Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Tudja valaki hogy kb az eladott példányok hány százaléka gyulladt ki ?
Mert szerintem még a 0.01% sincs meg.(#435) somogyib Hát persze hogy ez egy baromság....
-
Joe.36
addikt
TECH2
A legfrissebb kínai források szerint a következő Galaxy S zászlóshajó két változatban kerül majd bemutatásra. Az egyik változat egy 5,1 hüvelykes QHD (2560 x 1440 pixel) felbontású Super AMOLED kijelzővel, míg a másik verzió egy szintén Super AMOLED 5,5 hüvelykes 4K (3840 x 2160 pixel) felbontású megjelenítővel lesz ellátva. Továbbá a nagyobb modell dupla hátlapi kamerával is fel lesz szerelve.
További értesülések szerint a Galaxy S8 régiótól függően vagy egy 10 nanométeres csíkszélességű Snapdragon 830 processzorral, vagy pedig egy Samsung Exynos 8895 processzorral kerül majd a boltok polcaira. Valamint a dél-koreai gyártó lecseréli az S Voice névre hallgató személyi asszisztensét is a Viv Labs startup Al nevű asszisztensére. Egyébként a Viv Labs megalkotói hozták létre az iPhone-okban használt Siri személyi asszisztenst is, legalábbis volt benne szerepük. Kíváncsian várjuk, milyen további újításokkal próbálja visszacsalogatni vevőit a Samsung a Galaxy Note7 csúfos bukása után.
Szerintem megy minden tovább, biztos nem fognak belebukni...
-
Joe.36
addikt
válasz
Parallaxis #399 üzenetére
Az S7 edge meg is hozta nekik a javulás, az nagyon jól sikerült, kár a Note 7 ért, mert ha nem lenne ez a hatalmas hiba, az is nagy siker lett volna.
-
Joe.36
addikt
válasz
szucszoli89 #191 üzenetére
Én is így gondoltam nagyon sokáig, de az S7E az nemigazán egy eltömegesedett tucattermék. Note 7 meg szerintem nagyon kár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! A Samsung leállt a Note7 gyártásával
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest