- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
Nekem nem. De szerintem az aktív eink használat mindenre teljesen fölösleges, sőt szerintem több problémát okoz mint előnnyel jár. A reklamálók nagyrésze nem hiszem, hogy az einket olvasásra használta csak a 2 kijelző miatt vette-vitte a telefont.
Nekem van eink-es könyvolvasóm és már az első generációban is volt mp3 lejátszás, de nem nagyon használja senki zenelejátszásra még hangoskönyvre sem. -
clon
senior tag
Valójában a kis kivételen kívül aki komolyabb játékokat futtat azt nem érdekli az eink könyvolvasásra és visszafelé is igaz lehet aki einken olvas az kevésbé futtat(na) komolyabb játékot a telefonon.
Szerintem leginkább a kamera funkció a lényegesebb, mert azt inkább használja mindenki, azon kívül meg mindenre elég a vas (böngészés, közösségi médiák(ok), stb).
Én inkább az eink használatot korlátoznám, mert vannak akiknek az a probléma, hogy az einken nem jól megy a videólejátszás
- könyvolvasás, óra, naptár, talán még egy navigáció ha jól kezeli az akkut meg jól látható a lényeg többit tiltani kellene az einken.
-
clon
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest