Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én sokat szívtam vele mikor átálltam BETA körre, de megjavult. Aztán már egyik frissítésnél sem volt probléma, most sem. Changelog van? Az MM Devről jössz most, ugye? Mi a különbség dev és beta közt?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Jelezte, feltette. OTA-n, lokalizáció birizga nélkül.

-
svgyula
addikt
válasz
Yuri_1
üzenetére
Szia! Nekem úgy ment fel a frissítés, hogy kicsomagoltam a letöltött állományt a dload (SD)könyvtárba és a szervizmenüből az SD frissítést választottam! Ha csak egy "update.zip" volt a könyvtárban akkor semmit nem csinált. Ki kell csomagolni neki azt az UPDATE.APP állományt. Ha így csináltam simán felmegy! Azt még nem néztem és próbáltam, hogy a "sallangok"
nélkül hibára fut-e
mert nem volt kedvem egy önszívatáshoz. Így is volt egy honor "feliratom" a factory reset után!
Abban reménykedem, hogy talán lesz megint egy összefoglaló "ugrás" vagyis egy teljes javított ROM. Mint ahogy az 5-ös lolinál ha jól emlékszem talán novemberben? -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi
meglátom mi lesz ha nagyon felmérgesít megveszem a OnePlus 3-at
(kicsit előbb legyártják nekem ) -
Black&White
addikt
válasz
Yuri_1
üzenetére
Ezt nem tudom neked megválaszolni, hisz nem vagyok a kínai support embere.
Nem olyan nagy ördöngösség, ha kell segítek neked egy leírással.
doongoo:
-Töltsd le és rakd el a belső tárhelyre valahova:HwOUC.apk
-MultiTool-lal felrakod a v3-as TWRP-t.
-Bootolj TWRP-be.
-Mount menüpontban jelöld be a System partíciót.
-Vissza főmenübe, majd Advanced /File Manager
Itt tallózd be a HwOUC.apk-t majd Copy
Elmész a System/App/HwOUC mappába majd beilleszt.
Már nem emlékszem, de ha kérdi, felülírod.
-Vissza az Advanced menüpontba majd Fix Permission.
-Reboot, majd Root kérdésnél
O
-6.3.1 Stock Recovery: LINK
bemásolod a MultiTool mappába, ahol az adb.exe is van.
Shift+jobb egér: parancsablak nyitása itt.adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices
fastboot flash recovery RECOVERY.IMG
fastboot reboot -
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor, ha jól értem fel kéne tenni egy twrp-t a 6.3.1 alá és abból kéne flashelni ezt a hwuoc.zip-et. Utána meg kéne jelennie a helyi frissítés menüpontnak újra?
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát ez az ! Akkor már csak egy kérdés maradt: Ezt mi a f@szért hagyták ki a menüből??? Komolyan mondom egyre inkább érik az elhatározás, hogy új telefon kell.
-
Black&White
addikt
válasz
Yuri_1
üzenetére
Én szervizmenüből sem tudtam telepíteni, az pedig nem megoldás (sőt, az tilos), hogy kicsomagolod az update.zip-et.
Oda is kell a HwOUC-os megoldás, mert a B807->B809 anélkül szintén nem telepíthető.
TWRP, vagy root kell hozzá, én TWRP-ből oldottam meg.
Így is érdekel még? -
Yuri_1
tag
Hogy lehet a frissítőt egyszerűen megfrissíteni, hogy újra legyen helyi frissítés menüpont? Ugyanaz a problémám mint Gyulának, felraknám a 6.3.16-ot, de nincs helyi frissítés menüm. Találtam az XDA-n HwOUC.zip-et viszont azt meg csak flash-elni lehetne + a szervizmenüből még nem raktam fel semmit nem tudom, hogy felmenne-e a frissités külön is, vagy csak a teljes csomag. Nem akarnék belerondítani a rendszerembe, viszont attól tartok nem fog megjönni OTA.
-
Vitya103
tag
Valaki nem tudja hogy lehet be állítani hogy messengeren a chat ablak ne tűnjön el?
-
Kbali
nagyúr
válasz
darthsmoke
üzenetére
Néha az enyém is játszik ilyesmit... de nem igazán zavar
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Van egy kis gondom a telóval. L04, B521-es verzió, Edigital vásárlás még novemberben.
Nem mókoltam, az elején raktam fel ezt a szoftvert, azóta ez van.
Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy mintha a fényérzékelővel gond lenne, automatára állítva nagyon kevés a fényerő, és lassan világosodik ki, ha éppen kivilágosodik.
Ez hardverhiba? szervizbe kell vinnem?
Üdv,
G. -
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Miben lehet más, mint a developer MM?
-
Black&White
addikt
Ma dobtak ki egy frissítést B811-re is (L02/L12 MM Beta), lehet visszanézek erre az ágra.

-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Nem olvastam végig a topicot, csak feltennék egy gyors kérdést!
Kapott a Honor 6 Android 6.0?
Nem a bétára gondolok, hanem a rendesre!
Ha igen akkor milyen? Tapasztalatok?
Nekem Honor 7-em van!
Köszönöm a válaszokat és azt is ha elnézitek ezt a tájékozatlanságomat is!
-
Liliom9
tag
-
fant0mi
őstag
Már csak az a kérdés, hogy L02-re mikor kapunk developer 6.3.1-et vagy 6.3.16-ot.
-
svgyula
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
De ez nem az én gyüjteményem
ez a DXA gyűjteménye. A rollback is ott van de inkább átlépni akarok mint vissza és onnan előre. Akkor inkább megvárom amíg befejezik a developer fejlesztést 
-
svgyula
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Szia! Most a "legutolsó" jövő heti
vagyis ez: OTA-EMUI 4.0_H60-L02-L12_6.3.1_6.3.16
A kérdés az volt hogy a OTA-EMUI 4.0_H60-L02-L12_B535_B807 re cserélném. Ha jól nézem ez az első egy béta de 6-os verzió. Mármint ebből a sorból.
Mivel a "jövőheti"(legalább is a nevében) frissítés sem hozott semmilyen változást. -
svgyula
addikt
Hát kezd egy kicsit kesze-kusza lenni a frissítés! Legalább is a mostani rendszeren. Tegnap felraktam a következő frissítést innen a 6.6.16 verziót. Mivel nem hozott semmi változást újra raktam tisztán az egészet majd arra a frissítést. Persze mondanom sem kell, hogy az EMUI frissítő-ben nem volt és most sincs "helyi frissítés" menüpont! Ezért a szervizmenüből frissítettem. Az is csak úgy találta meg ha a dload könyvtárba kicsomagoltam a zip tartalmát! Akkor egyből látta simán meg is csinálta DE elsőre a factory reset után csak a feliratig jutott. Úgyhogy még egyszer feltoltam és a recovery-t elfelejtem!(legalább is a gyárit) Miután visszaraktam mindent a fent említett "frissítési hiány" megmaradt. Az SD kommunikáció félig javult meg. A lapos most látja de csak az filekezelőből. Az asztali elindítja a hibakezelőt de nem tud vele mit kezdeni. Ott mindenáron a hisunyit akarja felrakni! Azon is gondolkozom, hogy úgysem lesz erre sokáig frissítés(az "N" már biztosan nem) tehát át kellene térni a "B" sorozatra. Vajon a B535_807(a mellékelt oldalról) mennyire lehet ezzel a mostanival kompatibilis? A developer ágról vajon simán át lehet menni az azonos stabil ágra? Kicsit azért zavaros a számozás is mert a 3.1 EMUI-hoz írja a B535-öt. Viszont az EMUI 4.0 az meg a B535_807
kitalálhatnának már valami egyértelműbb elnevezést is. -
RootRulez
félisten
No, kitöröltem a másik Google fiókot a telefonból, amit egy alkalmazás miatt állítottam be a saját mellé és azóta nem tünedeznek el a névjegyek a telefonkönyvből (kopp-kopp-kopp)
Más: Milyen Micro SD javallott bele? Mi az optimális? Class 10 mehet bele? Illetve egymásnak ellentmondó maximális méreteket találtam, valahol 32 GB-ot írnak, de olvastam 128 GB-ról is...
Üdv: RR
-
Throme
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Szuper! Teszteli a gyártó ezeket a frissítéseket mielőtt kiadja?

Olvasgattam, hogy korábbi frissítéseknél - amik tartalmazták az emui 3.0-t - akkuidő csökkenés és lassulás volt tapasztalható...
Használ itt valaki B370-es verziót?Frissítést követően factory reset-et (3 gombos) érdemes csinálni, vagy a menüben lévő gyári visszaállítást?
Ilyenkor az installált alkalmazásoknak búcsút lehet inteni gondolom...kösz!
-
TS580
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
3.pont: Visszazárás.Sok mindent nem kell tudni róla.Annyit azonban igen, hogy visszazárásra csak egy factory reset (gyári Recovery menüből [Hangerő fel+bekapcsoló gomb])után van lehetőségünk.
Akkor az összefoglalóból idézett részt rosszul értelmeztem? -
TS580
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Mi a helyzet a gyári visszaállítással?
-
TS580
csendes tag
Üdv.
Régebben írtam,hogy H60-L04 MM béta b805 teszt verziót használom és visszaállító csomag nincs eu romra.
Közben visszaállítottam kerülőúton B521 romot (twn recovery root ,stb)
Ami viszont érdekes.
-visszaállítottam az eredeti romot B521
-visszaraktam a stock bootloadert
-OTA-n jött a B805 EMUI 4.0 frissítés
-közben volt min.kétszer gyári visszaállítás
Most néztem,még mindig nyitott a bootloader
Akkor most mi van? -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Azt most meg nem mondom, de az első meglepetésem az volt, hogy az ES sem látta az sd-t, míg rájöttem, hogy nem sd1, hanem storage\3062-xxxx.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Konkrétan én sem formáztam újra a kártyát a 6.0 telepítése után, viszont az biztos, hogy gyakorlatilag MINDEN program áthelyzehető az SD-re. Olyanok is amik amúgy nem támogatják az app2sd-t. Úgyhogy lehet, hogy mégis...

-
Throme
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Ok. Ezeknek akkor nincs semmi nyűgjük, igaz?
-
lacika23
csendes tag
Az Android 6.0 és a EMUI 4.0 nálunk még nem elérhető. Lehetett jelentkezni tesztelőnek és nekem onnan van meg.
-
Throme
veterán
válasz
doongoo
üzenetére
L04
(#12346) antal750: edigital és pár forint híján 88k huf
(#12347) Sundesz : jelenleg a B114 végű verzió van fent és azt írja, hogy EMUI 2.3 (én azt hittem a teló alapból 3.0 ). Egy frissítési lehetőséget feldob az online frissítési opció és ennek a vége B370, ehhez társul az EMUI 3.0 is.
-
Sundesz
addikt
válasz
Throme
üzenetére
Sziasztok!
Hasonló kérdésem lenne nekem is, illetve az OTA-n mikor adja be a frissítést (edigital L04)? Manuálisan nem talált semmit nekem. Én szeretnék mindenképpen frissíteni, az alap L04-es B114-es ROM annyira nem tetszik.
Másik kérdésem lehet hülyén fog hangzani, de az előlapon olyan, mintha nem is üveg lenne, olyan "puhább" tapintatú mondjuk összehasonlítva az Galaxy S4 minivel. Ez valami nagyon vékony Gorilla Glass 3?
Köszi előre is.

-
lacika23
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
-
lacika23
csendes tag
Üdv! Android 6.0-nál hogyan lehet beállítani, hogy a microsd kártyámat adoptable storage-nak használhassam??
-
Vitya103
tag
Valaki tud arra mrg oldást hogy a messenger kis lebegő ikonja meg maradjon a főképernyőn ne tünjön el?
-
Throme
veterán
Sziasztok!
Úgymond beléptem a klubba, és a frissítéssel kapcsolatos kérdésem lenne.
Kizárólag OTA-n keresztül frissítenék, az ott elérhető revíziókra. A teló nincs, és nem is lesz mókolva.
Az a kérdésem, hogy van-e olyan frissítés ami kerülendő, illetve ha felkínál android 5.xx verziójú rendszert, azt érdemes-e felrakni?
Én teljesen jól elvagyok droid 4.4.2-n is, csak ha van érdemi változás/javulás (bár per pillanatban a 2 napos telefonon nem tudom mit lehetne javítani
) , akkor frissítenék.Az összefoglalót átolvastam, abban nincs említve egyetlen kerülendő frissítés, de az sem, hogy mindenképpen frissíteni kell.
Köszönöm!
-
plaschil
aktív tag
Üdv!
Bootloader-t csak ezzel a nyüves kóddal lehet feloldani, ami az összefoglalóban van leírva? Nekem nem generál semmit az oldal. Illetve ezt... The Huawei ID used to apply for the unlock code has not been used on the device for more than 14 days. Mi ez az ID?

-
Kovaratis
senior tag
Nézz körbe a PC-s fontjaid között, azok biztosan mennek. Egyébként marad a próbálkozás. 😃
-
-
svgyula
addikt
válasz
deadelon
üzenetére
A Swype beállításokban válaszd ki a magyar nyelvet és lesz teljes ékezetes billentyű.ide tettem fel éppen tegnap egy képet (#118387) hozzászólás.
Nem kell mókolni ez a "gyári" beépített rendszerben meg lehet találni. -
deadelon
aktív tag
Bocsi tudom nem ide tartozik,de tud valaki ajánlani konkrét font-ot playről ami ismeri a hosszú ű-és ő-t?
-
BE4GLE
aktív tag
Tegnap este működött rendesen a upc-s mobilnet, de ma reggel megint ugyanaz volt. Ledobált folyamatosan. Átraktam a Honorba telenoros sim kártyám. Az tökéletesen működött, szóval délelőtt bementem a UPC-hez. Úgy néz ki, hogy mindkétszer náluk volt zűr. Le is mondtam az előfizetésem még a számhordozás előtt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bits
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni.
több, mint egy éve vagyok edigital-os honor 6 tulajdonos.
1 hete a Viber megadta magát, a háttérben mintha futott volna, de ha elindítottam, akkor lefagyasztotta a telefont, de nem lépett be a Viberbe. Gondoltam nem törlök és rakom fel újra, hanem várok egy frissítést.
Viszont tegnap este lemerült a telefonom és egy kis töltés utáni bekapcsolás után, már nem indult el a telefon, csak egy nagy fehér háttér világít. Ha a háromgombossal elindítom, akkor pedig nem a szokásos menüben találom magam, hanem egy software failed felirattal szemben egy emui-s linkkel, ahol csak kilépni lehet.
Esetleg lenne valakinek valamilyen ötlete?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
RootRulez
üzenetére
1 gmail-ed van ?
Nekem anno a céges email-ből is akart szinkronizálni az volt a bajom.
Az eltünés nekem nem jelentkezett.Más:
Én cserén töröm a fejemet, de ahogy nézem nem nagyon van amire megérné váltani, plusz xperia z óta ez az első telefon ami mindenre megfelel.
Dualsim, jó soc, kamera, kompakt méret 5colhoz képest, az emui meg szerintem istenkirály nem zabálja a ramot, normális ram kezelés van, igaz féléve vagyok honor 6 user.Talán az újdonság varázsa miatt cserélnék de a honor 7 pl visszalépés lenne, dual sim és bővíthetőség egyszerre nem lenne meg.
-
RootRulez
félisten
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nálam olyan szokott lenni, hogy eltűnnek, feltűnnek a névjegyek a telefonkönyvből.

A nálam előforduló jelenség nem egyedi, csak megoldást nem talált még rá senki...

-
eladogeppc
veterán
Srácok megoldottam !
4.4.2-es ROM volt fent, felraktam az itt linkelt B535 5.1-es ROM-ot.
Az helyre rakta a lelkét, most már jó !
Google-szinkron hiba volt, illetve még szerintem összekavarodott a plusz 7 fiók.
Most rendben lett.Köszi mindenkinek.
-
fil
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Fura. Csak segélyhívás+sd rossz? Nem ez az a típus amelyik dual sim ,vagy 1 sim + sd? Nem ott van valami zavar?
-
Black&White
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szerk
-
svgyula
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Biztonsági mentés -> visszaállítás! Én a névjegyzéket és a híváslistát is szoktam menteni
Ilyen esetekre van kitalálva..................
Ja! Volt/van biztonsági mentésed? -
fant0mi
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Felkialtojeles a kartya ikonod jobb fenn.
Vedd ki a microsdt, aztan meg ujra is indithatsz, ugy probald. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Használsz micro SD-t?
-
eladogeppc
veterán
Több baj van !
Ha nincs SIM kártya benne, akkor egyáltalán egyetlen , még akár szinkronizált fiókot sem jelenít meg.
Egyébként egyik alkalmazásban sem jelenik meg semmi.Reboot után egy pillanatra ott van mind a 4000 kapcsolat, majd amikor ki is tudnám választani mit jelenítsen meg, belehal.
Valószínűleg a Google fiók sérülhetett ????
Ez a ROM van rajta: H60-L02V100R001CHNC00B317 4.4.2
Lehet úgy frissíteni, hogy ne vesszen adat ?

-
eduba
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
A külön "partnerek" vagy "kapcsolatok" vagy "címtár" programot indítsd el.
-
Jacques
csendes tag
Rendeltem az Aliexpress-ről egy Nillkin ablakos flip tokot (fekete), de nem jött be. Vadonatúj, csak kipróbálva volt. Ha érdekel valakit az priviben elér....
-
fil
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
A címtár beállításainál mi van beállítva ,melyik névjegyeket jelenítse meg?
A lehetőségek: SIM ,telefon ,google account stb. -
eduba
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Úgy, hogy a címtáradban be van állítva valami szűrés.
Nézz körül a beállításokban. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Hogyan lehet az, hogy a Telefonomnál ha megnyitom a címtárat, akkor az üres ?
A tárcsázónál meg ott vannak azok, akiket hívtam név szerint ???Meg lehet támadni máshonnan is a címtárat ?
4.4.2 van a telefonon, H60-L02
Köszi előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmvilág
- E-book olvasók
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Gitáros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nélkül hibára fut-e
mert nem volt kedvem egy önszívatáshoz. Így is volt egy honor "feliratom" a factory reset után!
Abban reménykedem, hogy talán lesz megint egy összefoglaló "ugrás" vagyis egy teljes javított ROM. Mint ahogy az 5-ös lolinál ha jól emlékszem talán novemberben?
meglátom mi lesz ha nagyon felmérgesít megveszem a OnePlus 3-at

O

vagyis ez: OTA-EMUI 4.0_H60-L02-L12_6.3.1_6.3.16
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ilyen esetekre van kitalálva..................