Hirdetés
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
-
dolphy17
tag
Sziasztok!
Stabil Marshmallow-val kapcsolatban van valami fejlemény esetleg?
(edigi L04) -
ADAM1337
nagyúr
Megjött a második tokom is:

-
eladogeppc
veterán
Köszi minenkinek. Jó lett !

-
b.peti93
csendes tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szia!
Gyári recovery van rajta? Prop fájlok gyári értékűek? -
eladogeppc
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor is Update failed van ,de nem értem miért

-
Black&White
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Akkor B307, az volt az első EMUI3-as ROM.
Download Manager-rel gyorsan jön: LINK -
eladogeppc
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Egyik sem akar felmenni. Nem értem. Ennyire még nem volt makrancos egy gépem.

-
Black&White
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
B316, vagy 317 legyen először.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Kérlek szépen, segítsetek.
H60-L12 V100R001CHNC00B119SP01
Nem bírom Emui 2.3-ról frissíteni 5.1.1-re.
Mi lehet a gond ? Köszi !
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
A telefonomnak nyitva a bootloader-e, rootolva, a local prop módosítva, codec mappa törölve (hogy hangosabb legyen). Sajna mostmár eléggé laggol a teló, nyomhatok menüből egy Gyári beállítások visszaállítása opciót...? Nem lesz gond az újraindulásnál?
-
Farkas82
tag
Szerintem ha hivatalos huawei szervízpontba beviszed, kell hogy foglalkozzanak vele, meg sokan ismernek itt szakikat is,biztos válaszol más is hamarosan. Egyébbként mennyi idős? Én az l04-emet a megjelenés másnapján vettem, másfél éves, de nem gyengül az akkuja még, igaz csak 2-3 naponta kell csak töltenem, és igyekszem a 30-90% között tartani a töltöttséget.
-
RP1980
tag
Sziasztok!
Úgy veszem észre, hogy az aksim kezdi feladni a harcot! Lehet ezekben valahogy cserélni? Ha igen tudtok helyet javasolni ahol cserélik, illetve tudok vásárolni?
Köszi!
-
Mamiii!
újonc
Üdv. mindenkinek! Nekem is ez a problémém, kiírja, hogy hiba történt, és az ikonok visszarendeződnek. Ha rányomok az ok. gombra, elsötétül a képernyő, és visszajön ez a szöveg. Ilyenkor hívni sem tudnak. Egyre gyakrabban csinálja ezt a telefon. A vissza gombbal úgy tűnik, hogy a probléma megoldódott, de ez csak átmeneti.Egy idő után újra kezdi. Ha megpróbálom a frissítést, az sem megy, visszadob a kezdő kpernyőre.

-
DIEGO15
őstag
Találkozott már valaki olyan problémával hogy egy idő után a telefon töltő dugalja "kikopott" és gyakorlatilag a legkisebb mozdulattól kiesik belőle a töltő? Mi lehet a megoldás?
-
Pityu89
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ezért van itthon életvédelmi relé. :-)
-
nickedez89
senior tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Ráadásul életveszélyes! Nekem a BlackBerry töltőm volt ilyen adapteres és ha nem megfelelő mozdulattal húztam ki, akkor a dugvilla ugye bent maradt, a két hátsó érintkezője meg szabadon!

Ha véletlenül rámar valaki ilyenkor tenyérrel, hogy kihúzza már rázza is az áram mint Tyson papát az Argo-ban!

-
Sátán44
addikt
válasz
Vitya10314
üzenetére
Az sem rossz megoldás

-
Sátán44
addikt
Akik Eu-s verziójú Honor 6 plus telót vettek, azok kérem nézzék már meg a töltő típusát. A páromnak az átalakítós fajta van és folyton kicsúszik az adapterből. Szeretnék neki venni egy Eu-s szabványú gyári huawei töltőt. Ami most van az 2A-es.
-
plck
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ez a Google szolgáltatások pontosan mit foglal magában, illetve hogy lehet beállítani hogy ne ez zabálja le az aksimat?! Ha rámegyek mindennél 0mAh-t ír. Gondolom a gmail is ide tartozik. Hol tudom beállítani, hogy ne push értesítéseket kapjak, hanem mondjuk óránként szinkronizálja, vagy ha megnyitom az alkalmazást?(L04 B805)
-
Pityu89
senior tag
válasz
Shingen
üzenetére
Ez nettó hülyeség. Annyi ampert fog felvenni amennyire szüksége van. Lehet 15 amperes töltőd is, ha a telónak 1A kell, annyit is vesz fel.
Dension car dock for smartphone2 -m van. Svájcból behozott kocsim van, abban nem lehetett gyári bt kihangosító, ez kiválóan pótolja.
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem sajna. A blitz fali toltojevel rossz a kepernyo erzekenyseg.
De kaptam ceges tabletet es megcsereltem a ket toltot.
-
-
Shingen
addikt
Hali!
Ti hány Amperes szivargyújtós töltőt használtok a Honorhoz?
-
milcsa
csendes tag
Hali, bekapcsoltam a telefonomon a a telefon titkosítását. Ez szép és jó, viszont bootoláskor amikor bekéri a jelszót nem jelenik meg a billentyűzet... OTG kábel+billentyűzet kombóval szerencsére feloldható. A titkosítást kikapcsolni nem lehet, ezért meg nem szeretném visszaállítani teljesen a telefont. Van valakinek valamilyen ötlete erre (titkosítás kikapcsolására vagy a billentyűzetre)? Neten konkrét megoldást nem találtam. Google meg gyári billentyűzet fent van.
(L04 b521es, stabil rom) -
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
adfree.apk-t használok
-
Black&White
addikt
Marshmallow systemless root esetén így használd az Adaway-t: LINK
-
ADAM1337
nagyúr
Tudom már kérdeztem, de van changelog loli-ról MM-re miért éri meg updatelni ?
Stabilabb jobb gpu driver stb.
Tesztek esetleg.Nem nagyon találtam lényegi infót,
igazából tök stabil a telefon, néha kicsit elgondolkodik, de elnézem neki. -
de_k_ron
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Elkövettem azt a hibát, hogy nem írtam fel a verziószámot, ennek következtében most az a gyanúm, hogy 6.2.1-n voltam, és valahogy azon is maradtam...de akkor mit frissített...?
, ja, helyivel raktam fel.
No mindegy. A mail-alkalmazás problémája megoldódott, mindent átnéztem és tökéletesen volt beállítva, szerintem csak rossz napja volt
És most a sebessége is javult, előtte mintha akadozott volna a görgetéseknél, meg a lapozáskor.
Ellenben egy kérdés: megéri áttérni 6.3.16-ra? -
Sátán44
addikt
Hali. Bootloader nyitásnál töröl mindent a telefonról, vagy megmarad minden fájlom és beállításom?
-
sanyesz99
újonc
válasz
Vitya10314
üzenetére
hello mindenki! esetleg tudnátok nekem segiteni abban hogy én csak a szimpla android 6,0át szeretném feltenni a telefonra viszont nem a bétásat már...csak annyi lenne a kérdésem hogy egyáltalán kijött már a végleges verzió és ha igen azt honnan tudnám leszedni? köszi

-
Vitya10314
csendes tag
Meg eshet hogy android 6 betaval kicsit lassabb a telo mint lolival? Másik kérdés b850rol rollbackal simán vissza lehet menni? Nem fog még akadni?
-
doongoo
addikt
válasz
de_k_ron
üzenetére
miről frissítettél? Direktben Lolliról? Helyivel vagy 3 gombossal frissítettél? Volt Backup visszaállítás? Esetleg a frissítés után próbáltál factory resetet? Gyári e-mail app védetté van téve?
6.3.16-ot amúgy úgy tudod feltenni, ahogy írtad, de ha most gondod van, akkor az sem feltétlenül fogja megoldani, max. ha teljesen 0-ról lakod be a rendszert
-
de_k_ron
csendes tag
Sziasztok, elnézés, ha lámának tűnök, de tegnap frissítettem a rendszeremet 6.2.1-re és azóta a gyári mail-alkalmazás nem szedi le a leveleimet automatikusan, csak mikor megnyitom. Valahol olvastam itt, jó pár hozzászólással ezelőtt, e témában tanácsokat, de most sehogy sem találom. Tudna valaki segíteni, hogy mi lett a megoldás?
Más: ha letöltöttem B&W drive-jából a 6.3.16-ot, akkor azt bemásolom a dload-mappába(update.zip-et) és helyi frissítéssel mehet? Tudom, ellenben bukom ennek lehetőségét a továbbiakban...de valahogy belassult a telefon, sokkal gyakrabban kell pucolásznom, meg kigyilkolnom a futó alkalmazásokat, mint előtte, hogy gyorsuljon a telefon...
Előre is big thx a segítségért. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
microvillage
üzenetére
Nekem is üveg elől és ez a tok, most majd még 1 ilyen tokot rendelek, képről azt hittem én is hogy fém gumi páros, és szétszedhető.
De nagyon egyben van elég minőségi érzete van a dolognak így egybe, touch plus-on gondolkodok, de lehet marad a sima h9 glass.(#12737) fant0mi: szívesen, milyen színben rendeltél ?
-
microvillage
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Jó kis tok ez. Vettem én is kettőt belőle, nem rég jött meg, de már teszteltem is az egyiket "sajnos" hogy bírja a gyűrődést.
1.5 méter magasból a tiszta betonra érkezett sarokkal. Kijelzőn tempered-glass berepedt. A tok sarka, ahol az ütést kapta elrepedt, de kb. ennyi. A telefonnak semmi baja.
Nem bántam meg, hogy ezt választottam. Olcsóbb volt, mint ha kijelzőt kellene cserélnem.
Amúgy minőségi darab, minden kivágás a helyén van, és érzetre sem gagyi.
ui: Te még szerencsés voltál, én 2 hónap alatt kaptam meg kicsi Kínából.

-
M3oH
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Nem az OTAt akartam, hanem vmi full csomagot.
Amúgy, most sem jártam sikerrel. ~6%nál meg áll a telepítés. Azt írja, hogy sérült a telepítő fálj, pedig nem, mert teszteltem. Lehet, majd helyivel újrarakom megint a full 6,2,1et megint és utána rá a 6,3,16ot. -
M3oH
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Igen tudom, de valszeg ez így is fog maradni, hozzá kell szokni. Amúgy, a múltkor sem tudtam feltenni, mert elakadt a telepítés elején. Most meg próbálom megint, hátha. de lehet, hogy 3gombos lesz belőle idővel. Ahogy olvasom, az a biztonsági mentés elég szépen visszahozza a dolgokat.
-
M3oH
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Ezt letölt és update.zip-ként a dload mappába az SD kártyára?
-
ADAM1337
nagyúr
Megérkezett a verus tokom ebay-ről, pont ma kaptam refundot mire ideért:
Elég jól felfekszik és az üveget se zavarja, meg szerencsére tapintható az oldaló gombok kiállnak.
A mikrofonok és infra lyukak is ki vannak vágva, elég minőségi, 800ft körül lett volna.

-
M3oH
addikt
Lehet, hülye kérdés, de lustaság fél egészség. Jelenleg, 6,2,1en vagyok és látom, hogy van OTA update 6,3,1re. HElyivel frissíteném, de megakad a telepítés. Root kilőve és a local nincs módosítva. Vagy ez így nem működik, csak 3gombossal? Köszi
-
Szevi
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Köszi,akkor rászánom magam. Gondolom elég helyi mentés, hisuite nem fontos.
-
bandi0000
nagyúr
mi a gyakorlati haszna annak, mikor a navi sávon elhúzom az ujjam, és lekicsinyíti a képernyőt? azt hittem hasonló mint samunál hogy több ablakot tudok megnyitni, de nem, semmit nem lehet csinálni

-
Szevi
tag
Talán még annyi az előzőhöz, hogy eközben nagyon gyorsan merült az akkumulátor. Valami "dex2oat" okozott sok fogyasztást.
-
Szevi
tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Néha nagy ritkán gondol egyet a telo és azt látom újraindul. Még ez nem is lenne gond, de újraindulás után az ikonok az asztalon változó mennyiségben jelennek meg. Ha újraindítom akkor is csak bizonyos ikonok jelennek meg, hol több hol kevesebb nem mindig ugyanazok. Ilyenkor a telefon forró alul felül és nem is akar kihülni. Többször kell újraindítanom kínlodnom vele. Jelenleg is ezt csinálja és nem tudom mi fogja megjavítani. H60-L04C900B521
-
Aladdin81
csendes tag
Sziasztok, azt tudja valaki, hogy ha a Firefoxban nyitom meg a youtube-videókat, miért akadozik a lejátszás (hang és kép is), főleg, ha mást is próbálok mellette csinálni (akár egy képernyőelforgatás is megakasztja...)? Memória van bőven és a processzornak is illene elbírnia. Vmi szoftveres gondja lehet. Másnak is ilyen? Köszi.
-
darthsmoke
Korrektor
Helló,
Én is használok Endomondo-t, nekem azzal elvileg nem szokott gond lenni.
Viszont van gond a Sleep as Android-dal, ugyanez történik, bizonyos időközönként éjszaka szépen bezárul, általában 1 óra 2 perc futás után, pedig futhat a háttérben, és elvileg minden jogosultsága megvan, ami kell neki.
Tipp?Üdv,
G. -
rhaena
csendes tag
Beraktam a sim-et, az emui 3.0át felajánlotta frissítésként és most nézem hogy a lollipophoz ez kell, szóval gondolom az emui 3 után megkapom a lollit, nem?
-
rhaena
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a Honor 6 tulajdonosok büszke táborába, eddig imádom!
Két kérdés:Van-e rá mód (rootolás, új launcher/rom és ilyesmik nélkül), hogy a fentről lehúzható értesítéses és gyorsgombos fülek helyzetét megcseréljem? Hogy az értesítések legyenek jobb oldalon? (Nem is értem miért bal oldalon van, azt szerintem sokkal többet használja az ember, whatevs)
Másik kérdés: Kéne aggódnom, hogy még nem ajánlotta fel a lollipop frissítést? Vagy az időbe telik, míg megkapom? (Mondjuk még nem üzemeltem be ténylegesen, azaz nem tettem bele a sim kártyát, sd kártyát, stb, de már megnyomkodtam, csatlakoztam wifire... Nem tudom, hogy a sim miatt lehet-e esetleg? Bár kártyafüggetlen.)
-
Vitya10314
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
nagyon köszönöm a segitséget idáig minden ugy megy ahogy a nagy könyvben meg van irva

-
Black&White
addikt
válasz
Vitya10314
üzenetére
Igen, az a Rollback Lollira.Belső SD-ről kell telepíteni (UPDATE.APP-et elhelyezed egy dload mappába), 3 gombos frissítéssel.
Utána B535 szintén 3 gombossal, majd helyi frissítéssel a B535->B823-at (update.zip dload mappába), arra jönni fog OTA-n a B850 (ha nem, akkor ott a frissítő file is). -
Vitya10314
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hatalmas vagy
vissza kell változtatni az át mÁsolást vagy mehet így így simán a rollbck ? Ebben a mappában amit tálalok revert azzal vissza tudok menni lolira igaz? -
Black&White
addikt
válasz
Vitya10314
üzenetére
Figyelj, menj vissza B535-re és nézz körül ebben a mappában: LINK
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő