- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Den
veterán
ja, ugyanaz vagyok aki ajánlgatja a hűtőt, csak azóta regisztráltattam magam.
den -
guest
veterán
2 óra használat után lecseréltem az egészet egy wbk68-ra. azóta a coolink ott áll a polcon. aki ilyenre vágyik szóljon, olcsón adom. egyébként tényleg bika hűtő, 10 fokkal hidegebb volt tőle a proci, csak a hangja...
-
laja
tag
Guest, ha hangos a Coolink 111+, egyszerűen cseréld le rajta a ventit egy halkabbra. Nekem (másfajta hűtőn) a halk, 2600 fordulatos 8 cm-es házventi ugyanugy hűt, mint a hangosabb 5 cm-es 5400 fordulatos.
-
guest
veterán
a coolink 111+ is valahol 47 dbA körül van, igaz az is elviselhetelen, el is adom az enyém, ha kell valakinek, szóljon, vadi új, 2 órát használtam összesen, olcsón megszámítom.
den -
guest
veterán
Nem kell pucolni...
Ilyen sűrű lemez bordás hűtők vannak a DELL GX sorozatú gépekben is, s frankón szuperálnak... -
laja
tag
Áállat. Végre egy réz hűtő, ami a Pentium 4-esemre is jó. A közhiedelemmel ellentétben a P4-esek is nagyon melegszenek, ha magasabb feszültségen, jócskán túlpörgetve mennek, mint az enyém... Tudja valaki, hogy Budapesten ki forgalmaz Thermaltake-et? Köszi.
-
LordX
veterán
24dB? A hűtőtesztben mennyi volt az átlag? 36? Azok több, mint 2-szer hangosabbnak hallatszanak!
Ennyire jó az a Papst?
Egyébként melyik országban használatos még a köbláb/perc mértékegység? :D -
elmo
aktív tag
Nemtom mennyi az a 47 dBA, de az én KKC72B-m se egy ''csendes társ''... Csak még nemtom mire cseréljem. Talán megvárom Celtic Coolink-jeit :D
üdv,
Elmo -
Adi
senior tag
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de bennem az ilyen rettentő sűrű lemezszerű bordák mindig olyan érzetet keltenek (pláne vmi magas fordulatszámú ventivel), hogy ez pár hét alatt telemegy porral és leromlik a hűtőteljesítmény.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest