- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Igen, így már értem a gondolatmeneted és teljesen el is tudom fogadni. Ha az SD600 úgy ámblokk közép, akkor teljesen érthető. Én például a 660-at már nem annyira középnek gondolom, de részletkérdés; tény, nem SD8xx.
"Fogalmazzunk ugy, hogy tul jol sikerult a kozepkategoria a QC-nal es ez nekunk jo. Nem is vagyom SD8XX-re. Pedig hasznaltam Krait-os SD800-t." Ezzel pedig teljesen egyetértek. Van SD600-as mi2s-em is, érezhetően jobb a 625 minden téren. És nem csak a sokkal újabb generációra gondolok. Jobban optimalizált ugyan azon kor középkategóriájában. A 8xx-el ugyan így vagyok. Sok értelmét nem látom a nyers erőnek, amit nem tudok kihasználni. Csupán azt veszem észre, hogy gyorsan merül a telefon, mert ugye éhesnek éhes a 8xx.
-
DrKapocs
őstag
SD625, mint középkategória alja? Említs már légyszi pár olyan tevékenységet, amire nem elegendő a teljesítménye, ha már az alsó középbe sorolod (hardcore játékmánián kívül).
Egy 14 nm-es 625-re kicsit ez erős szerintem. Volt egy pár telefon a kezemben (most is egy Redmi 4 Prime van benne, amiben SD625 van), de hogy a közép alja... Szerintem az egyik legjobban optimalizált SD.
Van egy olyan érzésem, hogy nálad az a telefon, ami nem gurít legalább 100 ezer Antutut, az hulladék.
Szerintem a Y3-at nagyon eltalálták a paraméterek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest