Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Na ez az szóval, ugyanúgy nem megy, mint a 6.3.1-ről 6.3.16-ra.

-
Yuri_1
tag
B&W;doongoo!! Megpróbáltátok már a 6.3.16-ra szervizmenüből felrakni a 6.4.1-et??? Mert ha esetleg úgy menne akkor rápróbálnék.
-
Vitya10314
csendes tag
Amúgy rendes mm-et fel lehet rakni majd betara? Vagy vissza kell menni lolira egy úgy?
-
bandi0000
nagyúr
L04-re megkaptam a teljes MM-et, ti is kaptatok frissítést?
-
fil
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Az új 6.4.1 -el minden más OK ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem anno a smart lock, xperia z-n smartwatch2-vel eléggé bugos volt sajnos.(5.0 alatt)
De a samsung note 3 galaxy gear fit-el se volt a helyzet magaslatán vele. -
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor en meg kivarok. Koszi!
doongoo neked is! -
doongoo
addikt
válasz
fant0mi
üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem és 6.3.1-től nincs benne. Arról nem lehetett feltenni sehogy sem (service menüből sem) a 6.3.16 OTA frissítést. De aztán kijött egy 6.2.1 to 6.3.16, ami felment rendesen, de a 6.3.16-ban sincs már helyi update, azaz a 6.4.1 felrakása is service menüből mehet vagy a patchelt HwUOC-vel
-
Vitya10314
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi

-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Mert a 6.4.1-ben sincs alapbol a helyi frissites lehetosege?
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
OK, akkor én is feltolom a 6-osra. Érdekes, hogy Honor 7-re minden gond nélkül jönnek az OTA frissítések - most toltam épp fel -, így ott nem is gond a helyi frissítés lehetőség hiánya
-
Black&White
addikt
válasz
Vitya10314
üzenetére
B850-ig tudsz menni Beta ágon.Igen, vissza lehet lépni Lollira.Mindkét esetben ugyanazt a Rollbacket kell használni.
-
Vitya10314
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
És ha fel frissítem b823ra simán vissza tudok menni rollbackkel? Lolira? Developer jobb amúgy?
-
HoaryFox
őstag
válasz
Black&White
üzenetére

-
Black&White
addikt
válasz
Vitya10314
üzenetére
Már újra Developeren.Multi-Toolban találsz.
12669 necsak: LINK
12670 elroysk: igen, könnyen lehet, hogy az EU-s Betaból kimaradt.
-
elroysk
tag
válasz
Black&White
üzenetére
nekem ott olyan nincs. lehet hogy azert mert beta? (b805_eu)
-
HoaryFox
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Hol tudom fellelni az említett kollegát? Megérdeklődném nála a dolgot!

-
Vitya10314
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Te most amúgy béta ágon vagy developeren vagy? Esetleg linket tudsz ahol b807 Recoveryt találok?
-
Black&White
addikt
válasz
Vitya10314
üzenetére
De!
Vissza kell tenned a stock Recovery-t, csak értelemszerűen ott nem a 6.3.1-ét, hanem azt, ami alól nem tudsz feljebb lépni (B807 asszem'). -
Vitya10314
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Bétaágnál ez a rész már nem kell igaz? -
6.3.1 Stock Recovery: LINK
bemásolod a MultiTool mappába, ahol az adb.exe is van.
Shift+jobb egér: parancsablak nyitása itt -
elroysk
tag
Android 6.0 MM - hol lehet bekapcsolni a telefon titkositasat??
-
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Helyivel kellett feltenni.Nem kell root, én csak a v4-es TWRP-t használtam, Multi-Toolból.
-Mount menüpontban system-et felcsatolod
-File Managerben bemásoltam a megfelelő HwOUC.app-et a system/app/hwouc mappába
-Anvanced menüpont, Fix permissions
-Reboot előtt NO a rootolásra
-újra fastboot, majd vissza a 6.3.16 stock Recovery
-a következő újraindítás után már van Helyi frissítés -
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Látom, ott is megjött már a 6.4.1
OTA jött vagy helyivel kellett feltenni? Roothoz a recovery megvan már a multitoolban? -
Black&White
addikt
Működik a HwOUC patchelése Developer alatt is, így újra van Helyi Frissítés menüpont.

-
takilevi
csendes tag
Hali! Segítséget szeretnék kérni, egyik napról a másikra (valszeg valami frissítés miatt) bekapcsolódott az autocorrect, pedig én ezt nagyon nem akartam. Google billentyűzet van beállítva nem a Huawei-es. Valaki tud megoldást hogy ezt hol tudom kivenni?
Udv
Taki -
HoaryFox
őstag
Ennyi "hibája" van Honor 6-osom hátlapjának. Lehet ezzel valamit csinálni? Esetleg valaki szakit, aki foglalkozik ilyennel?
Előre is thx!
-
doongoo
addikt
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Koszonom! Ugy tunik mostmar jo! :-)
-
nickedez89
senior tag
válasz
KisSarkany
üzenetére
Nézzétek meg azt hogy:
Beállítások -> Wi-fi -> Menü (jobb alsó sarok) -> Speciális beállitások -> Wi-fi ébrentartása alvó módban -> legyen "mindig" -re állítva!Elsőre ennyi jutott eszembe.

-
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Sziasztok!
A csaladba bekerult egy honor 6. Viszont van vele egy olyan gondunk hogy ha lekapcsolom a kepernyot akkor a wifi is megszakad. Lehet ezt valahol allitani? Vagy ez ilyen?
Koszi! -
ADAM1337
nagyúr
H60-L12-re van MM, illetve root.
Vagy egy szemléltető videó, hogy mi változott benne, vagy fog változni, esetleg bétáról.
Van-e értelme frissítgetni, nekem úgy se dobná fel mert a build.prop-ba turkáltam magyar betűkészlet stb. miatt. -
rhaena
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
köszi!

-
rhaena
csendes tag
Az edigitalban ugye csak L04-eset árulnak? Amikor átveszem, hol tudom megnézni, hogy az-e biztosan? Hova van ráírva? Csomag, teló?
-
tgeri
tag
Üdv!
Valaki pls homályosítson fel: a védett alkalmazást értem, hogy micsoda. Most esett le viszont, hogy az alkalmazásváltó képernyőn az egyes alkalmazásokat lefelé pöccintve megjelenik azoknál egy lakat és hogy ez a két funkció eltér: ha valami lakatolok, attól még nem védett, ha valami védett, attól még nem lakatos.
Nekem úgy tűnik, hogy ez a lakatos dolog csak az alkalmazásváltóban egy apróság: ha 1-2 kivétellel mindig mindent ki szokott lőni az ember (de nem mindent) akkor alapból az alsó felirat "Pöccintsen felfelé az összes alkalmazás befejezéséhez"... funkció nem lenne használható. Ha lelakatolom azt a párat, akkor használható.
Szóval a kérdés, hogy jól látom, hogy ez az "alkalmazás-váltó-lakat" csak az "alkalmazásváltó alulról felfele pöccintős csoportos bezárás" funkcióhoz ad hozzá kivételeket és más szerepe nincs is?
-
lviktor82
újonc
Eladó 1 darab eredeti Honor TouchPlus Smart Screen Protector (tempered glass). Bontatlan csomagolás + ajándék szilikon tok:
[link]Ugyanitt eladó egy fekete garanciás Honor 6 H60-L04. Érdeklődni privátban
-
Vitya10314
csendes tag
Így van köszönet mindekinek

-
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Szívesen de én ilyet nem mondtam. Nem venném a bátorságot arra, hogy valakit is lehülyézzek, pláne, hogy én is a többiektől szerzem a tudást, úgyhogy köszönet nekik

-
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Na akkor !

Rollback a belsőn lévő dload mappába.
Telefon kikapcsol. 3 gomb nyom. Elindul a telefon, települ a rollback (köztes rom).
Amikor kész a telefon bekapcsolt állapotban lesz és ekkor berakod a mostmár üres dload mappába a lolli romot.
Telefon kikapcsol. Ismét 3 gomb nyomvatart. Telepíti a stabil lolli romot. -
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Először rollback 3 gombossal, majd az utolsó stabil lolli szintén 3 gombossal belsőről. Ha van egy jó mentésed simán visszarakod, és élvezed a telefont

-
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Maradj lollin ha rám hallgatsz. Nekem is az van fenn a developer 6.2.1 és tökéletes.
-
Vitya10314
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ehhez hülye vagyok semmit nem értetem abból amit le irtal
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Egyébként tényleg nagy szívás, szerintem ez már szándékos. Nem is értem ami eddig működik, miért kell tönkretenni. Én tényleg kiábrándultam ebből az egészből. Még csak hírt sem találok róla, hogy hogyan orvosolják ezt a baromságot, vagy dobjuk el a telefont??? Gyökerek !!
-
Vitya10314
csendes tag
Vagy jobb vissza menni B535re és nem erőltetni?
-
Black&White
addikt
válasz
Vitya10314
üzenetére
Rollback (B800): belső SD, 3 gombossal.Utána meg search box, jobb felül: B823 bepötyög.
-
Vitya10314
csendes tag
Oooo yess :/ de ez mekkora szar amúgy hogy fent van neten hogy b823ig lehet elvileg frissíteni :/ viszont ugyan úgy tudom a rollback-et mint a frissítés? Hogy dload mappa és 3 gombos? Amúgy 3 gombossal se lehet fel frissíteni a többit rá?
-
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
A következő van: A 6.0-án megszűnt a helyi frissítés lehetősége. Azért mondtam az olvasást, mert az én hibámból tanulhat mindenki. Szóval bízol abban, hogy lesz OTA, bár szerintem nem. Vagy vissza 5.1.1-re és várod az OTA MM -et.

-
Yuri_1
tag
válasz
Vitya10314
üzenetére
Sehogy ! Itt a vége, fuss el véle...
Ezért jó ha az ember előbb olvas és aztán cselekszik. -
Vitya10314
csendes tag
Sziasztok h60-l02re fel tettem b807et működik szépen de fel szeretném frissíteni teljesen b823ig viszont nincs helyi frissítés b807en hogy tovább?
-
plaschil
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hali!
Feltettem az 535-ös ROM-ot, majd visszaállítottam az előzőleg készített biztonsági mentést. Valamiért néhány nem úgy jelenik meg, mint ahogy volt 4.4.2 esetén (FB, Messenger, Play Áruház). [link]
Próbáltam újratelepíteni pl. a FB appot, de ugyanez az ikon jelenik meg (FB at works app ikonja).
Wipe/factory reset megvolt ROM telepítés után. Mi lehet az oka ezeknek?
Még 6-ra nem váltottam... -
rubitomi
csendes tag
Sziasztok,
Mostanság furákat csinál a L04-em. A semmiből tűz forró lesz és természetesen le is merül 0%-ra,
Most 527 van rajta. Mindenféle matek nélkül mehet a hivatalos EU-s 521, ugye? Mert gondoltam ledarálok mindent.Köszi
-
bandigyerek
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy a magyar nincs támogatva...
-
nickedez89
senior tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Na nem azért de a Xiaomi nálam pl. nem játszik itthon!
Megvettem a Note 3-mat a speedshopnál aztán a fejemet verdestem a falba hogy van benne 3db nyelv és ebből kettő "csirkeláb"! Angolra állítva is tele volt kínai karakterekkel a telefon!
Mentem xiaomi fórumra és ott tudtam meg hogy nincs rá normális eu-s rom, főleg hogy zárt a bootloader és egyelőre kinyitni sem nagyon lehet tehát már eleve szívás hegyekkel indul a telefon használata!
Persze mindem megoldható nyilván valahogy ilyen-olyan módszerekkel és kinából berendelve fele annyiért esetleg elviseli az ember, de hogy bemegyek egy "bótba" itthon és ezt kapom hogy még angolul sem tudom normálisan használni az meredek..!Ment is vissza és hoztam helyette a H7-et szépen!

-
Vitya103
tag
B535rol B807 kozben az emui miert all meg 4%-nál ? H60-l02
-
rhaena
csendes tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Az a másik jelöltem, árban tényleg jobb, meg akksiban, de az 1-2 napos üzemidőt nem bánom a H6nál, nem szoktam agyongyötörni őket.
Illetve az még eléggé visszatart, hogy nem igazán van még magyar hálózatra/felhasználóra optimalizálva, legalábbis amennyire én tudom.
-
Throme
veterán
válasz
bandigyerek
üzenetére
Azért ramban és kijekző felbontásban elmarad a redmi 3. Kamerája nem tudom milyen, de a h6-é egész jó.
CPUban is különböznek, csak én nem vágom melyik a jobb.A fém ház szubjektív. A h6 műanyaga nem recseg-ropog.
Akksiban redmi 3 erősebb, de hogy ez mire élég....?
-
-
Vitya103
tag
B535re a b806 megy fel elsőnek utána lépésről lépésre igaz?
-
pistuka25
csendes tag
válasz
rhaena
üzenetére
Páromnak is S4 minije van. Neki az akksi kezd haldoklani. Nekem edigis honor6om van. És 100x jobb, az egyetlen gondom vele h leejtettem a macskaköves úton, és a sarka kicsit megkopott. Sose fagyott, a kamerája tökéletesen megfelel, böngészni, facebookozni navigálni is gond nélkül lehet vele. Nem sikerült még megakasztanom. kb fél éve használom, csak ajánlani tudom

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), de nekem nem talált frissítő fájlt sem a belső, sem a külső sd-n.