Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIDEA AMS150-PBW okosventilátor
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Erre a telóra végre fel tudtam tenni az általam kedvelt Dot-matrix stílusú betűtípust mindenféle extra régióváltárs nélkül (ez a Oneplus Nord 4-en nem ment). Még egy jó pont

-
retesz147
addikt
Köszi!
Tehát valszeg mikrofonnal dolgozik.
Esetleg próbáld ki, hogy fülessel telefonálsz, akkor is hallható marad-e a másik fél.
Itt szoktak elvérezi, vagy kocsi kihangosító még esetleg. -
doongoo
addikt
Visszahallgattam pár felvételt. A másik fél halkabb, mint én, de egyértelműen érthető. Azaz ez alapján a True Phone működik.
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
root nem kell hozzá. Még próbálgatom, de rögzíteni rögzít, az biztos, a minőségét még csekkolnom kell.
A hájpolt képből rövid videó készítés AI funkciót amúgy hol találom? -
dlaj
őstag
-
retesz147
addikt
Ahhoz kell root,vagy bármi?
Az amúgy nem a mikrofonon keresztül veszi vissza a hangot?
Mert azokkal anno nem voltam megelégedve.
Köszi! -
doongoo
addikt
Én most ruháztam be egyre kedvezményesen.
Majd a Tru phone caller moddolt telefon appal próbálom rávenni a hívásrögzítésre (más telón az bevált). -
retesz147
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen csoda beszerzésén.
Gyári,beépített hívásrögzítés esetleg van a telóban?
Még nem volt Honorom.
Xiaomiban és Samsungon elő tudtam csalogatni régió okoskodással. Rootot és hasonlókat nem akarok, csak gyári ROM-mal.
Köszönöm! -
DraXoN
addikt
valahol lehet a telefonon belül kényszeríteni a cache tisztítást. de meg nem mondom hol fejből.. (xiaomi redmi note 13 pro-n csináltam úgy 1 éve, "kb univerzális" megoldás volt a legtöbb telefonnal) ...
illetve boot recoveryben is szokott lenni (most megnéztem van, kikapcsolás után bekapcsológomb és felfelé hangerő nyomvatartva, majd logó után elengedve és újra nyomni a bekapcsológombot, ott "clear data"->"clear cache" .. utóbbi xiaomiknál szivatós mert rendszerint kínaiul vannak a menüpontok
)... most gondolkodva, azt hiszek valami keypad kóddal kellett behozni a menüt a tárcsázón át ahol volt egy android szerviz menü.. azt hiszem pont azért kerestem rá még mert a kínai menüpontokon nem igazodtam ki és nem volt se másik telefon se számítógép épp a közelben. de igaz ott nem ilyen gond miatt akartam cachet tisztítani, sok app valamiért nem ment, megnyílt és azon nyomban bezáródott, valami nagyon félrement még a cacheben ott, az ürítés és emiatt dalwik újraépítés megoldotta anno az említett fura hibát)
-
Foose
addikt
simán lehet, hogy a cache-be volt beragadva valami, és az új frissítéssel mivel a cache ürítődik megoldódott a gond is.
talán még android 6.0-nál volt ilyen gondom amit említettél Lenovo K3 Note-al, ott egy dalvik/cache ürítés oldotta meg a gondot (manuálisan a boot menü alol). Addig újraindult indításkor, bár valójában az történt, hogy nem normál módon indult hanem "safe mode"-ban mert nem sikerült rendesen, másodjára meg ilyen "minimal safe mode" módon indult. lehet itt is az volt a 2. indulás eredménye.
És ha most nem jött volna frissítés, ki tudja meddig szívok vele? Mert ugye a dalvic-hoz kell root, amit én már nagyon sok éve nem használok. Nem is tervezem.
-
DraXoN
addikt
simán lehet, hogy a cache-be volt beragadva valami, és az új frissítéssel mivel a cache ürítődik megoldódott a gond is.
talán még android 6.0-nál volt ilyen gondom amit említettél Lenovo K3 Note-al, ott egy dalvik/cache ürítés oldotta meg a gondot (manuálisan a boot menü alol). Addig újraindult indításkor, bár valójában az történt, hogy nem normál módon indult hanem "safe mode"-ban mert nem sikerült rendesen, másodjára meg ilyen "minimal safe mode" módon indult. lehet itt is az volt a 2. indulás eredménye.
-
Foose
addikt
Megjött a 175-ös végű rendszerfrissítés, letöltés és telepítés után ugye újra kell indítani a telefont. Gond nélkül bekapcsolt. Tehát nem alkalmazás okozta a lentebb írt hibát.
-
Foose
addikt
Én nyomnák egy factoryt. Valami olyan van fent ami gondot okoz neki. Nálunk a 13T kellet így resetelni, teljesen random volt hogy mikor engedett telefonálni. Pedig elvileg minden jó volt. Factory után megszűnt a probléma.
Nekem a legutóbbi frissítés előtt nem volt ilyen baja. Nagyjából fél éves, egyenlőre nem szeretném emiatt resetelni. Na majd meglátom pár nap múlva milyen lesz.
-
7Heads Drago
veterán
Én nyomnák egy factoryt. Valami olyan van fent ami gondot okoz neki. Nálunk a 13T kellet így resetelni, teljesen random volt hogy mikor engedett telefonálni. Pedig elvileg minden jó volt. Factory után megszűnt a probléma.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Android 16, legfrissebb szoftver, amikor bekapcsolom a telefont, honor logóig jut, gondolkozik, majd újra indul a telefon,és ezután már bekapcsol.. Mi lehet a gond? Semmi buhera nincs..
-
dlaj
őstag
Na eddig szenvedtem a gmail -al..... Arra jöttem rá hogy hiába állítok be mindent akkor se jön értesítés. Kézi vezérlésen volt az energia managment is. Most viszont a gmailon belül a fiók beállításoknál ki-be kapcsoltam mindent és láss csodát megjavult és jönnek az értesítések. Minden jól volt beállítva, de valamit rosszul érzékelt a szoftver mégis.
Remélem tudtam segíteni másnak is.👍
-
7Heads Drago
veterán
Na eddig szenvedtem a gmail -al..... Arra jöttem rá hogy hiába állítok be mindent akkor se jön értesítés. Kézi vezérlésen volt az energia managment is. Most viszont a gmailon belül a fiók beállításoknál ki-be kapcsoltam mindent és láss csodát megjavult és jönnek az értesítések. Minden jól volt beállítva, de valamit rosszul érzékelt a szoftver mégis.
Remélem tudtam segíteni másnak is. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Valahogy belehet állítani hogy mikor hívnak és csak rezeg a telefon akkor a soundcloud leálljon ?
-
gg72
veterán
Van a telohoz olyan tok ami védi a kamerát is?
-
7Heads Drago
veterán
Nekem se megy a gmail értesítés a telon. Néha valami megjön máskor meg semmi. Nem értem az egészet. Régen ezzel semmi baj se volt.
-
7Heads Drago
veterán
-
drr
őstag
-
7Heads Drago
veterán
-
Zsocy155
őstag
Üdv Fiúk!
Használjátok megelégedéssel! -
Demokatona
tag
Csatlakoztam én is a klubhoz. 1 éves telekomos példánnyal.
Én is csatlakoztam egy Global verzióssal.
-
dlaj
őstag
👍
-
7Heads Drago
veterán
-
TaRka94
senior tag
Amúgy ha nincs vele semmi baj a teloval minek rá az update? Minden kütyüt ezzel gyilkolnak le. Hány olyan cikket lehet olvasni hogy az update elmulasztása végett lehalt a hardver vagy ellopták az adatait? A külsős védelmi megoldások mindig hatékonyabbak mint amit a rendszer ad. Én csak akkor javaslom az updatet ha valami javulni fog tőle várhatóan, vagy olyan hiba van ami valószínűleg szoftveres. Ami rendesen működik azt csak szétbarmolni lehet. Sajnos minden gyártónál az a trend hogy egy idő után lerontják a képeket is amit a telo készít vagy esetleg mást vesznek el a usertől.
Hát ebben is van igazság.
-
Zsocy155
őstag
-
dlaj
őstag
-
7Heads Drago
veterán
Én most egy Poco f5-öt használok és hasonló a problémám. Kijelzi a telo a 4G vagy a 4G+ és semmi net nincs rajta. Most kicseréltem a két sim-et és ugyanaz a hiba. (yettel+telekom)
Esim-en gondolkozom még .... -
7Heads Drago
veterán
Mozgásos betegség enyhítése [link] ez minden Honor telon működő funkció?
-
7Heads Drago
veterán
Amúgy ha nincs vele semmi baj a teloval minek rá az update? Minden kütyüt ezzel gyilkolnak le. Hány olyan cikket lehet olvasni hogy az update elmulasztása végett lehalt a hardver vagy ellopták az adatait? A külsős védelmi megoldások mindig hatékonyabbak mint amit a rendszer ad. Én csak akkor javaslom az updatet ha valami javulni fog tőle várhatóan, vagy olyan hiba van ami valószínűleg szoftveres. Ami rendesen működik azt csak szétbarmolni lehet. Sajnos minden gyártónál az a trend hogy egy idő után lerontják a képeket is amit a telo készít vagy esetleg mást vesznek el a usertől.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy lehet-e olyan widgetet kitenni a névjegyből, hogy megnyomasra tarcsázza is azt a nevjegyet?Szia!
Igen, lehet. Összehúzod a képernyőt, bal alsó kártyák, minialkalmazások, névjegyek. -
Csokissüti
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy lehet-e olyan widgetet kitenni a névjegyből, hogy megnyomasra tarcsázza is azt a nevjegyet? -
Jacques
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már más is azzal, hogy időnként csúnyán recsegni kezd a felső hangszóró? Utána olvastam és volt ahol azt írták, le kell venni a kamerákat takaró üvegfóliát mert az miatt van. Valami hőelvezetést gátol. Levettem és azóta nem jött elő (kb 1 hete). Ez azért érdekes, ilyenről még nem hallottam...
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Honor 400 tulajokat kérdezném ha lennének itt, külön topikot nem találtam...
A feleségemnek van H 400 telója. Minden értesítés megjön rajta szépen, kivétel a Gmail, azt nem tudom életre kelteni. Ha belép az app-ba, akkor látja h van új üzenete. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy megérkezik az email, csak nem jelez neki a Gmail app. Minden más pl. messenger, Viber ok nála.
Nekem Honor 200 Pro van, - régi Huawei, Honor-os vagyok - minden is be van neki állítva. Nálam minden ok ! Ismerem a rendszert szeretem is.
Más Honor 400 tulajoknál van esetleg hasonló jelenség?Nem telefon, hanem a gmail néha szórakozik, főleg ha új telefonra költözöl..
-
eurolac
senior tag
Szia! Igen, ott be van kapcsolva. Egy fiókja van. Le van lakatolva, ki van véve az akku optimalizálásból, indítása kézi nem a rendszer intézi, minden úgy van neki beállítva mint nekem, egy az UI verziónk, a legújabb. 10es.
-
TaRka94
senior tag
Sziasztok! Honor 400 tulajokat kérdezném ha lennének itt, külön topikot nem találtam...
A feleségemnek van H 400 telója. Minden értesítés megjön rajta szépen, kivétel a Gmail, azt nem tudom életre kelteni. Ha belép az app-ba, akkor látja h van új üzenete. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy megérkezik az email, csak nem jelez neki a Gmail app. Minden más pl. messenger, Viber ok nála.
Nekem Honor 200 Pro van, - régi Huawei, Honor-os vagyok - minden is be van neki állítva. Nálam minden ok ! Ismerem a rendszert szeretem is.
Más Honor 400 tulajoknál van esetleg hasonló jelenség?link gmail szinkronizálás be van itt kapcsolva neki?
-
eurolac
senior tag
Más Honor 400 tulajoknál van esetleg hasonló jelenség? -
TaRka94
senior tag
-
ANDROID???
addikt
Nekem úton van a rendelt, határon kívülről érkezik itt nem találtam olyat.
Nem akartam sima 400 oldalút, maradjon meg a kerekített forma.
Jelenleg egy bevált átlátszó van rajta, ami szintén kerekített oldalú erősített sarkos. -
szszabo
csendes tag
-
TaRka94
senior tag
Boldog is maradsz

Én smartdiszkontos tokot használok, meg alis hydrogél fóliát. -
szszabo
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap óta vagyok (egyelőre) boldog tulaj; most épp jó minőségű, bevált tok, illetve fólia típust / beszerzési forrást keresek.
Ha ismertek ilyet, kérlek, osszátok meg velem is!
Köszi! -
ANDROID???
addikt
Lehet sim hiba is, de mostanában volt gond a telekommal..
-
DraXoN
addikt
Biztos a pegazus épül be indításkor épp
... nem tapasztaltam ilyet. Bár én a múlt héten napi 3x-4x újra kellett, hogy indítsam a telefont mert eldobta a mobilnetet.. bár inkább a telekomra gyanakszom (bár állítják nincs hiba) -
Foose
addikt
Sziasztok! KB két napja azt csinálja a telóm hogy amikor bekapcsolom, a honor logónál megáll és újra indul.. Így már bekapcsol. Nektek nincs ilyen jelenség? Droid 16, semmi mókolás nincs.
-
Sn00k
veterán
Honornál nem jellemző ez a húzás..
Nah ez jó hír. Mondjuk pont ma olvastam jön a honor 600 azt mar megvárom mit gurit...
-
killertibi
tag
Kérdésem következő Sima s25 szintet megüti a 400 pro?
Nagyon Samsungos vagyok. De megint ott tartunk alig pár hónapos a telefon a nem hozza azt aksi szinetet amit eddig.
Kamera rendszer stb ezek érdekelnének akik esetleg ugyanígy samsungról váltottak netán meg s25-ről?Én úgy nyilatkozom, hogy volt s23-am (nem a honor 400 pro előtt), páromnak s24 van jelenleg. Semmivel sem jobb telefonok, mint a honor. Sem hardverben, sem sebességben , sem kamerában, semmiben sem jobbak. A szoftveres támogatás lehet hosszabb lesz a samsungnál, de a honor is 5 évet kínál ha jól tudom. Akksiban hatalmas a különbség a honor javára, az s24 1 napot nem bír ki, nekem ilyen gondom nincs. Szerintem egyedül az szólhat a Samsung mellett, ha van szoftveres oldalon olyan dolog, amit csak ők kínálnak és neked arra van szükséged. Egyébként semmiben nem fogsz hátrányt szendedni.
-
jeffreybboy
tag
Kérdésem következő Sima s25 szintet megüti a 400 pro?
Nagyon Samsungos vagyok. De megint ott tartunk alig pár hónapos a telefon a nem hozza azt aksi szinetet amit eddig.
Kamera rendszer stb ezek érdekelnének akik esetleg ugyanígy samsungról váltottak netán meg s25-ről? -
Ferenczi Áko
addikt
-
Sn00k
veterán
Hi all.
Frissítések nem csesztek el a kep minőséget? Regen úgy hallottam jó kepeket készít...
Lehet én is beszerzek egyet de erre az infora előtte kivancsi vagyok -
Ferenczi Áko
addikt
-
Jacques
csendes tag
Szerintem ez úgy működik, hogy alul nyomva tartod a navigációs sávot..
Működik is rendesen, kivéve játék alatt. Ott is megjelenik, de olyankor nem reagál semmire a szürke vonal, hiába nyomom meg.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Most lettem tulajdonosa egy ilyen telefonnak, S22 plus-ról váltottam. Ott volt egy funkció, hogy ha játék közben felfelé húztam az aljáról a kijelzőt, bejött a google segéd és le tudtam fordítani az oldalon a különböző nyelvű szövegeket. Ez itt valamiért nem működik. Ez samsung sajátosság lenne vagy beállítással orvosolható?
Szerintem ez úgy működik, hogy alul nyomva tartod a navigációs sávot..
-
Jacques
csendes tag
Sziasztok! Most lettem tulajdonosa egy ilyen telefonnak, S22 plus-ról váltottam. Ott volt egy funkció, hogy ha játék közben felfelé húztam az aljáról a kijelzőt, bejött a google segéd és le tudtam fordítani az oldalon a különböző nyelvű szövegeket. Ez itt valamiért nem működik. Ez samsung sajátosság lenne vagy beállítással orvosolható?
-
papi77
addikt
-
TaRka94
senior tag
-
papi77
addikt
Létezik,hogy január 1. i biztonsági frissítésnél nincs újabb?
-
TaRka94
senior tag
Nem is tudom...
Részben a leromlott üzemidő miatt szeretném cserélni a mostani telómat.
Az egy napos üzemidő nekem már idegesítő, később az akku romlásával ez csak még rosszabb lesz. 3-4 évente szoktam telefont cserélem cserélni, a vége felé is jó lenne legalább a 1½nap.
De még nem törtem pálcát felette, a többi jó tulajdonság még sokat nyom a latban!🙂Nekem is el van 1.5 - 2 napot. Ha nagyon használom 1 nap.
7-8-9 óra képernyőidő. -
Zsocy155
őstag
Nem is tudom...
Az egy napos üzemidő nekem már idegesítő, később az akku romlásával ez csak még rosszabb lesz. 3-4 évente szoktam telefont cserélem cserélni, a vége felé is jó lenne legalább a 1½nap.
De még nem törtem pálcát felette, a többi jó tulajdonság még sokat nyom a latban!🙂Ha itthon vagyok nem sokat nyomkodom. Akkor ráérek másnap este töltőre tenni. Simán el van másfél-két napot.
-
ANDROID???
addikt
Nekem nincs..
Azt néztem, hogy kinti napsütéses felvételen (elvileg mindent kikapcsoltam) a gyári kamera app, eléggé túltolja a képeket az élesség ellenére, a színek a kontraszt Gcam -el élethűbbé válik. Ez a topik elég kihalt ahhoz, hogy ne a neten keressek, de ott sem találok sokat, azt megtaláltam, hogy másoknak is van ugyanilyn problémájuk: az elmaszatolás, nem olyan természetesek a végeredmények, annak ellenére, hogy a kamera tudja egyébként.
Gcam link -
Ferenczi Áko
addikt
Volna más ötlet a javításra?
Nekem nincs..
-
ANDROID???
addikt
Honornál nem nagyon szoktak Gcamot használni..
Volna más ötlet a javításra?
-
arrrgggh
tag
Nem is tudom...
De még nem törtem pálcát felette, a többi jó tulajdonság még sokat nyom a latban!🙂 -
ANDROID???
addikt
Mitől mossa el a képeket?
-
Joe 89
tag
Én egyszer próbáltam, de nem győzött meg ezen a telón. Jó képeket lő alapból is.
-
Ferenczi Áko
addikt
Akkor újra a fotós kérdé s
Melyik verzió vált be a Gcam-ból?Egyként, ha ki van kapcsolva az AI, de akkor is maszatolás van nem éles képek, akkor HDR szívat?
-
ANDROID???
addikt
Akkor újra a fotós kérdé s
Melyik verzió vált be a Gcam-ból?Egyként, ha ki van kapcsolva az AI, de akkor is maszatolás van nem éles képek, akkor HDR szívat?
-
Zsocy155
őstag
-
DraXoN
addikt
egy 12órás éjszakai műszakot kibír youtube videónézés közben (ép hogy).
De ha nem dolgozom akkor 3-4 de volt már, hogy 5 napot is kibírt (jah .. nem nyomkodom olyankor
... bár munka közben is inkább csak "háttérzaj" mint, hogy a figyelmem legyen rajta) -
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Én is szemezek egy 400 pro-val.
Üzemidővel kapcsolatban, kinek mi a tapasztalata? -
ANDROID???
addikt
-
dlaj
őstag
Merem, nem akarom. Nem magyarázok
Ne utasíts! kérlek 
Majd, ha épp lesz válasz időm, energiám, felteszek néhány képet.
Hagyd, nem érdekel. Ez nem utasítás volt!
-
ANDROID???
addikt
-
dlaj
őstag
Majd fel fogok tenni, tegyél fel bátran a párod motorolájával összehasonlítva néhány képet!

Nem mered felrakni? 😁 Akkor ne magyarázz!
-
ANDROID???
addikt
Majd fel fogok tenni, tegyél fel bátran a párod motorolájával összehasonlítva néhány képet!

-
dlaj
őstag
A jobban elad egy terméket..................
Sok a veréb, Az ÉJÁJ az ISTEN!!!!!!!!
Tehát, egéssségére aki ezt szereti!
-------------Rühellem, ha a gyerekem (gondolom neked még nincs) nem úgy néz ki a képeken ahogy a valóságban.
SZÓVAL, az a ""szutyok"" (szándékos a két idézőjel), motorola megeszi a HÚDEkirály Honort, szerintem az egy vicc! Jelenesetben egy 2022-es Motorola , ami megeszi oda vissza és megrágja és kiköpi!
Tudnék itt "felébresztő" példát említeni. !
Tegyél ide lszi néhány összehasonlító képet Motorola VS Honor!
Köszönjük előre is!
Ja, és milyen Motorola? A páromnak is az van, szeretném én is összehasonlítani a Honor 400 Pro-t az övével. -
ANDROID???
addikt
Nem igazán foglalkozom azzal mennyire nyúl egy telefon a képbe ... úgy 2018 óta minden telefon belenyúl (kisebb nagyobb mértékben AI-al), így tudnak jobb képet csinálni.
Manapság ha normális, belenyúlás nélküli képet akarunk el kell felejteni a telefont és marad a rendes kézi kamera ...El tudom képzelni, hogy itt is az a beállítás inkább csak csökkenti az AI "újraépítés" szintjét. De a szín, az élek attól még átmennek egy algoritmuson.. Sokan mindig lehúzták a sony telefonjainak a kameráit... elvileg pont azért voltak mindig gyengébbek mert nem használtak annyi AI-t a képeikben (kár azokért a telefonokért... mindig szerettem a sony telefonjaimat)
Más kérdés mely márka mennyire tolja el a szaturációt, és élek élességét (most nagyon leegyszerűsítve). Nekem ez a tapasztalatom a legtöbb túlszaturál (mert az népszerűbb ha a színek kiugranak... nem a reális az ami jobban elad egy-egy terméket).
A jobban elad egy terméket..................
Sok a veréb, Az ÉJÁJ az ISTEN!!!!!!!!
Tehát, egéssségére aki ezt szereti!
-------------Rühellem, ha a gyerekem (gondolom neked még nincs) nem úgy néz ki a képeken ahogy a valóságban.
SZÓVAL, az a ""szutyok"" (szándékos a két idézőjel), motorola megeszi a HÚDEkirály Honort, szerintem az egy vicc! Jelenesetben egy 2022-es Motorola , ami megeszi oda vissza és megrágja és kiköpi!
Tudnék itt "felébresztő" példát említeni. !
-
DraXoN
addikt
VAN! olyan alkalmazás, ami a valósághoz közelebb álló fotókat készít!
Köszönöm a hatalmas segítő hozzászólásokat (kivétel DraXoN). 
Amennyiben segítségre van szükséged ezzel kapcsolatba, keress bátran! (Ja nagyon Bátran, vagy annyira leszek segítőkész amennyire azt megkaptam, vagy nem
)Nem igazán foglalkozom azzal mennyire nyúl egy telefon a képbe ... úgy 2018 óta minden telefon belenyúl (kisebb nagyobb mértékben AI-al), így tudnak jobb képet csinálni.
Manapság ha normális, belenyúlás nélküli képet akarunk el kell felejteni a telefont és marad a rendes kézi kamera ...El tudom képzelni, hogy itt is az a beállítás inkább csak csökkenti az AI "újraépítés" szintjét. De a szín, az élek attól még átmennek egy algoritmuson.. Sokan mindig lehúzták a sony telefonjainak a kameráit... elvileg pont azért voltak mindig gyengébbek mert nem használtak annyi AI-t a képeikben (kár azokért a telefonokért... mindig szerettem a sony telefonjaimat)
Más kérdés mely márka mennyire tolja el a szaturációt, és élek élességét (most nagyon leegyszerűsítve). Nekem ez a tapasztalatom a legtöbb túlszaturál (mert az népszerűbb ha a színek kiugranak... nem a reális az ami jobban elad egy-egy terméket).
-
ANDROID???
addikt
VAN! olyan alkalmazás, ami a valósághoz közelebb álló fotókat készít!
Köszönöm a hatalmas segítő hozzászólásokat (kivétel DraXoN). 
Amennyiben segítségre van szükséged ezzel kapcsolatba, keress bátran! (Ja nagyon Bátran, vagy annyira leszek segítőkész amennyire azt megkaptam, vagy nem
) -
ANDROID???
addikt
-
DraXoN
addikt
Sziasztok! Fotók terén az AI ki lehet kapcsolni, vagy erre csak úgy lehet sort keríteni, ha külső alkalmazást telepítek és így egy külső kamera alkalmazással készítek képeket?
Esetleg van bevált, pl. LMC?
Igen, ki lehet kapcsolni az AI-t. A kamera beállítások között kell keresni "AI-kamera".
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok! Fotók terén az AI ki lehet kapcsolni, vagy erre csak úgy lehet sort keríteni, ha külső alkalmazást telepítek és így egy külső kamera alkalmazással készítek képeket?
-
ANDROID???
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Projektor topic
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- G.Skill Ares F3-1600C9D-8GAB 8 GB (2x4 GB) DDR3-1600 MHz KIT memória
- Fehér Gamer PC Ryzen 5 5500 / RTX 2060 Super 8GB / 16GB 3600MHz / 512GB NVMe / Új Ház
- XBOX Series X 1tb Robot White - 3 év garancia
- Nagy Nintendo Switch csomag (2 Pokémon játék+Zelda+Animal Crossing
- HP ProBook 430 G5 / 13,3" FHD / i5-8250U/ 8GB DDR4 / 256GB SSD / W11
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U 16GB 512GB FHD+ IPS 1 év teljeskörű garancia
- Új Dobozos MSI Prestige A16 AI+ Fotós, Videós Laptop -40% Ryzen AI 9 365 32/1TB Radeon 880 QHD+165Hz
- Eladó Asus Prime RTX5080 16GB / 24 hó gyártói jótállás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD

)