- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatoth79
tag
Most komolyan ebbe menjek bele????
Néhányat leírok azért amik számomra nagyon is fontosak ésbiztos van alternatív app de akkor is:
1.nem tudom használni háttértárként,sokszor mentek gépről csak adatokat a teló memóriájába kábellel
2.gyári fényképezővel nem tudok 16:9 képarányban fotózni
3.Sötétben lámpafénynél magasan veri a samsung(de ez csak nekem fontos gyerek van a családban)
4.nyílt wifi hálózat(tudom nem biztonságos,de én biztonságosan használom azt is hidd el)
5.Sokszor kapok videót zenét viberen(avi,mkv,stb nem tudom simán megnyitni csak kínlódva)
6.Blouetoothon nem tudok adatokat átküldeni!
7.NFC (vettem egy jó kis hifit és almások biztos nem tudják,de elég hozzáérintenem a telót és indul a zene,nem párosítgatok stb,hanem csak odaérintem,ugyanez a kocsiba beszállok és a tag-hez érintve azonnal bekapcsol a bluetooth anélkül,hogy bármit nyomnék a telón és a kihangosító máris működik)
ezek után én letettem az iphone-t,ma is megvan egyik céges számom van benne iphone 6s szinte új,mert nem használom csak hívásfogadásra.
De ettől még egy nagyon jó telefon,de nekem nem alkalmas a mindennapjaimhoz.
S-penről még nem is beszéltem tudok nélküle élni,de sokszor nagy segítség,hogy kinyomom és máris jegyzetelhetek...erre nincs alternatíva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! A Samsung leállt a Note7 gyártásával
- Óra topik
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sweet.tv - internetes TV
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- RAM topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest