- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
emelhu
aktív tag
"Energiatakarékossági okokból felfüggeszti a korábban megnyitott appot. Csak olyan kódrészletek futnak ilyenkor, ami feltétlenül szükségesek."
Ez mindjárt egy tervezési hiba!
PC-n azonnal látható, de még okos telefonon is úgy járhatnak, mint a hősidőkben: "640K-nak mindenre elégnek kell lennie"
Ahogy fejlődnek a telefon procik és aksik, úgy járhatnak, hogy a versenytársaknál már létezik "multitaszking" a WP programok meg úgy tesznek mint egy DOS-os izé.
Már tervezésnél a minimum lett volna, hogy az "altatás" funkciót ne főiránynak vegyék (telefonon érthető is lenne), hanem bővítményként a hagyományos több taszkos/több szálú rendszer felépítéshez.
Még egy irány, ahol erősen lebutítottak és nem valamit adtak(!) hanem egyszerűen elvesznek és marketinggel próbálják lenyomni a torkomon, hogy az nekem jó, csak hülye vagyok mert nem akarom bevenni a gyógyszerüket... szerintem meg nekik gurult el
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest