- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
válasz
zsirfecske #22 üzenetére
Antutu 6000 pont 110ezer forintért? Vicc hogy valaki veszi. Csak a kevlár nélkül egy picit (antutuban egyáltalán nem)erösebb grand x in-t kapsz. Avagy a zárójelben írtak nem is pontosak: a grand x in-nek 6700 pontja van. Jólvan, a többinél jobb, mint a zte, de az betudható a 2ghz-n hajtásnak(más verzió a proci, de valószínüleg az elsö fajta overclockolt változata, a teljesítményt nézve.+az x86-arm kompatibilitási problémák.
Vicces vagy.
-
blade zte
őstag
1. Nem is fog jönni soha sem, ahogy a tegra 3-as zte u950 sem jött, ami 230 dolcsi.
2. Én speciel ilyen ajánlat melett rá sem néznék egy olyan gagyi lassú, és ezért túlárazott készülékre. Egy kevlár miatt? Pff.
3. Ha a razr i drágább, akkor a jövöben is az marad. Úgy mondod, mintha ez 2 év múlva is annyi maradna.Nekem az elejét egy HTC telefon megirigyelhetné, hátuljával sincs nagy bajom. Kamerában mi a fene rossz van? Ezt a fehér színt szerintem picit a nöknek szánják inkább. Feketében jobban néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest