Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz aprokaroka87 #274 üzenetére

Szerintem nem kapkodtak, Ijk jól leírta a lényeget ezzel kapcsolatban. btw ezt is az it bulvár verte az emberek fejébe, hogy az iphone-t akarták beelőzni. (meg azt is, hogy számozásban is almát követik, azért lett Note 7, hiszen ahogy korábban is írták, az almánál 2 évente ugranak számot, tehát ebben mindenképpen előztek volna egyébként is, csak nem most.)

Note 1: Released 2011, October
    Note 2: Released 2012, September
    Note 3: Released 2013, September
    Note 4: Released 2014, October
    Note 5: Released 2015, August
    Note 7: Released 2016, September

Az igaz, hogy kb. oda szokták lőni a bemutatót, de szerintem éppen ellenkezőleg történnek a dolgok, 1-1 adott modell már rég kész szokott lenni és csak a start gombra vár, a kapkodás és a rohamtempó "maximum" a szoftveres bugokban mutatkozik meg. Szerintem az ilyen tervezési, vagy minőségi hibák soha nem a kapkodás miatt vannak, hanem mert mindent a megfeszített munkatempójú kínai gyárakban gyártatnak. Ha 2 hónappal később jönne egy modell, akkor is meglennének az adott hibái, mert a foxconn meg a többi gyár ugyanúgy hajtaná a melósokat októberben is, mint augusztusban. Ezt nem az akksira írom, hanem hogy minden csúcs készülékhez köthető már valami botrány és ez szerintem ehhez köthető minden márka esetében.

Ettől függetlenül ezt nagyon elkúrta a samu, de nem a hibát, mert ahogy írtam az kb. pech kategória, nem igazán tehetnek róla és szépen le is reagálták, de az, hogy másodszorra is is beütött a b+, abban már a samu is hibás. Szerintem is annyi a Note 7-nek, viszont az egész szériának biztos nem, szerintem lesz Note 8. És az is igaz, hogy globálisan beszopják, nekem is ismerősöm most vett új telefont és azért lett huawei, mert "a samsungok robbannak." Szóval a következő 1-2 negyedév biztos szar lesz.

törölt tag

válasz aprokaroka87 #265 üzenetére

Gondolom most minden konkurens gyártó elmondott egy vallásuk szerinti fohászt, hogy nem az ő termékükkel esett meg ez a baki. A samsung ebbe nem bukik bele de bizony néhány cég csődbe ment volna ekkora veszteségtől.Valószínűleg a konkurensek is beszereztek jó pár példányt és próbálnak ők is rájönni a hiba forrására, hogy ők ne járjanak így.

• joey04

titán

válasz aprokaroka87 #265 üzenetére

ez nem olyasmi amivel viccelni lehetne. holott pont a samu érdemelné meg, mert ő szokott leginkább trollkodni. de a többiek most korrektek, ami persze el is várható ebben a helyzetben.

Új hozzászólás Aktív témák