- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
cskamacska #21 üzenetére
A forged alliance-et nem kell eladnod, azert a jatekert a mai napig meg vagyok veszve, imadom.
Ugyan mas stilus, de vegyuk meg melle az Imperium Galactica 2-t es vegem van, ha van kivel jatszani, par napra elbucsuzok a csaladtol.Asszony legnagyobb szerencsejere (meg gondolom az enyemre is) viszont ma mar nincs kivel jatszani. Sajnos olyan oreg roka vagyok, aki meg a lan-partyk bajan nott fel, egyszeruen siman online nem ugyan az az elmeny, mint egy szobaban negyen, sorozgetve jatszani.
Epp ezert mar nem is nagyon szoktam jatszani, illetve ezert is lett belolem konzolgamer. Rocket league-el elvagyok mint a befott es kesz. -
opr
nagyúr
Megneztem, IGN 8.1, szoval enyhen szolva nem tunik fos jateknak...
Vagy ez megint egy ilyen tipikus, hogy ha a jatek nem tamogatja az uj technologiakat, akkor "boooo, fostaliga, mikor lesz mar dx1000", ha meg tamogat mindent, akkor meg "boooo, techdemo, nem is jatek, fos ez a fos mert fos!" jellegu dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest