- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
OK. De ha a mechanikában tárolt adatokon kívül flash tárolóban lévő adatokat is felhasznál a titkosításhoz (így az elektronika és mechanika a titkosítás szintjén is összekötődik, vagyis nagyobb a ''biztonság''), akkor annak hibája esetén lehetetlen lesz a visszaállítás. Tehát a kulcs ismerete nem biztos, hogy minden esetben elegendő az adatok visszanyeréséhez.
Ez lesz az a pont, amikor ha megcsinálom a mentést és így titkosítva volt, akkor a kedves ügyfél elviheti a zagyvaságát, mert kifizettetem vele, majd csináljon azt amit tud a romhalmazával. Ugyanis a titkosítás és az adatbiztonság nem azonos. Mivel (előttem már írták) vannak programok melyek ezt a funkciót ellátják (és valóban tárolófüggetlenek), nem látom ennek a funkciónak a valódi hasznát. Inkább marketing. Mindenki tudja stabilitásban mi a különbség egy M$ és ehy Linux kernel között. Akkor most gyártsunk a winyókban is egyre bonyolultabb M$-hoz egyre inkább hasonlító eszközöket?Pont azok fogják kihasználni ezt a tudást, akiknek tök felesleges, de legalább irdatlan adatvesztések lesznek belőle. És előre láthatóan én sem fogok tudni segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest