Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhaena
csendes tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Igazából nagyon tetszik a teló. Most viszont a teszt videót nézve eszembe jutott, hogy ugye nem szétszedhető, és még a navigációs gombok is szoftveresek, hogy ha esetleg lefagyna a telefon, olyankor mit lehet vele csinálni? Én jó laikusként ezt mindig az aksikivétellel oldottam meg...
-
Vitya103
tag
És jobb a 6 meg az emui 4 mint a loli?
-
rhaena
csendes tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
az jó, mert én is ott szeretném megvenni. igaz már csak fehér változat kapható, ami ellen nagyon ágál a lelkem, de a specifikáció oltárán feláldozom a külsőt

És teljesen hazai piacra van kalibrálva, ugye? Minden ugyanúgy megy benne, mint mondjuk egy random Samsungba, értem ez alatt a Google Play-t és a különböző appokat... (Rootolni nem fogom, annyira extrákra nincs szükségem)
-
rhaena
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek ezzel a telóval, a Samsung Galaxy S4 miniment váltaná.
Viszont sokszor olvastam, hogy szar a Wifi érzékelés benne, rengeteg véleményben hibának rótták fel... Ez mennyire igaz? Mert egyébként tökéletesnek tűnik... -
Vitya103
tag
Valakinek sikerült mar az ota felé frissítés amit át kell nevezni? Update.zip re a nevet? Sajnos nagyon érdekel hogy milyen lehet az android 6 amit így fel lehet tenni de egyszer mar sikerült úgy hogy nem lett jo
-
matador8
csendes tag
Sziasztok!
1, Touchplus fóliát honnan tudok rendelni a telefonhoz? A google nem igazán volt segítségemre...
2, A marshmallow frissítés OTA fog jönni, vagy hasonlóan kell telepíteni, mint a lollipoppot? H60-L04 B521-en vagyok jelenleg.
Előre is köszi!
-
elroysk
tag
Az időjárás widget egy órával kevesebbet mutat, hogy lehet korrigálni? A hely újbóli megadása nem segített.
-
xtibi
tag
válasz
Vitya103
üzenetére
Még csak most sikerült felkergetnem. Egyelőre persze, hogy jobban merül, mert keresem az újdonságot.
Ergo ilyenkor extrában ütögetem, meg nézem a változásokat és azt hiszem mindent újra be kell állítanom. :-)Más. Hogyan tudok visszaállítani Biztonsági mentést, ha a gyári app nem akarja felismerni, pedig ott van a kártyán?
Köszi
-
imiadmin
őstag
Olvastam, hogy B535 alatt jobban merül a teló. Nos, én is tapasztalom... Sajna tényleg merül mint állat...
Van valami megoldás rá?
Már ezt a gyönyörű lépésszámláló app-ot is letiltottam... -
Black&White
addikt
válasz
Aladdin81
üzenetére
Pontosan nem emlékszem, de valami rémlik, hogy 6.1.1-nél már volt másodlagos alkalmazásindítás menüpont.
Jogosultságkezelő/Alkalmazás automatikus indítás és itt legfelül láthatod.
Nézz körül benne.HonorEU twitteren van ma egy bejegyzés, hogy az EU-s H6 MM frissítése Q2-re csúszik.
Végül is, a jövő hét már az...
-
Aladdin81
csendes tag
Az nem tudjátok, mitöl van, hogy pl. az email-applikációkban a levélben található linkekre kattintva nem nyílik meg kapásból a böngésző (Firefox az alapért.), csak az értesítési sávon jelenik meg, hogy 1 lap várakozik, s csak akkor nyílik meg, ha rányomok. Korábban nem volt így, nem tudom, mitől módosult. Köszi. L02_6.1.1 Lollipop
-
DJosef
őstag
Estét Urak!
Bocsánat, hogy itt kérdezem, de a 6 plus topik kihaltabb mint a walking dead.
Jelenleg egy P8-at használok de tervezem, hogy lecserélem egy H6 plus-ra. Pro és kontra évekre lennék kíváncsi.
Játszani sohasem szoktam, fényképezni nem sűrűn. Twitter, WhatsApp, zenehallgatás(google play zene), fórumozás és sok telefonálás teszi ki a napi használatot.
Thx.
-
Dimond G
senior tag

-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem épp témába vág, de azért próba cseresznye!
Tudnátok mondani egy olyan locker app-ot ami viszonylag nem fogyaszt sokat és jobb mint a gyári?
Köszönöm!

-
DJosef
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Itthoni edigitálos.
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Gondolkodok, hogy átnyergelek Honor 6 plus-ra egy P8-ról.
Kérdésem az lenne, hogy mikorra várható a hivatalos 6.0?
Előre is köszönöm!
-
doongoo
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
mármint a prop fájlokat eredetire, különben megakad a frissítés
recoveryt is visszatenni eredetit, különben nem indul el a frissítés
A rootot is el kell távolítani, különben frissítés után bootloop lesz jó eséllyel belőle
A nyitott bootloader maradhat -
svgyula
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szia! Ezekután a "mókolások" után semmilyen frissítést ne tegyél fel úgy, hogy ezeket nem állítod vissza az eredetire!
-
doongoo
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Lockscreen kínait el tudod tünteteni. XDA-n le van írva
Gyári levelezőből a local.prop átírása után el fognak tűnni a kínai karakterek. A gyári zenelejátszóban még lehetnek... -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ááá, már kisujjból kiráztam. Max egy hetes TWRP mentés mindig van zsebben, a recovery szinte már parancsszóra cserélődik.... 😃
-
b.peti93
csendes tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Közben találtam egy ilyen megoldást doongoo nyomán:
[link]Igen, sajnos nekem is maradt pár helyen benne ákom bákom, talán az okosabbak tudnak mondani rá valamit.

-
b.peti93
csendes tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Az a magazine app dolgai, húzd fel a lockscreent, beállítások, előfizetések és kiveszed mindegyiket. Így majd csak egy kép lesz a továbbiakban a lockscreen-en az adott témáé. Én legalábbis így vettem ki.
-
b.peti93
csendes tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Google play service van csak rajta ahogy néztem, tehát a többit neked kell letölteni pl. a beépített HiApp segítségével (Play store, címtár szinkronizálás, google naptár stb.)
-
b.peti93
csendes tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Igen. Bootloader nyitás, root, local.prop. Sok sikert!
Szerk.: Ja és ha ezeket megcsináltad és romot szeretnél cserélni akkor előtte mindent vissza kell állítanod. Unrootolni kell és a local.prop-ot is vissza kell állítanod plusz minden más módosítást ha csinálsz. Local.prop-ról csinálj mentést!
-
b.peti93
csendes tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szia!
Összefoglalóban le van írva. Röviden root + local.prop átírása.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
A kezembe akadt egy L02-es darab.
Tele van kínai szarokkal.
Milyen ROM-ot érdemes felrakni, hogy ne legyen kínai ákombákom mindenfelé ?Köszönöm !

-
Vitya103
tag
Root booster alkalmazásról valakinek véleménye?
-
gotchaaa
csendes tag
Sziasztok!
Pofára esett a telefonom
Csak az üveg lett pókhálós, érintésre még mindig tökéletesen reagál. Ezekkel az ebayes csodákkal vajon ki tudom magamnak cserélni otthon? Egy 625ös lumián már sikerült korábban. -
bullw
tag
Én Locust használok túrázni, de az is lelövi magát. Hiába állítottam be neki mindent. Még a lakat is rajta van, de idővel így is eldobja magát. KK alatt nem volt ilyen gond, LP csinálja sajna...
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem azon kívül, hogy kicsit macerás az adatokat az SD-ről le-rá pakolni és a helyi frissítés hiányzik a "frissítés" menü-ből, nincs vele gondom. A helyi frissítés az a szervizkóddal még mindig lehetséges. Talán majd javítják a tárhely elérést is! Engem az sem érdekelne ha a rendszer összeolvasztaná a saját tárhelyével de ha rádugom a PC-re akkor lássa normálisan mint tárhely a pc.
-
M3oH
addikt
Milyen használni a 6,03,16-ot? Gondolkodom, hogy feldobom, ha nincs rá panasz. Bár a helyi frissítés hiánya kicsit aggaszt. Remélem, csak átmeneti a dolog, mert nekem nem nagyon ugrott fel OTA ez elmúlt pár hónapban.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Detto. 😃
-
Black&White
addikt
válasz
plaschil
üzenetére
Igen, először mehet a B535.Majd utána a 6.0 EMUI4 Beta/B535-B823 mappában található update.zip fájl, helyi frissítéssel.Utóbbit nem csomagolod ki, csak bemásolod a dload mappába.
Ha úgyis lesz biztonsági mentésed, csinálj egy factory reset+wipe cache kombót recoveryből (hang fel+power) a végén.2 főverzió váltásod is lesz, szerintem ajánlott. -
plaschil
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Tehát ha letöltöm őt (H60-L02-L12_EMUI3.1_Android5.1_C00B535.zip) a drive-odból, akkor csak kicsomagolom, felmásolom az SD-re, és biztonsági mentés után helyi frissítés? (H60-L02, B317)
És innen hogyan tovább MM-re?

Gondolom "6.0 Closed Beta" mappa, és onnan melyik ROM? Az is ugyanez a helyi frissítés móka? -
plaschil
aktív tag
válasz
svgyula
üzenetére
Áh értem, köszönöm! Sajnos nekem nem sikerült sehogyan sem megszereznem a bootloader kinyitásához a kódot, úgyhogy 4.4.2-vel tolom.
Más: az mennyire normális, hogy a beállítások menübe ha belépek, és egy pöccintéssel legurulok az aljára, akkor szaggat a gördülés? Meg az összes ilyen "hosszabb" (bár sztem azért annyira nem hosszú) oldalon. Azért vhogy ezt már elvárnám, hogy ne legyen ilyen.

Ma is 7.30 helyett 7.38-kor ébresztett a telefon... Sőt, van hogy akkor kezd el ébreszteni, ha megnyomom rajta valamelyik gombot. A telefont factory reset-tel kaptam meg kb. 3 hónapja.
-
bandi0000
nagyúr
az mitől lehet szerintetek, hogy ha vissza állítom gyári állapotra minden törléssel, akkor az első indításnál nem megy tovább a honor felíratnál, aztán kikapcs bekapcs és jó, béta alatt is ezt csinálta meg most 512 alatt is
-
b.peti93
csendes tag
válasz
imiadmin
üzenetére
Én B317ről váltottam B535-re (3 gombos), nem laggol és az antutuban 51370ért el elsőre. H60-L02
Más: Az imént olvastam hogy néha néha újraindul magától a telefon. Nekem nem indul újra hanem vagy kikapcsol, vagy egyszerűen nem tudom feléleszteni. Csak a power gomb hosszú megnyomásával tudom be/újraindítani. B317-en is csinálta egyszer, illetve B535-ön is szintén egyszer (pár napja van meg a telefon, úgyhogy soknak mondható). Erre tudtok okosat mondani? Először azt hittem hogy az "Érintés-tiltás" funkció zavar be, de ki van kapcsolva. Ja és tiszta telepítés volt, factory reset, wipe cache és utána 3 gombos.
-
imiadmin
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
igen, én is para vagyok.... főleg, ha az oldal tele van tyúklábakkal és semmit sem értek belőle...

épp ezért az XDA-ról töltöttem le ill. ott olvastam utána mielőtt nekiálltam...
nekem csak azért kellett a root, hogy beállítsam a második kártyán a 4G-t... most már akár unroot-olhatom is és törölhetem is az APK-t.
ja, találtam egyszerűbb megoldást a Huawei_Product_ID_Generator.exe helyett:
Your phone product ID (to find this, open the dialler and enter *#*#1357946#*#*)
Kipróbálni nem tudtam, hogy tényleg jó-e (mást generál mint az exe)
-
imiadmin
őstag
Srácok!
Sikerült megrootolni a telót (H60 L12) bootloader nyitása nélkül simán a kingroot apk-val !!!
Igaz nem elsőre, de harmadikra megcsinálta!http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/one-click-root-tool-android-2-x-5-0-t3107461
Egy német fórumon írta valaki, hogy az új 4.8.2-es verzióval megy a lolis Honor 6-on is... kipróbáltam... SIKER!!!

-
Ceree
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Koncentrálj jobban! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
imiadmin
őstag
ja, és az a nyüves bootloader unlock is szívat:

"The Huawei ID used to apply for the unlock code has not been used on the device for more than 14 days."
-
imiadmin
őstag
na, felraktam a B532-re a B535-öt... hát.. laggol mint állat... az antutu (bár tudom, hogy ez nem mindenki szemében mérce de...) 46000-et mért ellenben a B532-vel, ahol 50000 feletti értéket kaptam...
sírok...

-
Ceree
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Max nem írjuk le, de még mindig előfordul. A legutóbb szombaton múlt egy hete... (L12).
De tény, hogy nem gyakori a dolog.
-
svgyula
addikt
válasz
plaschil
üzenetére
Szia! Ha jól emlékszem valamelyik ROM-nál volt hasonló nálam is. Ha jól emlékszem akkor csinálta ha az ébresztőnek kellett a telefont bekapcsolni. De most már úgy időzítem a bekapcsolást, hogy pár percel előbb indul a telefon és csak utána ébreszt. Habár a múltkor korábbra is állítottam és akkor is működött. Elfelejtettem ki-be kapcsolást hozzáállítani.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Volt már valakinek problémája azzal, hogy a telefon nem ébresztett? Nekem már legalább harmadjára fordul elő (a többire nem emlékszem, de ma reggel ultra akku módban volt a telefon, lehet hogy azért nem ébresztett?)
Ha az ultra akku mód nem befolyásolja, akkor mi lehet a gond? Csak azzal javul meg, ha törlöm az ébresztést, és csinálok egy újat.
H60-L02, B317, nem volt mókolva semmi. -
nimba1
aktív tag
Egy kis beszámoló, ugye S7-re váltottam. A rendszer semmivel sem gyorsabb mint a Honor 6. Nagyon kevés beállítási lehetőség van benne. A 4gb ramból kb 700-800mb a szabad. Akku ugyan azt tudja. Akinek nem játékra kell annak még mindig tökéletes a H6. 2 dolgot tudnék kiemelni csak az S7 javára, az újlenyomat olvasó és a kamera. Ami viszont nagyon jó kevés fényű helyeken.
-
Padre85
újonc
válasz
Black&White
üzenetére
Páran azt írják hogy alaplapi probléma lehet. Nekem is furcsa volt hogy ennyien panaszkodnak ilyesmire, de gyanús volt a sok beírás. A bejegyzések pár hetesek.
-
Padre85
újonc
Sziasztok!
Honor 6 L02 vásárlásán gondolkozok és külföldi oldalon olvastam a visszajelzéseknél, hogy automatikusan újraindul a telefon, és nem tudnak vele mit kezdeni. Link: http://www.gsmarena.com/huawei_honor_6-reviews-6461.php
Volt már ilyen tapasztalata valakinek?
Köszi -
Roland78
tag
Sziasztok,
van egy felesleges vadi-új kijelző, akku párosom, ha valakinek esetleg szüksége lenne rá.
(mindkettő Bp-en a "szerviz-ben)
Érdeklődni privát, vagy tel 0hat-20-388-nulla377 -
Aladdin81
csendes tag
Ha valaki tervez rendelni a közeljövőben TouchPlus előlapot Honor 6-ra, legyen szíves szóljon, betársulnék. Azzal használom a telót és eszméletlen jó
, de szeretnék egy db-ot biztonsági tartalékba, ha vmi történne a mostanival. Nagyon köszönöm előre is. -
ADAM1337
nagyúr
Én használok,
2 helyen is bekell állítani elvileg, hogy lekapcsolt kijelzőnél fusson:
1. védett app
2.indítás kezelő
Meg értesítés kezelőbe is érdemes mindent megadni neki.Nekem polar H7-el megy rendesen a telefon, és első ami nem produkál hibát igaz az elején bekell állítani.
De egy bajom van, vízálló tokban nem érzékel a kijelző valamiért pedig kesztyűs mód be van kapcsolva,
Igaz van rajta üveg fólia meg a vizálló tok se hajszálvékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ergo ilyenkor extrában ütögetem, meg nézem a változásokat és azt hiszem mindent újra be kell állítanom. :-)

Csak az üveg lett pókhálós, érintésre még mindig tökéletesen reagál. Ezekkel az ebayes csodákkal vajon ki tudom magamnak cserélni otthon? Egy 625ös lumián már sikerült korábban.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg!

Koncentrálj jobban!