazsolni?
-
TS580
csendes tag
Honor-Huawei háza táján a marketing és a mögöttes tartalom nem mindig fedik egymást.
Honor 6 H60-L04 telefonra feltettem a B820 romot -mondjuk az is érdekes hogy a hihonor/uk ill.egyéb nyugateurópai oldalakon már véglegesnek mondott rom a magyar ill.középeurópai oldalakon még sehol nincs-
teszteltem a doze támogatást ezek szerint:
http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-check-doze-support-t3374265
és milyen "meglepetés" nincs sensor támogatás,nincs doze mod.
Tehát ne is várjunk akkumulátor időben nagy változást.
-
dolphy17
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én olvasom.

-
Vicctor
csendes tag
Olvassátok csak ezt el:
https://www.facebook.com/notes/honor-club-india/moving-towards-marshmallow-all-you-need-to-know-about-your-honor-device/1012889518799370
Úgy néz ki a B820 még nem a végső stabil, lesz egy B822 hivatalosan Május végén.
-
Shingen
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Aki nem olvassa vessen magára, pedig hasznos!
-
Black&White
addikt
Ha lesz időm a héten, bővítem az összefoglalót (bár a kutya sem olvassa, de sebaj
)! -
Pystyke
tag
Sziasztok!
Vasárnap én is felraktam a
6-os droidot az edigis-telómra...
Szép is, jó is...
Akksi-időben nem vettem észre javulást,
De legalább már teljes képernyőre kiteszi a hívó képét...
Háromgombos telepítés, és gyári beállítások vissza
után is elég sok alkalmazás megmaradt a telefonon...
Ez mondjuk kissé meglepő volt...
Én is tapasztalom az érzéketlenebb képernyő problémáját...
És megint kimaradt az arcalapú feloldás lehetősége...
4.4-nél azt nagyon szerettem...
Tud esetleg valaki rá valami alkalmazást?
Előre is köcce... -
doongoo
addikt
válasz
szendo777
üzenetére
Pl. olvasni az összefoglalót, mert ott le van írva teendő:
"-Hiányzó Google szolgáltatások, Play Store telepítése L02 és L12 készülékekre:
Manapság már kicsit trükközni kell...
-APKMirror-ról kell beszerezni a legújabb, 038-as Google Play Services-t.
-Ugyaninnen a legújabb Play Store-t
-Ezek után irány az app.vmall.com és telepíteni a még fennmaradó naptár és névjegy szink. telepítő csomagokat.
Alternatív linkek: [Contact Sync] és [Calendar Sync]Lustáknak a júliusi pack, egyben: [link]
*Újabb ROM-ok esetében a Google Play Services már integrálva van."
-
szendo777
tag
Sziasztok, Honor 6 H60L12 MM-nél nem látja a google névjegyeimet. Azt kéri lépjek be egy fiókba. A google fiókomba be vagyok lépve, ahol kéri ott pedig nem ajánl fel google fiókot. Mit kell tennem hogy a névjegyzék lássa a google névjegyeimet?

-
Yuri_1
tag
válasz
Roland78
üzenetére
Mit: a wifi beállításokban az aktuális csatlakozási pontra hosszan nyomva "beállítások módosítása" proxy kézi megadása innen[link] kiválasztasz egy elite vagy anonymus proxyt. majd mentés.
Miért: azért mert egyébként nem jelennek meg a 6.0-ás developer frissítések
Hogyan: Az előbb leírtam hogyan csináltam, működik.Csarlee Ezért nem a kínai proxyn keresztül kell letölteni a több száz mega frissítést, hanem a frissítőben csak meg kell találnia és utána bemásolni a HwOUC mappába és egyből úgy látja, mintha letöltötted volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A meghajtó kérdésről pedig annyit sikerült elérnen, hogyha a Total Commanderbe betallózod a sajátgépet, akkor ott látszik a belső és az sd is, ez persze nem a régi jól müködő megoldás de jobb mint a semmi.