Aktív témák
-
Den
veterán
Én is ebben látom a jövőt, részben ma is létezik, de két év mulva megfizethető lesz.
A viszaesés oka szerintem az ár és a marketing. A mai pda-k túl drágák, az ember egyszerűen sajnálja majdnem egy notebook árát kiadni egy ilyen eszközért. A másik, hogy a készülékeket reklámozzák, de a képeségeikről az emberek többsége alig tud valamit. A legtöbben felcsicsázott menedzserkalklátornak hiszik, és fogalmuk sincs róla hogy többezer programot lehet futtatni rajta. Pl. mp3 lejátszót, video lejátszót gps térképet, ftp klienst, akár webszervert, vagy ftp szervert, c64 emulátort.... meg még kismillió mást.
hajlékony kijelző kb 4-5 év mulva lesz megvásárolható -
gyafi
csendes tag
szerintem butaság a minden egyben!!!
márhacsak belgondolok hogy a telefonokhoz ccd kamerát adnak, de semmire se jó, esetleg játszani!!!!
arra meg ott van a dolog a lábad közt.. -
Cefa
senior tag
Szerintem aki pda-t akar venni az megveszi és sokáig jó neki(több évig)
az azért nem egy pc. Azonkívül több irányú a hordozhetó eszközök piaca ugye.
Notebook Subnotebook Talbetpc. Egy nagyon drága pda-t én sem vennék meg mert akkor inkább egy olcsóbb laptop.
A tablet pc nekem sokkal jobban tetszik inkább olyat vennék bár többe kerül. -
napos2600
tag
en azt a kanaant varom mikor egy darab eszkoz csucsul a zsebemben (ovemen stb.) es a fulembe meg egy bluetooth-os kis fejhallgato es egy bluetooth-os taviranyito a kezemben es ha akarok telefon, ha akarok mp3, ha akarok mms, ha akarok eloveszem es atnezem a tennivalokat...
a technologia mar regen adott csak ez a rohadt gazdasag vet gatat annak hogy en ilyet hasznaljak az elkovetkezo 10 evben:)) -
Adi
senior tag
Hehe, szívnak, mert egy jó PDA-nak az életciklusa sokkal hosszabb, mint egy Ringyózzal vert PC-nek. :)
-
Cathfaern
nagyúr
Ne tessék már német nyelvű képeket beszúrkálni ide...fél óráig gondolkodtam, hogy ki lehet az az ''Andere'' cég, hogy még sose hallottam róluk, mégis nekik van a legnagyobb részesedésük :DD
-
BobMaster
senior tag
Akkor lesz itt kánaán, amikor végérvényesen beépül a PDA a MMS-es mobiltelefonba...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest