Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
gondoltam. én sem, de ez egyértelmű ugye. szóval akkor ne is várjam??? bár már majdnem meg is feledkeztem róla! szerintem azzal semmi gond nincs, hogy te nyitottál róla egy topikot, inkább az MS szégyelné magát. bár az sp2 is sokat késik, sőt tologatták ide-oda, az is elöbb lesz fent mint ez a CD. sőt, ha ez lesz a tényállás, akkor ha meg is jön valaha a CD, mehet rögtön a kukába! :F
-
tr00p3r
addikt
jöhetne mér mert ráférne a rencerre egy reinstall. az RC-ket meg nem szívesen rakom fel.
te X-COM, neked amúgy megjött már az a MS SECURITY CD amir valamikor talán áprilisban ''rendeltünk'' meg?? vagy az totál a süllyesztőben landolt?
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest