- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ha pedig netán lassan kezd de 3 hónap múlva begyorsul addigra már elföldelték"
Ezt kéne elkerülni. A fejlesztők helyében csak akkor tenném elérhetővé a Vulkant, ha 2-3%-nál nincs nagyobb lemaradása, mert másként savazni fogják szerintem is.
Bár az is lehet, a fejlesztőket nem érdekli, ha a Vulkan szenved egy kis arcvesztést, rájuk kéne keresnem... -ha az M$ támogatja őket, megértem a (túl) korai támogatást.
-
"nem szabad elfelejteni, hogy a DirectX 12-re már igen kiforrott a kód, míg a Vulkan módról ez még nem lesz elmondható a megjelenés pillanatában"
Szóval Vulkannal lassabb lesz -minimum kezdetben. Pedig rá fognak ugrani millióan a két explicit api összehasonlítására, és ezek szerint majd a DX12 lesz a jó, a gyors, a Vulkan meg a szarrá alázott. Remélem, nem lesz nagy a veresége, 2-3% hátrány még talán senki számára nem minősülne csúfos kudarcnak, de ha 8-10% is lesz, az már árthat a Vulkan hírnevének!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest