- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Bocsi, hogy eddig nem néztem utána, de van bármiféle hivatalos közlemény, vagy kiszivárogtatás az SE részéről erről a barna verzióról? Mert nekem eddig az összes felrakott kép olyan mintha fake lenne. Valahogy mindegyiken túl sok a barna. A teljes képen. Semmi színorgia a háttérben...
Valahogy a telcsi színe se passzol a különböző képeken. Vagy csak én vagyok túl szkeptikus?
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
Ötletnek nem is rossz. Ezzel egyedőben begipszelt kézzel kéne megereszetni a stábból, aki a joyokat kreálta. No, de elég az OFF-ból.
Hiába festik át akármilyen színűre, attól nem lesz jobb. Motorola-utánzásnak tartom. -
-
Atlantis
veterán
Inkább egy joy nélküli k800-ról látnék képeket...
-
ZR92
tag
Szép.De inkább az aranyra hasonlít.
-
polip
addikt
rendkívül elegáns ebben a színben
-
Bernardo20
őstag
ez nagyon jó.sokkal karakteresebb mint a szürke-fekete.
-
törölt tag
Valahogy rögtön a Nokia N73 egyik szinvariansa jutott az eszembe erröl az egyedi barna szinröl
-
pöpec
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest