- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
callmeakos #6 üzenetére
mentségükre szóljon szerintem nagyon eltalálták ezt a formát, szerintem nem gáz hogy ugyanabba a házba beletesznek többet. akinek bejön a 800 de kéne előlapi kamera pl azoknak ez tökéletes. bár mivel sok haszna nincs jelenleg átlag felhasználó számára ezért ez egy olyan extra ami jól mutat de azon túl kb 0, a fizikai gombok azért jól jöhetnek és megint ott vagyunk hogy jó lépés. egy termékvonal, egy dizájn, tudásban viszont eltérnek. ez szerintem így teljesen korrekt, nem fogja egy gyártó sem az azonos, bejáratott vagy jól eltalált formatervet kukázni ha jön egy új modell ráncfelvarrással. én ezt nagyon tudom szorgalmazni személy szerint, sőt el tudnám képzelni az olcsósított változatot is, amiben nincs pár extra de a forma marad. arra még be is fizetnék szerintem, ezek így még jelentősen túlmutatnak az erre számomra kifizethető határon
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Socket AM5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest