Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Mivel a spigen tokom eltört, így vettem egy másikat, aluminium tok, meg is jött
Nagyon tetszik, szép, hátlapja gyárilag fóliázott, nyilván gyűjti valamennyire az új lenyomatokat de cserébe nem is csúszik, nagyon méretpontos, egyedül a jack csatlakozó az ami ki van vágva rendesen, de pl az én fülesem pont hogy beleér, lehet lecserélem majd, de így is szól csak könnyen kicsúszhat,viszont így végig keretbe van a kijelző nem úgy mint a spigennél, mert mikor leejtettem a széle kicsit meghorzsolódott, itt meg ha sík felületre esik nem fog megsérülni elvileg
Féltem hogy hogyan fog illeszkedni, de belül ki van szivacsozva persze vékonyan, hátlap lecsúszik miután alul kipattintottam és ott pont belefér a telefon a keretbe, aztán hátlap visszacsúsztat visszapattint és tökéletes, nekem bejött, antenna jel nem rosszabb sőt lehet hogy jobb is

-
doongoo
addikt
válasz
diskrisk
üzenetére
nem tudom, hogy van-e 6.3.1-ről felfelé OTA csomag (ha jól rémlik, anno volt egy 6.3.16-ra, de az nem akart sehogy sem felkúszni a 6.3.1-re)
Helyi frissítés opciót tudsz varázsolni: TWRP recoveryt feltenni, abból flashelni a hwuoc.zip-et, majd vissza a gyári recoveryt. Ezután megjelenik újra a helyi frissítés opció és innentől már mehet minden a megszokottak szerint. Ezután ha felteszel OTA csomagot, utána is marad a helyi frissítés opció. Ezek m ind elérhetőek az XDA-s topicban linkelt MEGA folderből (XDA)
Én anno ha jól emlékszem 6.3.1-ről downgradeltem 6.2.1-re és arra ment fel a 6.3.16 (ilyen OTA csomag volt), majd arra a 6.4.1 és most legutóbb a 6.4.16
6.3.16-nál flasheltem a hwuoc-t és azóta is megvan a helyi frissítés opció -
Throme
veterán
Sziasztok!
L04, KitKat teló, gyári állapot.
Zenelejátszó (a gyári) mindig kilép "Albumok" és "Előadók" opciók választásakor.
Ez mitől lehet?
Próbáltam neten keresgélni ez ügyben, eddig nem jártam sikerre.Más lejátszót telepítettem és használok, de kíváncsi lennék a kilépés okára.
kösz!
-
ADAM1337
nagyúr
-
diskrisk
csendes tag
sziasztok,
H60-L12 6.3.1-en vagyok (nincs helyi frissítés).
végigolvastam a fórumot, de nem világos, kérem segítsetek.hogyan tudok továbblépni 6.4.16-ra?
köszönöm -
Smithy87
senior tag
válasz
elroysk
üzenetére
igen próbáltam fastbootban látszik a teló bele is tud menni a power +hang le gombbal viszont kb 3 parancs működik rebootolni lehet de flashelni már nem. Multitoolban is unkown errort kapok ha unbrick ben flashelni akarom. Lehet minimum egy boot loader nyitás nem ártott volna. valamint ha a 3 gombossal be is lép bármit próbálok feltenni errorral meghal
-
plck
tag
Aminek a legjobban örülök a B820-szal kapcsolatban, hogy visszakapjuk a régi Facebook logót.

-
bandi0000
nagyúr
szerintetek az mért van hogy mikor B803-ról visszamentem B521-re felajánlotta a bétát frissítésre, azt letiltottam és most hogy kerestettem frissítést nem talál semmit
-
Smithy87
senior tag
válasz
elroysk
üzenetére
Talán az L04re való B521 vagy B527-es és asszam a B550 bagy b803 lett próbálva. Már több napja szenved nem emlékszem pontosan és a javítás során már 30 gigányi ROM van letöltve... A downgrade-es ROM-ok sem segítettek. a jelenlegi képességét pedig az eredeti sz-ben már említettem.
-
Smithy87
senior tag
válasz
elroysk
üzenetére
Kolléga! Esetleg nem tudnál segíteni nekünk? Zárt boot loaderrel gyári recoveryvel boot loopba került a vasam egy eltérő vezriós upgrage miatt. Fastbootban látja a gép de csak mint fastboot 2 device. Eszközkezelőben valami tplink android phone ként ismeri fel. parancssorban a fastboot devicesre ad vissza sorozat számot de a többi parancs unkwon errorral elszáll.
-
plck
tag
Valaki hasznal esetleg sport karpantot?Ha igen milyet?
-
elroysk
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hivatalos béta tesztelő vagyok és ota kaptam 805-re tehát eu verziós, és az oroszok is kaptak.
-
7Heads Drago
veterán
Hogy pukkadna meg..
Ezt benéztem...
Lehet már tudni mikor lesz 6.0?
Van egy fölös spiderpodium-om. Zsír új! A posta miatt 2 -öt rendeltem. -
bandi0000
nagyúr
válasz
elroysk
üzenetére
ha fent van az új akkor csak annyit csinálj, hogy a launcher az legyen gyári, órát rakd ki kezdőképernyőre, aztán kikapcsolod a kijelzőt vagy lezárod 2-3 percre, aztán figyeled az órát feloldás közben, ha az óra abban a pillanatban vált át a pontos időre ahogy feloldottad akkor nem jó, viszont ha háttérbe lépteti az órát akkor jó
-
elroysk
tag
uj beta firmware jott ki B820
-
lviktor82
újonc
Eladó egy megkímélt állapotú fekete H60-L04 készülék.
Érdeklődni:
[link] -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Utazom asszem, nekem nem jött. 😃
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor ugy latszik developer ag befulladt 6.2.1-en. Az onkentes mokolasos updateeket kiveve.
-
Black&White
addikt
Érdekes, de kínai és orosz fórumokon több embernek is jött frissítés 6.4.16 Developer-ről a már korábban is linkelt B850-re.
Lehet, hogy ez lesz kinevezve stabil MM-nek L02/12-re... -
Andras2014
újonc
válasz
Andras2014
üzenetére
Közben dload mappába visszaraktam egy 35-ös build-es update fájlt (ez volt az utolsó verzióm, ami működött), azt most elkezdte telepíteni, de nekem is 5%-on megállt.
-
Andras2014
újonc
válasz
Smithy87
üzenetére
A poén az, hogy én az adott verzióra dolgoztam, tehát nem volt inkompatibilitás elvileg.
535-ös szépen ráment az 532-esre.
Csak az MM-es zipes update kavart be, azóta telefonomat is csak úgy tudom kikapcsolni, ha lemerül... amint rádugom egy áramforrásra, elindul automat, és megpróbálja betölteni a rendszert... ami a fentebb említett honoros logónál nem megy tovább.. -
bandi0000
nagyúr
Egy alu tok szerintetek mennyire cseszheti szét a telefont? Karcokra horzsolásokra gondolok, a mostani spigen elrepedt bár még jó
-
Smithy87
senior tag
válasz
Andras2014
üzenetére
Ez nagyon hasonló az én esetemhez.
-
Andras2014
újonc
válasz
Smithy87
üzenetére
Sziasztok!
35-ös buildra felfrissítettem az l02 telómat, utána akartam frissíteni a BlackandWhite Béta 6.0-ásával l02-re, és egyszerűen leáll a logónál, nem tölti be a rendszert, már vagy másfél órája ez van, a telefon tűzforró, már kínomban újra is indítottam, de semmi...
https://drive.google.com/folderview?id=0B_Snvsi3uOTIR0VjU3ZnRnUtN0E&usp=sharing&tid=0B_Snvsi3uOTIRXF2VnZhMEFuam8Valami ötlet, vélemény?

-
Smithy87
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
BP 4.-ik kerület
-
Smithy87
senior tag
Lassan feladom semmilyen varázslat nem segít úgy fest megöltem:S
-
Throme
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Értem, és kösz!
-
Throme
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Konkrétan ez a file neve, ami letöltődött a telóra:
Transition Package-H60-L04_C900B500_Firmware_general_Andriod 5.1.1_EMUI 3.1_05013JVA.zip
Ebből nekem az jön le , hogy lolli és új emui, szemben a " Lollipop-ról KitKat-re" iránnyal.
Utánanézek ennek a "Rolkback" témának, bár én nem variálok itt OS-ek közt, mint Ti.
szerk:
tényleg downgrade ez a rollback....már csak az a kérdés én minek kaptam ilyet gyári installal?

-
Smithy87
senior tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Eddig semmilyen mágia nem használt 5% nál meghal. most azon gondolkodom, hogy pontosan melyik updatet raktam fel mert lehet, hogy rosszal próbálkozok a visszaállításnál. De igen valószínű, hogy a b550-et akartam
de az is lehet, hogy a B803-at :S
Update!Most jobb most legalább nem indul újra csak a honor logót bámulhatom

-
Black&White
addikt
válasz
Throme
üzenetére
B370-nel csak a felhasználói felület változott, EMUI3.0-ra.
Ami ezután jön az viszont a B521, ez a Lollipop ROM és az EMUI3.1 duója.
A visszajelzésekből elég vegyes kép alakul ki, valaki szereti, de vannak akik visszamentek KK-ra.
B500 nincs, az a Rolkback file Lollipop-ról KitKat-re. -
Throme
veterán
válasz
Vitya10314
üzenetére
Helló!
L04 telón még nem frissítettem, így a gyári KK fut.
Elérhető a B370 végű frissítés, emellett ma letöltődött magától zip file-ban a B500-as firmware, ami android 5.1.1 és EMUI 3.1-et ad (file nevéből derül ez ki számomra...)Ez a B500 stabil verzió?
Igaz még a B370-et se mertem felrakni, mivel teljesen jól fut a gyári OS és akksiidőm is korrekt.
Viszont kíváncsi vagyok
hátha 1x rászánom magam...kösz!
-
elroysk
tag
válasz
Smithy87
üzenetére
ha az 521eu-ra ranyomod az indiai 550-est, bootloop lesz mert az indiai verziok nem tartalmazzak az eu-s beallitasokat, tehat egy roolback utan ereszd ra az eu-s 521-et.
viszont az indiai verziok (550,810) is hasznalhato ha nyitott a bootloader es megvaltoztatjuk a regiot eu-rol normal-ra, en is jelenleg az indiai mm 810-et hasznalom hibatlanul. visszont ezek a valtoztatasok kezdoknek nem ajanlottak.
-
Smithy87
senior tag
Mester urak kellene egy kis segítség. Sikerült olyan boot loopba tekerni a kütyüt h6 L04, hogy azóta sem tudtam kiszedni minden romra azt mondja a 3 gombos, hogy nem jó. Egyenlőre drága papírnehezék. Segítsetek hogy felélesszem.
-
AKSE
újonc
Sziasztok! Már kb. Egy éve használom ezt a telefont, több - kevesebb sikerrel. Xperia Sp-ről váltottam aminél ugy csak custom romokkal lehetett kibírni a telefont szóval eléggé rászoktam a cm11 - re. Na mindegy ez lényegtelen, a kérdésem az lenne, hogy jelenleg emui 3.1 van fent, viszont a statusbar lehúzásklr mindig akad. Ugyan ez van amikor a taskswitcher gombot nyomom meg, nem olyan gördülékeny mint a többi gomb, hanem így belaggol mknden egyes kombnyomásnál. Más is tapasztalt ilyet?
Ha igen, akkor van rá megoldás? Esetleg van olyan 6.0 amit már érdemes feltenni, valamint ehhez kell bootloader nyitás? Van esetleg olyan progi ennél a telefonnál mint a sony flashtoolja?, szval ha vissza kéne tenni esetleg egy 4.4et azt hogyan tehrtem meg? (Amúgy a telefon rootolva van)
Előre is köszi a válasz(oka)t. -
Andras2014
újonc
válasz
Black&White
üzenetére
Elkövettem azt a hibát, hogy updateltem a honor 6-os telefonom lollipop-ra, ami eléggé instabilnak tűnik.
A rom-ot a needrom.com-ról töltöttem le, ha jól emlékszem még régebben.(offical)
Már tervben volt, hogy downgradelem a telefonomat a régi kitkat-os rendszerre, de csak most szántam el magam, sajnos elakadtam.
http://www.gizdev.com/guide-unbrick-downgrade-huawei-honor-6-l02-to-kitkat-stock-rom/
Ez alapján kezdtem el, de az 505-ös update.app-ot az extractor program nem tudja beolvasni (invalid file).Internetes fórumok alapján úgy tudom, nem csak nekem voltak efféle problémáim a lollipop rendszerrel.
Pl. a telefon magától újraindul, kikapcsol, akksi egyik pillanatról a másikra lemerül, mintha rosszul mérné az akku töltöttségi szintjét, a wifi automatikusan lecsatlakozik, ennek ellenére az akku idő nem tart ki több ideig...
Főként az akku probléma miatt döntöttem végül a régi rendszer visszarakása mellett, mivel fontos helyzetekben,váratlanul lemerült a telefon.Tehát, ebben kérném a segítséged, gondolom, van már némi tapasztalatod az ilyen telefonok terén.
H60-LC2C00B532-es buildom van mellesleg most fenn.
Köszi.
-
-
Smithy87
senior tag
Hello! Van egy l04-es h6 om mint eddig is.
aktuális rom h60-L04C900B521 úgy gondoltam a kellemes vasárnap egy részét romolással tölteném no meg ha már android 6 miért ne. Összefoglalva nem találtam, hogy tudok innen fellépkedni valaki bedobálnál a romok linkjét és egy 2 mondatos iránymutatást is megköszönnék. -
Black&White
addikt
Nem tudom mi van a háttérben, egyelőre csak a tesztelőknek teszik elérhetővé OTA-n.
Itt lehet elvileg jelentkezni: LINKIgen, csak mókolással lehet elérni, hogy újra legyen helyi frissítés.
-
bandi0000
nagyúr
ha jól tévedek akkor L04-en kívül már mindegyikre kint van a stabil MM?
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Helyi frissites lehetosege visszajott? Vagy csak kokanyolassal lehet?
En meg mindig 6.2.1-en vagyok. -
fil
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Vajon mi az oka ,hogy normál módon (ota) nem jön? Letiltották ebben a régióban? Nekem utoljára a 6.1.1 jött...
-
Black&White
addikt
H60-L02/L12 6.4.1->6.4.16 Developer OTA Update: LINK
-
Szedált
tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben kicsit gyorsabban merült a telefon, rápislogtam, mi húzhatja. Éjszakára ki van nyomva a wifi, az akksi használatnál mégis be van húzva a csík, hogy megy egész éjjel. Külön lecsekkoltam, teljesen manuálisan be-kikapcsoltam elalvás előtt, mégis azt jelzi, hogy folyamatosan ment. Van esetleg ötlet, mit lehetne átállítani?
Köszönöm a segítséget!
-
Kbali
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Érdekes, nekem azt mondja, hogy telepítve, de nem kompatibilis a készülékemmel.
-
tgeri
tag
Valakinek nincs egy fölösleges képernyővédője? Üveg és/vagy sima fólia is érdekelne. Akár a sima gyári, amit adnak hozzá, ha valaki azt nem használta fel. BP összefutnánk a jövő héten. Hmm?
Illetve egy hülye kérdés: azt most honnan is tudom, hogy NFC-s-e az enyém? SuperShop kártyából létezik "telefonba költöztethető" változat (a az ember T-Mobilos és olyan SIM-et kér Telekomtól). Ez érdekelne igazából. (Meg mobiltárca, de OTP-s folyószámlám nincs.)
-
Black&White
addikt
Miket nem találni: LINK...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most mar mehet az unbrick

aktuális rom h60-L04C900B521 úgy gondoltam a kellemes vasárnap egy részét romolással tölteném no meg ha már android 6 miért ne. Összefoglalva nem találtam, hogy tudok innen fellépkedni valaki bedobálnál a romok linkjét és egy 2 mondatos iránymutatást is megköszönnék.