Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • #41360896

  törölt tag

  Reméltem, hogy szóhoz jutok így órákkal a poszt megjelenése után is! (Azóta javítva lett a HMG is :C ).
  Nos ahogy elnézem itt senkit sem érdekel a Nokia; sem a "futhat", "készülhet", "következhet" szavakat hangoztató bejegyzések. R.I.P. Nokia másodszorra is. (bocs, harmadszorra).

 • spartan44

  tag

  Nálunk a családban van egy 7.2-es. Hát, nem egy nagy durranás. Vagy lehet csak selejtes példányt fogtunk ki. Konkrétan a következő problémák vannak vele:

  - Időnként, abszolút kiszámíthatatlan időzítéssel megszakad a hívás, úgy, hogy semmit nem hallunk a telefonról, de a másik fél viszont hallja az anyázásunkat. :DDD Ha megszakítjuk a hívást, majd újra telefonálunk, akkor általában működni szokott...egy ideig. :F Aztán egyszer csak megint csinálja.
  - Hasonló a helyzet a mobilnettel. Dual-SIM-es, úgy voltunk vele, belepattintunk egy DIGI-s kártyát is a mobilnet miatt. Na azt az Istenért nem akarta működtetni. Beállítottunk mindent a menüben (pl. hogy a DIGI legyen az alapértelmezett mobiladat forrás), ki-be raktuk a SIM kártyát, felcseréltük a Telenor-ossal, az eredmény ugyanaz. Az én telefonomba átraktuk, ott meg tökéletesen ment. :(( Már egy szakihoz is elvittük, de ő is csak széttárta a karjait. :( Végül hagytuk a 'csába, erre egyszer csak spontán "meggyógyult" és most meg működik. :Y
  - Mostanság meg a bekapcsológomb szarakodik. Mintha azt érzékelné, hogy duplán nyomnánk meg, mert a megnyomásakor mindig a kamera indult el. Ami ugye egy gyári beállítás, azt ki is kapcsoltuk, de most meg a kezdő képernyő villan be, ahelyett, hogy ugye alvóba menne át a készülék.

  A frissítések jönnek rá. A biztonságiakat rendre kapja (bár az októberit még nem találta meg) és ahogy látom, akkor a 11-eset is meg fogja, de gondolom több főverzió frissítést már nem fog. De ez az Android One is...még mindig nem jöttem rá, hogy hova a bánatba menti le a FB-ról letöltött fájlokat. (Pl. PDF, Word-dokumentumok stb.)

  Az egyedüli, ami nekem nagyon pozitív, hogy baromi jó a dual-mikrofon minősége, kristálytisztán lehet hallani a másik oldalról. De ezenkívül, nem valami jó telefon. Ha ezeket tudom, nem ezt választjuk. :(

 • Lincoln6echo

  tag

  Csepp vagyunk a tengerben,de nekem a mai napig èrkezik a Nokia 3-asomra is a frissítès, pedig már 3+ève vettem.Aláírom, hogy megritkulnak az idő előrehaladtával ezek a javítások,de alapvetően (& talán ez a legfontosabb) nem èrzem magam leszarva. :)
  A 7.1-esemmel is hasonló a helyzet...
  (A 6.1-mèg dobozban van... erről nem tudok nyilatkozni)

 • janeszgol

  nagyúr

  Hat igen. Tokre nem erdekel senkit ez a marka. Nekem van par HMD Nokiam, de nem ezekbol, igy az Android 11 nem erint errol az oldalrol.
  4.2 majdnem lett, de helyette egy Huawei-t hoztam el vegul. 5.3 tetszik, de iden tuti nem foglalkozom vele.

 • sos456

  senior tag

  Nekem egy 8.1-em van, meg vagyok vele elégedve eddig, bár a ONE nekem annyira nem jött be a Huawei után ( én is azt szerettem volna eredetileg, de nem találtam magamnak ár / érték arányban ill. szolgáltatásokban megfelelőt, GMS nélkül meg ezek után nem akarom használni ) Viszont mindent tud amire szükségem volt, OIS - elég jó kamera, FM rádió, jack, VOLTE - VoWIFI igaz egyik szolgáltató sem támogatja egyelőre sajnos a típust, nem túl nagy, és az ára is elég jó volt. Viszont várhatom az USB hibáját majd gari lejárta körül, ez elég általános.

  https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna

Hozzászólok Aktív témák