- Prohardver topik figyelő Android alkalmazás
- Yettel topik
- [Re:] Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- [Re:] Realme GT Master Edition - mestermunka
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] [Lalikiraly:] Kivel, milyen baleset történt, ami vicces (Más számára)
- [Re:] [MasterDeeJay:] AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- [Re:] [Algieba:] Pénteki fotók tükörreflexessel
- [Re:] NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- [Re:] [Somatom:] Múlt vasárnapi fotók, Note 9 -cel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Ez remek hír, várjuk sok szeretettel.
Az első része nagyon jól sikerült. Pont a napokban játszottam vele újra.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
gabor7th
addikt
Mostmár minden második Jedi túléli Order 66-t...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
L3zl13
nagyúr
Eleve elég nevetséges elképzelés volt szerintem, hogy több tízezer jedi közül majd mindegyiket sikerüljön hézköznapi (nem force user) embereknek meglepnie és legyilkolnia.
A cikkhez: A játék stílusa (souls like, csak lightosabban) nem igazán tartozik a kedvenceim közé, és ha már Star Wars univerzum, akkor szivesebben láttam volna kevésbé kihalt helyszíneket és több NPC-t, akik nem ellenfelek vagy csak díszletek, de azért végül elég jól elszórakoztam az első résszel, úgyhogy kíváncsi leszek a folytatásra.
Aki hülye, haljon meg!
-
Magoold
veterán
Lesz abból 2024 is!
Ma már minden csúszik.
Első rész után én nagyon várom a folytatást!
Nem veszek semmit! Kérlek ne hívj és ne szemeteld tele a postaládámat!
-
A térképen dolgozzanak többet, mint legutóbb, pls.
Engem az se érdekel, ha ugyanúgy fog kinézni a játék és ugyanolyan szarul fut majd, de a térkép legyen használható.
You know, calling you an asshole is an insult to assholes.
-
Daelion
senior tag
Pár hónapja vittem én is végig az első részt, nem mondanám hogy szarul futott volna.
R5 1600x/GTX 1070 2560x1080 Ultrawide monitoron ~max grafon szinte mindig megvolt a 60+ fps ami ide bőven elég sehol sem okozott gondot a játékmenetbe.
Térkép mondjuk ja kicsit körülményes volt pár helyen.Nekem pont, hogy bejött a combat úgy ahogy volt, sőt a fénykard vs fénykard kifejezetten jó volt szerintem.
Nem szeretem alapjáraton a Dark Souls játékokat de ez a lazább verziója még élvezhető volt Jedi Knight fokozaton. 'Master nekem már idegesítő volt néha azt inkább lejjebb raktam'[ Szerkesztve ]
-
-
BoneDragon
addikt
Obi-wan, most meg ez... Hát el vagyunk kényeztetve. Elég várós.
-
Eversmann
aktív tag
Remélem már Unreal 5 engine-el jön
Life is better with a Titan
-
tibaimp
veterán
válasz
BoneDragon #10 üzenetére
+ még az Andor és az Ahsoka sorozatok is, Andor még bőven idén.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Montanaxy
tag
Most kezdtem el a Fallen Ordert. Istenien sikerült játék. SW franchiseon belül is kiemelkedik és azon kívül is.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Felesbandi #15 üzenetére
Elég nehéz volt eligazodni rajta az tény. Főleg a vége felé, mikor próbáltam levadászni az összes ládát, force echot stb.
És a legrosszabb, hogy2 perccel miután elindítottam a végső küldit, ahonnan már nincs visszatérés jöttem rá, hogy bár minden bolygóm 100% -os volt, egy kódex bejegyzés kimaradt és már nem tudtam visszamenni érte.Aki hülye, haljon meg!
-
Új hozzászólás Aktív témák
gp A jövőre érkező folytatás kizárólag PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik.
- Milyen autót vegyek?
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Prohardver topik figyelő Android alkalmazás
- Windows 10
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- [Re:] Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS DUAL GTX 1660 Super ASUS DUAL-GTX1660S-O6G-EVO videokártya eladó több darab GARANCIA!
- UPDATE 06.25. - i3 - i5 - i7 - Xeon processzorok - S1150 - 6 hónap garancia - több darab
- Windows 11 kompatibilis HP ELITEBOOK 830 G5 Intel Core I5 8. generáció 8GB DDR4,256Gb SSD laptop
- Lenovo ThinkCentre M800 SFF - 6. gen. gépalap - félkonfig - bővítési lehetőségek - több darab
- ÚJ! ASUS PRIME H570-PLUS
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Tata