Hirdetés
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Poco X3 NFC - minden, ami kell
- [Re:] Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- [Re:] Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
Hozzászólok Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Hmm tetszik! De! Sajnos a a hideg nem a barátja ezeknek a technológiáknak, a fold és a flip is küszködik hibákkal. Persze tv esetében a szoba melege garantálja a hibátlan működést. Viszont ha ezt megoldják, akkor nem rossz koncepció.
Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...
-
Legendd
senior tag
Ebben már több rációt látok a mindennapokra, de tény, mint minden ilyen technológiának, még kell pár év, hogy kiforrjon. 2025-ben már azért más lesz a világ és más mobilok közül lehet választani.
Alea iacta est!
-
Silεncε
őstag
Valakinek biztos jó lesz ez is, én maradnék a megszokott telefonformánál, nem akarom se hajtogatni se huzogatni, köszönöm.
Fear is freedom! Subjugation is liberation! Contradiction is truth! Those are the facts of this world! And you will all surrender to them, you pigs in human clothing! - Kiryūin Satsuki
-
mjani1172
addikt
Az hogy nem sok értelme van egy dolog. Viszont sérülékenynek látszik, és jó drágának.
Meg lesz az a réteg akinek erre van szüksége.
A Fold 2-t is előbb láttam egy primitív pár kezében, mint ahogy itt a MA-n.[ Szerkesztve ]
-
francz'70
tag
Ez a megoldás jobban bejön mint az origamis vonal, nagyon tetszetős!
Mondjuk azért jóval sérülékenyebb több ponton is a hajlíthatóhoz képest. A kijelző védelem alapból bukott + szerencsésebb lenne ha két írányba működne (rövidebb kinyúlás) a stabilítás miatt, a motor meg plusz egy hibaforrás.
De jó lesz ez, csak idő kell neki míg kiforrja magát. -
mjani1172
addikt
Próbáltam több videót keresni róla, de amit eddig láttam, egyik sem tűnik valódibbnak mint egy fénykard.
Nem tűnik meggyőzőnek.[ Szerkesztve ]
-
gproject
aktív tag
Nekem ez olyan(fake), mintha a video ra lenne vagva a telefonra. Majd kesobb megnezem laptoprol is, hatha a telefon csapja be a szemem
Huawei Mate 20, Acer 15 Chrombook, Acer 14 Chromebook, Nvidia Shield TV, Xbox One S(g4BorG lvl1 noob)
-
atike
nagyúr
Érdekes ha igaz....
-
Cattle_Decap
tag
Na így meg talán lehet 16:9-es telefonom. Csak ne legyen lukas.
-
a legtöbb hajlítható kijelzős mobilon észrevehető csuklópontos hajlat itt nem lesz észrevehető, hiszen aránylag nagy ívben, a készülékház teljes vastagságát kihasználva fordul ki a vékony panel.
Na ez örömteli, de ez csak 1 hibát javít ki, meg ebből sem most lesz használható darab.
-
Azért ez már innovatív, LG egyre különlegesebb termékekkel rukkol elő, mint Wing is.
Végén még visszatér?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,IPhone SE 2020,Android One R.I.P
-
Legendd
senior tag
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Csak egyszer kell jól eltalálni a terméket és a vásárlók ízlését. Az LG-nek még mindig van neve azért a piacon.
Alea iacta est!
-
-
Azért ez elég flegma, tetszik.
Ha kellő fogadtatásban részesül az ötlet és nem kopik el, pár év múlva kiforr, simán látom magam előtt daily use-ként.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star
-
Legendd
senior tag
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Inkább a G2 és a G4. A G3 pont nem a jó hírnevet hozta meg
Alea iacta est!
-
-
Egyszer kívántam meg LG telefont az életemben, még az első, slider kialakítású Chcolate szériát, de ez megint egy jó koncepció, ígéretes lehet a jövőre nézve.
[ Szerkesztve ]
Azt kapod, amit adsz.
-
Joachim21
senior tag
Nagyon tetszik, ez ezerszer jobb megoldásnak tűnik mint az összecsukható koncepció. Kíváncsi leszek a képernyőfólia mennyire lesz sérülékeny, ez lehet a gyengéje az első szériáknak majd.
Note10+ Snapdragon
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A CES kapcsán tartott online sajtótájékoztatón megmutatták legújabb, különleges kialakítású mobiljukat.
- ULTRAGYORS Acer Predator XB253QGX/ 5évGAR---- IPS--240hz--0,5ms--1080p--Nvidia G-Sync---Monitor!!!
- Sérült dobozos, új, bontatlan, független Xiaomi telefonok számlával, garanciával!
- Új HP 255 G7 Multimédiás Netezős Laptop 15,6” -25% AMD A4-9125 4Gb 256GB SSD FULLHD LED MATT
- Nagykijelzős Acer /Intel Core i5-3210 / 4gb ram / 128gb ssd / Nvidia 2gb dedikált/win10 - Windows
- UrbanGlide Bike 140
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest