Hirdetés
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- [Re:] Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Helium Hotspot
- Yettel topik
- Prohardver topik figyelő Android alkalmazás
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglepődtem azon hogy a Xiaomi benne van a top ötben , de akkor látom hogy 19-20 év grafikon van feltüntetve .
Amit műveltek az android one vonallal és a felhasználókkal remélem soha nem nyúlnak hozzá.
, ígéret ide vagy oda.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
gliskard
senior tag
kicsit PR cikk hangzása van a leírtaknak, ettől függetlenül érdekes, hogy elvileg szemmel látható az a tábor akinek a választását befolyásolja a támogatás (mezei, nem teki vásárló esetében én pont az ellenkezőjére fogadtam volna)
-
batai15
félisten
Hát eddigi gyártók hulladék Android onejai nem éppen hozták ezt. Főleg kedves sájomi, de a Nokia sem brillírozott.
Ettől függetlenül jó lenne ha egy normális Android one mobilokat készítő gyártó, vevő lennék rá ."A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
janeszgol
nagyúr
Ha bankolnék mobilon, akkor csak és kizárólag hazai forgalmazású HMD, LG, Samsung, Sony jöhetne szóba nálam.
A HMD-nek nem mindig sikerül ez a One project, de a legtöbbször azért igen. Sajnálnám, ha kikerülne a HMD Android One Nokia kínálata a piacról. -
Eversmann
aktív tag
Jöhetnének már új darabok is
Life is better with a Titan
-
ddaydome
aktív tag
Sziasztok!
Nekem ugyanolyan telefon kell, mint a Nokia 6.1 csak 4 kamerával, 128 gb gyors háttértárral és 6 gb rammal. A noccs jobban idegesít, mint sem hasznos.
Van Nokia 6.1-sem és Xiaomi Redmi Note 9 prom is. Ezért írom ezt. Sokkal jobban be jön a tiszta droid. Ja és a 6.1-s nokián februári biztonsági frissítés van android 10-el, ami beszarás.Az üzenetet a kínai telefonomról írtam.....
-
vakablak93
senior tag
Hát annyi szent hogy a frissítéseket batartják, röhejes is, hogy a régi Nokia 7Plus-om 2 nappal hamarabb kapja meg a havi biztonsági frissítést mint a pixelem, de nem is ez volt a gond velük, hanem hogy kb azóta egy értelmes ajánlatuk sem volt...Mindig elszúrják....
Pedig azután a teló után komolyan reménykedtem....Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
Még van Nokia?
HARLEY-DAVIDSON Seventy two XL 1200 V
-
-
joey04
titán
Erre van kapacitás a hmd-nél, hogy pr blogot kérjenek, de értelmes készülékeket bezzeg nem fejlesztenek...
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Bgisi
újonc
Szerintem is ez egy PR cikk. Nekem Nokia 7.1 telóm van, alapvetően meg vagyok vele elégedve, de azért van 1-2 bibi, pl esetenként a chrome nagyobb weboldalnál kifagy, illetve a YT randomszerűen újraindítja a telefont.
-
sos456
senior tag
Nekem 8.1-em van, és egyelőre nem is tervezem cserélni, talán tárhelyben lehetne több. Néha a böngésző pillanatokra nálam is lefagy, de egy jó ideje nem is emlékszem mikor tette utoljára. Kamerája OIS-es, ezért is vettem meg, napi használatra teljesen megfelelő. Volt egy Iphone SE2020-am az szoftverben, támogatásban jobb, fluidabb a működése, viszont nincs az almánál 2 fizikai kártyás készülék.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
-
mad823
senior tag
válasz
vakablak93 #7 üzenetére
Hányszor volt eddig töltőcsati cseréd?
-
RetepNyaraB
veterán
Bocsi PH! (és Bone) de ez a cikk ilyen múltú _független_ hardver portálon minimum kérdőjeles...
Ha még a HMD egy igazi remekbeszabott bestbuy gyártó lenne legalább, de ugye nem az, elég a saját tesztjeiteket elolvasni.
Kár az irányért szerintem"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HMD Global és a Google célkitűzése egybecseng: a többéves frissítési garanciás Android One telefonok letisztult rendszert és hosszútávú szoftvertámogatást kínálnak.
- [Re:] A kriptopiac beszakadása után csökkentené rendeléseit az AMD és az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- Medence topik
- Toyota topik
- PlayStation 4
- Hobby elektronika
- [Re:] [Lenry:] Új autót vennék
- Óra topik
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bányászgép 2 év garanciával 276-283 mhs
- Reolink RLC-510WA IP kamera - Dobozos, új állapotú
- Reolink RLC-410 PoE IP kamera - Dobozos, új állapotú
- RLK8-800B4 4K Ultra HD Security System with Smart Detection
- Üzleti Lenovo Thinkpad, Yoga, X1 carbon, X1 yoga Dell Latitude HP Elitebook Toshiba Portege Tecra
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Tata
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest