Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A51 - kamera által homályosan
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Azért én nem pörögnék rá nagyon erre a Hasselblad dologra. 1+ sosem a kameráiról volt híres, most meg már arról sem híres, amiről az első 2-3 modell híres volt... Amúgy érdemes megnézni MKBHD eszmefuttatását ezekről a kamerás kollaborációkról.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
-
addikt
"Samsungot exynossal viszont nem veszek többet"
Én is ezt mondtam de adtam most egy esélyt neki megint. Egy hónap Ultra, illetve pár nap sima 21 használat után azt mondom ez most elég jól sikerült, legalábbis az előző kettőhöz képest mindenképp. Persze egy jó 6-ossal a Pixel vissza tud majd téríteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Pixellel nekem az a bajom, hogy nincs DS, illetve, hogy nevetségesen drágán mérik mire ide eljutna (drágább a P5 eglobaról mint egy S21, vagy akár egy Xperia 5ii).
De a P6 amúgy is csak ősszel jön majd gondolom, nem mostanában. Most majd 5a jön, ami megy nagy lapát lesz sajna
OP meg nagy is és drága is lett -
juuzer
addikt
Én azért a Hasselblad (bocs, DJI) helyében hulladék makró- és mélységérzékelő kamaerákhoz nem adnám a nevem.
Vamos a la playa.
-
ghiottone
nagyúr
válasz #16820480 #10 üzenetére
Nekem is a fizikai dual sim hiánya a gondom elsődlegesen. Igaz már a Telekom a mi cégesünknél is elérhetővé tette az e-simet, de az 5-ös hangszórói nagyon nem tetszettek azon az áron. A 4a 5G 250Hz-es PWM-es kijelzőjét a szemem nem bírta, a sima 4a pedig nekem már kevés. A leakek szerint igen, sajna az 5a kb. ugyanaz lesz, mint a 4a 5G méretre.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
holozis_HUN
veterán
Túl sok telefon lesz, félek így elveszti a oneplus a specialitását, a jó szoftvert. Már a nord esetében tapasztalom...
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
enginev3.0
félisten
Minden gyártó minden évben megváltja a kamerákat, mégis egyhelyben toporgunk vagy 3 éve
Kíváncsi leszek, de nem sokat várok
Az se biztos hogy a huaweit megközelítikA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Berti1992
csendes tag
Hát idei csúcskínálatból egyelőre ez lenne a befutó, nagy reményeim vannak hozzá.
Ha az a kikötésem hogy snap888-as telót vegyek, elég szűkek az opcióim, samu itthon nem azzal van, xiaomi mi11 eléggé félresikerült számomra, (főleg kamera fronton) iphone szóba se jöhet oprendszer miatt, huawei szintén a rendszer miatt kuka, LG sehol nincs mostanság, és innentől lényegében csak a kínai apraja maradt, mint oppo, vivo, meizu, amik ismét nem túl kecsegtetők, szóval... drukkolok 1+, villants valamit
-
törölt tag
600.000.-500.000.-400.000.- először,600.000.-500.000.-400.000.- másodszor,600.000.-500.000.-400.000.- senki többet harmadszor,
450.000.- ? -
juuzer
addikt
válasz enginev3.0 #14 üzenetére
"Az se biztos hogy a huaweit megközelítik"
Kétlem, hogy sikerülne nekik.Vamos a la playa.
-
őstag
Valami borzasztóan fest ez a kamerasziget szerintem. A két kis szenzornak nemcsak a gyakorlati haszna csekély, de rendesen el is csúfítja a hátlapot, legalábbis ebben az elrendezésben mindenképpen.
-
rep3at
őstag
Ha az OnePlus árképzésének változásáról van szó, erre lenne egy jó példám.
Képzeld el hogy "újonc" vagy egy munkahelyen. Bizonyítasz, befektetsz, imponálni akarsz. Később beletanulsz, tapasztalatot szerzel, a munkád minősége javul. Nyilván eszedbe sem jutna fizetésemelést kérni. Életszerű..
Mo., én így (nem) szeretlek.
Forward thinking. كرر
-
Scarabeus
tag
Egyetértek, a Oneplus már abszolút csúcskategóriát nyújt csúcskategóriás áron. Csak az emberek valahogy 2014ben rekedtek, mikor a One még aktuális snapdragont adott féláron... valahogy a mobilarénán is azt érezni, hogy nem tudnak ezen a 'flagship killer' elnevezésen túljutni..
Valódi zoom kamera tényleg nem lesz a 9 Proban sem? Helyette hulladék makro és mélységszenzorok? Ez viszont ciki, ca. 1000 eurós árért..
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
Scarabeus
tag
Lehetséges, őszintén nem értek hozzá, de ha júzer error akkor örülnék tippeknek, hogyan kéne szöveget fotózni. Mert a régi S7 Edgen, tesóm S9+án, barátnőm Iphone X-én semmi probléma nincs, a kép szélein is rendesen éles a szöveg.
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
RIC5I
tag
hát nekem eddigi kedvenc telefonom a one plus 3 volt olyan atom stabill softwerrel és hardwerrel amit majdnem 5 évig nyúztam , most note 10+ om van de az exynostól idegrohamot kapok valamint a samsung softweresen sem adja azt az "elégedettség" érzést mint anno a one plus nekem , ez collab remélem a 10. évfordulós készülékre kifogja forrni magát és tényleg jó megoldások lesznek akkor remélem elég jó lesz hogy a note funkciókat lecseréljem
már csak attól félek hogy sok verzió E től PRO ig Z től Ω ig a szoftwerek stabilitására és optimalizálására fog menni
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
mindthecrap
aktív tag
Ez így van, tág rekesz + gyenge lencserendszer = a kép széle kómás, életlen, ami mondjuk egy portrénál nem gond, ilyenkor igen. A rendes fényképezőket is azért "le kell rekeszelni" f8 környékére, hogy faltól falig éles és tiszta legyen, ehhez képest itt f1.7 körüli fix rekeszről és egy borsó méretű lencséről beszélünk.
Scarabeus: mivel ezek már csillió megapixeles telefonok, a legjobb amit tehetsz, hogy ne vidd olyan közel a telefon, inkább csak a kép középső 60%-ában legyen a szöveg, aztán körbe vágod.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
ghiottone
nagyúr
1-2 render: [link] a sima 9-esnél lehet műanyag keret és hátlap lesz, mint az s21-nél?
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256gb Titanium Black, független, bontatlan
- iPhone 13 Pro 128 Gb Alpine Green 85% akku
- iPhone 16 Pro 256gb,Desert Titanium,független,bontatlan
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Androidos telefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest