- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
bigmasterg #30 üzenetére
ahaa, tehát az ég világon semmi értelme
Alapvetően ha egérrel játszok egy FPS játékot akkor kb ég és föld, na de hogy görgetés
-
Celithrandi
addikt
válasz
elfelejtette #27 üzenetére
sajnos nagyon úgy néz ki, hogy továbbra sincs a piacon olyan telefonon ami nekünk jó lenne, pedig ketten is vagyunk rá, vagy vennék magamnak és asszony megkapná a pixel3-amat vagy vennék neki, de egyikünk se akar 6,5-ös telefont és mindkét esetben gond a wireless töltés hiánya
A gyengébb kamerát és kevesebb ramot még valahogy le is nyelném. Ami még furcsa nekem, hogy többen is írták hogy kár hogy nem 90hz a kijelző, de nem igazán tudom hova tenni azt, hogy egy telefonnál milyen előnyt jelentene a 90hz.
-
Celithrandi
addikt
válasz
elfelejtette #12 üzenetére
200ért nem lenne vészes amikor a sima 6 215ért megvehető és lényegesen jobb telefon?
-
Celithrandi
addikt
igen, de a 4a nál az volt a lényeg, hogy a 4-essel megegyező kamera és gyengébb vas. Itt pedig nem azonos a kamera. Igazából nem is értem miért 4a a megjelölése, semmi köze nincs a 4 hez. Mikor megláttam nagyon megörültem, hogy végre egy kicsit kisebb pixel, de amikor megláttam hogy más a kamera és nincs wireless töltés akkor már el is ment a kedvem. Így 2022 ben a wireless töltés egy 180ezres telefonnál már lehetne alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest